- Konu Sahibi DefneYaren
Tabi ki kötü düşünen kendini düşürür boşver bazen de takılmamak lazımEn güzeli kötü niyet varsa da var takilmamak en iyisi sanırım
![Woman shrugging :woman_shrugging: 🤷♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki kötü düşünen kendini düşürür boşver bazen de takılmamak lazımEn güzeli kötü niyet varsa da var takilmamak en iyisi sanırım
Ablanızın eşinize ilgisi olduğunu mu ima ediyorsunuz, ben mi yanlış anlıyorumAblami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden
ee oyle demısse nolmusAblami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden
Ablanızın eşinize ilgisi olduğunu mu ima ediyorsunuz, ben mi yanlış anlıyorum
[/QUOTE
Yok artık daha neler. Sizce yazılandan bu sonuç mu çıkıyor.
Mevzu uzamasin diye anlatmadim başta. Yanlis anlasildim o yuzden. Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden.ne oldugunu bılsek yorumlar daha dogru gelır
Normalde çıkmaması lazım, ancak sürekli ablaya vurgu olunca tuhafıma gitti048142"]
Yok artık daha neler. Sizce yazılandan bu sonuç mu çıkıyor.
Biz hepimiz ordaydık ya biliyoruz zaten eski mevzularınızıOrtamı bozmadim mutlu da oldum. Teşekkür de ettim olay garip geldi sadece. Ablamin başka değişik huylari da oldugu icin öncesinde
Estağfurullah boyle bir sey düşünsem direk ilişkimi keserim zaten. Ki ablam asla böyle biri değil. Ama benim yapımı biliyor haberim olmasini isteyecegimi de adi gibi biliyor ve dedigim gibi oncesindeAblanızın eşinize ilgisi olduğunu mu ima ediyorsunuz, ben mi yanlış anlıyorum
Benim ablam hatalarımı görüyorsa bunu bana ya da anneme söyleyebilir. Bu bende güvensizlik yaratmaz. O yüzden sizi anlayamıyorum maalesef.Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden
Sorunca cevapladim insanız sonuçta dimiBiz hepimiz ordaydık ya biliyoruz zaten eski mevzularınızı
Allah aşkına derdiniz, asıl düşünceniz neyse onu yazın
Konuyu açan siz niyet okumak zorunda kalan biz![]()
Genel anlamda problemli bir ilişkiniz varmış ablanızla, belki soğukluğu gidermek için yapmıştırEstağfurullah boyle bir sey düşünsem direk ilişkimi keserim zaten. Ki ablam asla böyle biri değil. Ama benim yapımı biliyor haberim olmasini isteyecegimi de adi gibi biliyor ve dedigim gibi oncesinde
"ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden" ama bu dediginiz sey degil. Ablalik samimiyetini hissedememek sadece
Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyorduBenim ablam hatalarımı görüyorsa bunu bana ya da anneme söyleyebilir. Bu bende güvensizlik yaratmaz. O yüzden sizi anlayamıyorum maalesef.
İnşallah öyledir teşekkür ederimGenel anlamda problemli bir ilişkiniz varmış ablanızla, belki soğukluğu gidermek için yapmıştır
nasıl ablanız sıze ıftıra mı attı ?Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyorduyani ders verir tarzda degil asagilar tarzda
Ablanizın eşinizin doğum gününü kutlamasında nasıl bir kötü niyet olabilir?En güzeli kötü niyet varsa da var takilmamak en iyisi sanırım