- 27 Nisan 2012
- 15.296
- 18.017
- 498
- Konu Sahibi notradamus
Bugün de kayınvaldeyi aradım. Meraktan sırf. Eşim ona ne anlattı da beni karaladı diye. Kayınvalde tabi ki çok soğuk bir şekilde başlangıç yaptı. Dedim eşim ne anlattı sana diye. Birşey anlatmadı. Anlatmaz zaten içine atar dedi. Bende sülalesine anlatmış sana mı anlatmayacak dedim. Bu içine atmaysa eğer atmasa neler yapardı dedim. Eşim mesajları falan kendince okumuş birde. Ben mesela eşimle telde konuştuktan sonra onun anlayacağı şekil mesaj atmıştım kısa kısa o o mesajları kendine göre yorumlayıp okumuş. Mesela ben tatile gitmicem dedim eşim kayınvaldemlere gitmicem demişim güya öyle demiş. Ve buna benzer çok şey. Bende ne var ne yok bir bir anlattım. Kayınvaldede bak görüyormusun aramasan seni kötü bilecektik. Ben akşam konuşacam onla kendine çeki düzen versin. 27 yaşına geldi olgunlaşsın artık dedi. Seni seviyoruz biz. Sen takma kafana sinirlenme sakın dedi. Yani aramasam kadını benden kötüsü olmayacaktı. Boşuna insanlar konuşa konuşa anlaşır dememişler. Dayısının aradığını da söyledim. Kayınvaldede en son araması gereken kişi onlar. O önce kendi karısına söz geçirsin kendi evliliğine baksın size ne karışır dedi. Karı koca başkalarına maydanoz olmayı çok severler zaten dedi. Yani kayınvalde olayını da atlattım. Yani eşim herkesi kendime çekim derken birden herkesi kendi üzerine çekip yaptığı yanına kar kalmadı zarar oldu. Şimdi yarın gelince birde babam ve eniştemle konuşunca ağzını açtığına bin pişman olacak. Bu arada kayınvaldemde sakın hemen yumuşama, burnu sürtsün biraz dedi. Erkekler cidden öküz oluyorlar. Kendi oğlumda olsa cidden öküzlük var hepsinde, onları parmağında oynatmasını bildikten sonra iş biter dedi.
Burdan kayınvaldesiyle sorunu olan arkadaşlara da sesleniyorum. Cidden birilerinin lafıyla hareket etmeyin. Açık açık konuşun. Çünkü ortada olmadık laflar dolaşıyor ve herkes kendine göre yorumluyor. Görüyorsunuz en basiti eşim bunu yaptı bana. En ççok güvenmem gereken kişi. Kimseye benim eşim gibi çenesiz, karısını resmen arkadan vuran bir eş vermesin.
işte bu.... bravo canım.. her zaman açıklama yapmak iyidir.. önceki yorumumda da demiştim k.pederin ve eltini araman iyi olmuş diye.. eşine de iyi olmuş bu arada.. k.validen benim k.valideme benziyo çok şükür.. güzelce açıklayınca bak nasıl senin tarafına geçiyo.. eşine birde baban yüklendi mi binnn kere pişman olacak yaptığına...
eşin seninkilerle de görüştükten sonra yazarsın olanları.. bak herkes arkanda sakın üzme canım kendini.. bak rahatsızsın çocuğun var.. hiçbişeye üzülmeye değmez..