- 16 Aralık 2020
- 4.027
- 7.930
- 108
- Konu Sahibi DefneYaren
-
Teşekkür ederim çok mutlu oldum dert etmedim aklima takıldi ablamla olan durum sadece. O kadar emek var ortami bozmadim ve dahil oldum. Ablama ısrarla güvenmek ve abla samimiyetini hissetmek istiyorum sanırım ondan. Ama pes etmeli ve mesafeli davranmaya devam etmeliyim böyle fikir alinca aydınlanıyor mevzular.Kirginliklarinizi bilmiyorum, ilk mesaja göre cevap yazdım. Bazen anı yaşamak ve yaşatmak gerekiyor. Esiniz için güzel bir durumu, kendinize dert etmişsiniz. Evinize davet ettiğiniz kişiler sonuçta. Mutlu yaşlarınız olsun
Teşekkür ederimeğer ailem ve eşimin ailesi benim davet ettiğim bir gün eşime erken doğum günü kutlaması yapsalar çok hoşuma giderdi, çat kapı da gelmemişler. nihayetinde tam doğum günü günü beş parçaya bölünmek zorunda olmaz ikimiz kutlardık. önceden arkanızdan ne demiş olursa olsun, bu konuda yapılanın size haksızlık olduğunu düşünmüyorum. siz erken aile kutlamasında sürprizi bilseniz ne olur bilmeseniz ne olur. eşiniz ne diyecek, senin haberin neden yoktu mu? o gün doğum günü olsa haklısınız ama hazır çağırmışsınız aradan çıksın kimseye dert olmasın diye düşünmüşlerdir. yoksa ablanızın çokta umrunda olduğunu düşünmüyorum eşinizin doğum gününün. çağırılmışım bir daha gelmek olmasın o gün diye kutlamıştır, söylemeyelim ikisine sürpriz olsun sonuçta çat kapı gitmiyoruz davet edildik denmiş olabilir. olabilir de olabilir.. ama art niyet olduğunu sanmıyorum
Nedense formda göremiyorum mesajlari hususen sizin mesajlara girince fark ettim. Annemle ablam düşman mi başlıklı formda anlattım olayı uzun olduğu için kisacs böyle ifade ettim. Ama bu konuda güzel bir aydinlanma oldu mesajlarinizla, tam olarak ne hissettigimi anlamis oldum. Yani anneniz nasil konusturdu derken de gerçekten çok doğru tesbit yapmissiniz. Bilmiyorum normalde herkesi savunan öyle degildir, kötüye yorma diye yorum yapan annem, bir sey demeden ablami bir güzel dinliyordu. Keramet ablamin etkileyiciliginde mi annemin merakinda mi bilmiyorumnasıl ablanız sıze ıftıra mı attı ?
ıftıra atarak nasıl anlatılır onu bılmıyorum da
olmayan seylerı olmus gıbı aksettırerek dalga gecerek kucuk gorerek mı hakkınızda konusuyordu annenızle
annenız nasıl konusturdu pekı oyle ya
Bana da tuhaf geldi işte. Sadece haber verebilirlerdi. Bunu yapan el kızı olunca daha kolay atlatirilir muhtemelen. Kendi ablan iç acıtıyor. Bir sey desem birdaha sizs bir sey yapmayacagim, iyilik ettik abartma triplerine girecek. Ne yaptınız kabul etmediniz mi görümceniziKendi hayatima gore düşününce garip geldi yani sizin eşinizin dogum gunu icin ablaniz niye coşuyor bu kadar hemde sizi katmayarak.
Eşinizle ablaniz surpriz doğum gunu hazirlayacak kadar cok yakınlarsa anlarim ama o durumda bile insan size de bir haber verir.
Ben iyi niyetli yorumlamiyorum bu tür şeyleri.
Benzeri başima gelmişti yeni evliyken ama yapan gorumcemdi ustelik erken filan degil tam gununde SURPRİZ yapmişlardı.
Pasta ellerinde kalmisti tabi, oturup kendileri yemişlerdir. Hiç sevmiyorum böyle uyuz şeyler.
konu sahıbı sanırım sunu demek ıstıyor
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyor
dogru mu anladım ben acaba konu sahıbı dogruysa benı teyıt edermısınız:)
Hangi birini anlatayim çok başka şeyler anlamışsınız boşverinGüya anlatmasina rağmen bende halen çözemedim neyin güvensizliği? Hadi bu yazdiğin doğru olsa, nasil hazirliksiz konuma düşuyor ki konu sahibi? Haberi yoktuki. Üstelik daha doğum günü değil.
Ki bakilirsa sorun annede. Hangi anne gidip iki kardeşin arasini bu kadar bozar? Nasil "ablan sana iftira atti" der?
Bir kadinin görevimi de eşine hizmet etmek naralarina başlamicam bile. Konu baştan aşaği saçma.
Bana da tuhaf geldi işte. Sadece haber verebilirlerdi. Bunu yapan el kızı olunca daha kolay atlatirilir muhtemelen. Kendi ablan iç acıtıyor. Bir sey desem birdaha sizs bir sey yapmayacagim, iyilik ettik abartma triplerine girecek. Ne yaptınız kabul etmediniz mi görümcenizi
Bir defada hallolmus iyi yapmissiniz bunlara böyle davranmak lazimEtmedim ama eşim de dogum gununde cok arada kalmisti gereksiz gerginlik olmuştu ona da uzulmustum ama iyi oldu 7 yillik evliyiz şimdi bir daha yapmadılar kafalarina gore parti marti.
