Eşimin doğum günü bana da sürpriz oldu

eğer ailem ve eşimin ailesi benim davet ettiğim bir gün eşime erken doğum günü kutlaması yapsalar çok hoşuma giderdi, çat kapı da gelmemişler. nihayetinde tam doğum günü günü beş parçaya bölünmek zorunda olmaz ikimiz kutlardık. önceden arkanızdan ne demiş olursa olsun, bu konuda yapılanın size haksızlık olduğunu düşünmüyorum. siz erken aile kutlamasında sürprizi bilseniz ne olur bilmeseniz ne olur. eşiniz ne diyecek, senin haberin neden yoktu mu? o gün doğum günü olsa haklısınız ama hazır çağırmışsınız aradan çıksın kimseye dert olmasın diye düşünmüşlerdir. yoksa ablanızın çokta umrunda olduğunu düşünmüyorum eşinizin doğum gününün. çağırılmışım bir daha gelmek olmasın o gün diye kutlamıştır, söylemeyelim ikisine sürpriz olsun sonuçta çat kapı gitmiyoruz davet edildik denmiş olabilir. olabilir de olabilir.. ama art niyet olduğunu sanmıyorum

Teşekkür ederim çok mutlu oldum dert etmedim aklima takıldi ablamla olan durum sadece. O kadar emek var ortami bozmadim ve dahil oldum. Ablama ısrarla güvenmek ve abla samimiyetini hissetmek istiyorum sanırım ondan. Ama pes etmeli ve mesafeli davranmaya devam etmeliyim böyle fikir alinca aydınlanıyor mevzular.

Teşekkür ederim

Kendi hayatima gore düşününce garip geldi yani sizin eşinizin dogum gunu icin ablaniz niye coşuyor bu kadar hemde sizi katmayarak.
Eşinizle ablaniz surpriz doğum gunu hazirlayacak kadar cok yakınlarsa anlarim ama o durumda bile insan size de bir haber verir.

Ben iyi niyetli yorumlamiyorum bu tür şeyleri.

Benzeri başima gelmişti yeni evliyken ama yapan gorumcemdi ustelik erken filan degil tam gununde SURPRİZ yapmişlardı.

Pasta ellerinde kalmisti tabi, oturup kendileri yemişlerdir. Hiç sevmiyorum böyle uyuz şeyler.

Nedense formda göremiyorum mesajlari hususen sizin mesajlara girince fark ettim. Annemle ablam düşman mi başlıklı formda anlattım olayı uzun olduğu için kisacs böyle ifade ettim. Ama bu konuda güzel bir aydinlanma oldu mesajlarinizla, tam olarak ne hissettigimi anlamis oldum. Yani anneniz nasil konusturdu derken de gerçekten çok doğru tesbit yapmissiniz. Bilmiyorum normalde herkesi savunan öyle degildir, kötüye yorma diye yorum yapan annem, bir sey demeden ablami bir güzel dinliyordu. Keramet ablamin etkileyiciliginde mi annemin merakinda mi bilmiyorum sonra sordum ben bunu anneme açıklaması benimle ilgili şeyleri bilecekmis ki beni uyaracakmis. Savunma da yapasaydi güzel olurdu tabi bir annem bir ablam var bunlarin böyle oldugunu kabullenmek istemiyorum

Bana da tuhaf geldi işte. Sadece haber verebilirlerdi. Bunu yapan el kızı olunca daha kolay atlatirilir muhtemelen. Kendi ablan iç acıtıyor. Bir sey desem birdaha sizs bir sey yapmayacagim, iyilik ettik abartma triplerine girecek. Ne yaptınız kabul etmediniz mi görümcenizi

Güya anlatmasina rağmen bende halen çözemedim neyin güvensizliği? Hadi bu yazdiğin doğru olsa, nasil hazirliksiz konuma düşuyor ki konu sahibi? Haberi yoktuki. Üstelik daha doğum günü değil.

Ki bakilirsa sorun annede. Hangi anne gidip iki kardeşin arasini bu kadar bozar? Nasil "ablan sana iftira atti" der?

Bir kadinin görevimi de eşine hizmet etmek naralarina başlamicam bile. Konu baştan aşaği saçma.

Hangi birini anlatayim çok başka şeyler anlamışsınız boşverin

Etmedim ama eşim de dogum gununde cok arada kalmisti gereksiz gerginlik olmuştu ona da uzulmustum ama iyi oldu 7 yillik evliyiz şimdi bir daha yapmadılar kafalarina gore parti marti.
Zaten ailelerinde dogum gunu kutlama adetleri olsa yine anlayacagim diyecegim bu yasina kadar hep yapmişlar ondan ama oyle bir aliskanliklari yok evlerinde. Evliliğimiz icindeki ilk dogum gunuydu eşimin, gorumce bana gosteriş yapacakti aklınca işte.

