Eşimin durumu kötü olsaydı başkalarına özenirmiydim acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahın köründe otobüse binip işe gitmek zorunda olan bir insanın nasıl güzel bir hayatı olur ki ?
Bazen trafikle uğraşmamak için biniyor insanlar. Benim de arabam var bazen biniyorum toplu taşımaya. Hatta daha ilginci çoğunlukla bisiklete biniyorum doğa dostu ve beleş 😅 ve hayatımdan çok memnunum.

1 milyon ne ki? Bir ev bile alamıyorsun, araba alayım desen üst segment modellerin tekerleği ancak. Bununla hava atmaya çalışmak içinde insanın ruhunun aşırı aç olması lazım. Bence ruhunuzu doyurun böyle olmaz. Sus payı da ucuz olan bir insan olduğunuz için (1 milyonluk arabayı birşey sanıyorsunuz) dört gözle kocanızı izleyin. Mazallah bu hayatta elinizdeki tek başarınız (!) başka diyarlara uçmasın. Yeni aşklara yelken açmasın.
kuşum bu benim ilk arabam kırıp dökeyim diye aldı zaten ayrıca ev aldık

tansiyonum düştü!! ciddi mi ya bu konu? bence siz su anda milletin nesi var nesi yok her seyde gözünüz var 😂 iyi bir psikoloji değil. ayrıca esinizin mal varlığıyla övünmekten çıkıp, kendi meziyet ve kazançlarınızla öne çıkmak için çabalayın. birinin esi olmak başarı olmamalı ya

tansiyonum düştü!! ciddi mi ya bu konu? bence siz su anda milletin nesi var nesi yok her seyde gözünüz var 😂 iyi bir psikoloji değil. ayrıca esinizin mal varlığıyla övünmekten çıkıp, kendi meziyet ve kazançlarınızla öne çıkmak için çabalayın. birinin esi olmak başarı olmamalı ya
Kendim kazansam bile arabamı yine eşim alır

kuşum bu benim ilk arabam kırıp dökeyim diye aldı zaten ayrıca ev aldık

Okeeey ama yine fikrim değişmedi. Kocanız çok zengin olsaydı ilk arabanız kırıp dökmeniz için (!) olsa bile 1milyondan fazla olurdu değeri. Ayrıca lütfen trafiğe çıkmayın. Kırıp dökmek için araba alan insanlar trafikten uzak dursun.

Benim bir tanıdığım işine metrobüsle gidiyor hem trafik çekmemek için hem yürümek sağlıklı olduğu için hem de çevre için. Sadece benim bildiğim malını saysam demekki oturur ağlarsın. 1 milyonluk arabayla kendine acı bence.

Okeeey ama yine fikrim değişmedi. Kocanız çok zengin olsaydı ilk arabanız kırıp dökmeniz için (!) olsa bile 1milyondan fazla olurdu değeri. Ayrıca lütfen trafiğe çıkmayın. Kırıp dökmek için araba alan insanlar trafikten uzak dursun.
Bak şimdi beni yine kurdunuz eşime karşı bu site çok güzel kuruyor kadınları eşlerine karşı 😂

arabayla giderken bazen kafamı çevirdiğimde yanımdaki otobüsteki kadınların bana baktığını görüyorum o sıcağın altında o kadar zor ki otobüs gerçekten çok üzülüyorum onlara ama neyseki altımda arabam var kafam rahat çok şükür ama klima alerjim var zaten otobüse binseydim klima çarpardı beni camları açıyorum mecburen

Zamanında Esra Erol’da böyle fiyasko bi açıklama yapmıştı.

Bu kadar üzülmeyin o kadınlar da sizin gibi yaşlı bir adamla evlenip kendine araba aldırabilirdi. Mide meselesi.

Eklentiler

• IMG_3408.png
    IMG_3408.png
    96,5 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X