Zaten ailelerinde dogum gunu kutlama adetleri olsa yine anlayacagim diyecegim bu yasina kadar hep yapmişlar ondan ama oyle bir aliskanliklari yok evlerinde.Evliliğimiz icindeki ilk dogum gunuydu eşimin, gorumce bana gosteriş yapacakti aklınca işte.
Sorun doğum günü kutlaması değil de ablanız aslında.Goremedim yazinizi ondan yazamadım. Baskasi da bunu sormus cevap vermiştim. Öyle bir niyeti yok kesinlikle. Sadece kıskançlık, huzur bozma, beni agasilayip kendini ortaya koyma halleri var. Genel hali bu. Ve ablami daha önce gizlice anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden. Karsidan sevimli görünuyor ama alttan alta böyle halleri var.
Iki hafta sonra tekrar görememe ihtimali yok her hafta görüşüyoruz. Kutlamalarinda da sorun yok. Bile bile haber vermemelerinde sıkıntı. Son dk olan bir olay degil birkac gun once planlanmis. Yazdim zaten ablam söyletmemis kimseye. Bana da laf çarpıyor sen her şeyi bilmek istiyorsun ya diye. Eşime de tuhaf geldi bu durum. Ayrica surat da asmadim. Yazdim zaten huzursuzluk çıkaracak hicbir sey demedim. Ama şunda haklısınız takmamam lazim insanlar istedigini yapsın.Ne kadar da hayatı kendine zindan eden bir insansınız. Şu konuda tek takılmaniz gereken şey ablanizin sizin hakkınızda 'eviyle ilgilenmiyor' demesi.
Onun dışında incir çekirdeğini doldurmayacak bir olay.
Hediyeyle pastayla gelmişler.
Eeeee???
İki hafta sonra tekrar göremeyiz diye ne güzel düşünmüşler, damattan bize ne dememişler koca aile çıkıp alışveriş yapıp pasta alıp ,emek verip gelmisler. Kocanız da mutlu olmuş.
Ama siz asmissiniz suratı 'arkamdan iş çevirdiler'.
Yok artık! Heralde hayatınızda kimse arkanızdan iş çevirmedi . O işler böyle olma çünkü. Daha kötü şeyler için denir.
Haaa,aileniz haber verse daha mı iyi olurdu? Tabii ki.
Ama vermemisler. Belki de son an birinden çıktı fikir, 'aaa haklisin' dediler,bir AVM'de bir saat alışveriş molası verip bir şeyler aldılar.
Hayattaki her aya müdahil olamazsınız yaa, biraz daha rahat olmayı deneyin .
Bunca kontrol manyakligiyla erken yaslanirsiniz ,demedi demeyin
Tüyler ürpertici bir sözmüş. Kardeşlerin arası hep iyi olsa, samimi guvenilir olsalar ne güzel olurdu. Üzülsem de kabullenmem lazımSizin ablanız normal değil . Eski konunuza da baktım lütfen evden uzak tutun. Kendi ruh sağlığınız ve huzurunuz için yoksa ileride çok değişik olaylar yaşarsınız. üzerinize resmen iftira atmaya çalışmış eşinizle ilişkinize bu kadar karışan kadın iyilik timsali olup doğum günü yapmasın. Bir söz vardır dostunu biriktir düşmanını nasıl olsa annen doğurur diye sizin ki o türden geliyor bana.
Eşin falan da evdeyken kalmasın artık net bir dille de uyar eşime yapılacak kutlamaya ben karar veririm benden habersiz birşey yapmayın diye bence
Bazı insanlar hayatları kendilerine ve cevrelerine nasıl zehir eder izinli çalışma.Ne kadar da hayatı kendine zindan eden bir insansınız. Şu konuda tek takılmaniz gereken şey ablanizin sizin hakkınızda 'eviyle ilgilenmiyor' demesi.
Onun dışında incir çekirdeğini doldurmayacak bir olay.
Hediyeyle pastayla gelmişler.
Eeeee???
İki hafta sonra tekrar göremeyiz diye ne güzel düşünmüşler, damattan bize ne dememişler koca aile çıkıp alışveriş yapıp pasta alıp ,emek verip gelmisler. Kocanız da mutlu olmuş.
Ama siz asmissiniz suratı 'arkamdan iş çevirdiler'.
Yok artık! Heralde hayatınızda kimse arkanızdan iş çevirmedi . O işler böyle olma çünkü. Daha kötü şeyler için denir.
Haaa,aileniz haber verse daha mı iyi olurdu? Tabii ki.
Ama vermemisler. Belki de son an birinden çıktı fikir, 'aaa haklisin' dediler,bir AVM'de bir saat alışveriş molası verip bir şeyler aldılar.
Hayattaki her aya müdahil olamazsınız yaa, biraz daha rahat olmayı deneyin .
Bunca kontrol manyakligiyla erken yaslanirsiniz ,demedi demeyin
Ablanla başka sorununuz varsa keşke onu da konuya yazsaydiniz.
Bu şekilde düz yazınca normal olarak hoş düşünülmüş diyoruz
Benim hoşuma giderdi bu şekilde olması hem zahmetten kurtulmuş hem birlikte kutlamış olunuyor.
Sonra siz başbaşa kutlardiniz.
Ayrıca ben bugün çok kötü doğum günü vakası yaşadım o etkiliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?