Bir defada hallolmus iyi yapmissiniz bunlara böyle davranmak lazim

Sorun doğum günü kutlaması değil de ablanız aslında.
Lafı dolandırmadan
Bunu ilk mesajınızda paylaşsaydınız, insanların yorumları da ona göre olurdu.

Ne munasebet ablam benden habersiz esime dogum gunu yapacak kayinvalidemede bana soylemenesini falan soyleyecek organize olacaklar ne alaka? Sacmalamis art niyet kesinlikle var. Ablanin yaptigi esine, bak ben esinden habersiz organize ettim dusundum erkenden kutladim resmen bu yani. Sizin yerinizde olsam ciddi tepki verirdim esimin dogum gunune plan yapmak sanami kaldi diye

Sizin ablanız normal değil . Eski konunuza da baktım lütfen evden uzak tutun. Kendi ruh sağlığınız ve huzurunuz için yoksa ileride çok değişik olaylar yaşarsınız. üzerinize resmen iftira atmaya çalışmış eşinizle ilişkinize bu kadar karışan kadın iyilik timsali olup doğum günü yapmasın. Bir söz vardır dostunu biriktir düşmanını nasıl olsa annen doğurur diye sizin ki o türden geliyor bana.
Eşin falan da evdeyken kalmasın artık net bir dille de uyar eşime yapılacak kutlamaya ben karar veririm benden habersiz birşey yapmayın diye bence

Olayda sorun yok sizde de sorun varmış gibi düşündüren ablanizin öncesi ve bu konuda ki tavrı olmuş

Ablanızla olan güven problemini halledersiniz sorun kalmayacak gibi.

Yoksa iki aile birleşmiş hazirlanmis gelmis tam gününde de siz basbasa kutlarsıniz diye ince bir düşünce ile harika bence .

Ablanıza olan dusuncenizden huzursuz hissetmissiniz kendinizi

Ne kadar da hayatı kendine zindan eden bir insansınız. Şu konuda tek takılmaniz gereken şey ablanizin sizin hakkınızda 'eviyle ilgilenmiyor' demesi.
Onun dışında incir çekirdeğini doldurmayacak bir olay.
Hediyeyle pastayla gelmişler.
Eeeee???
İki hafta sonra tekrar göremeyiz diye ne güzel düşünmüşler, damattan bize ne dememişler koca aile çıkıp alışveriş yapıp pasta alıp ,emek verip gelmisler. Kocanız da mutlu olmuş.
Ama siz asmissiniz suratı 'arkamdan iş çevirdiler'.
Yok artık! Heralde hayatınızda kimse arkanızdan iş çevirmedi . O işler böyle olma çünkü. Daha kötü şeyler için denir.
Haaa,aileniz haber verse daha mı iyi olurdu? Tabii ki.
Ama vermemisler. Belki de son an birinden çıktı fikir, 'aaa haklisin' dediler,bir AVM'de bir saat alışveriş molası verip bir şeyler aldılar.
Hayattaki her aya müdahil olamazsınız yaa, biraz daha rahat olmayı deneyin .
Bunca kontrol manyakligiyla erken yaslanirsiniz ,demedi demeyin

Iki hafta sonra tekrar görememe ihtimali yok her hafta görüşüyoruz. Kutlamalarinda da sorun yok. Bile bile haber vermemelerinde sıkıntı. Son dk olan bir olay degil birkac gun once planlanmis. Yazdim zaten ablam söyletmemis kimseye. Bana da laf çarpıyor sen her şeyi bilmek istiyorsun ya diye. Eşime de tuhaf geldi bu durum. Ayrica surat da asmadim. Yazdim zaten huzursuzluk çıkaracak hicbir sey demedim. Ama şunda haklısınız takmamam lazim insanlar istedigini yapsın.

Ben olsam mutlu olurdum,ne güzel eşimi düşünmüşler. Artık onları düşünüp plan yapmanıza da gerek yok eşinle başbaşa kutlarsiniz. Hep böyle öküz altında buzağı arayan bir insan misiniz acaba ?

Tüyler ürpertici bir sözmüş. Kardeşlerin arası hep iyi olsa, samimi guvenilir olsalar ne güzel olurdu. Üzülsem de kabullenmem lazım

Bazı insanlar hayatları kendilerine ve cevrelerine nasıl zehir eder izinli çalışma.

kız bende seni yazacaktım sen yazmışsın ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…