Eşimin doğum günü bana da sürpriz oldu

Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden
ee oyle demısse nolmus
annesıne sızınle ılgılı endısesını soylemıs
bu kadar kolay mı guvenınız bıttı kardesınıze ?

esınıze yapılan suprız ıle bunun arasındakı baglantı sızce ne pekı aklınıza ne geldı kı

Ne dert ne dert... :kahve:

Iki aile birlikte anlaşabiliyor ne güzel.

Ailelerinizle ayni şehirde yaşıyorsunuz ne güzel.

Hediyeler alabilecek maddi rahatlıkları var ne güzel.

Sizin derdiniz ne?

Gelmis kutlamislar işte ne var yani?

Uğraşmaktan kasti pasta börek kurabiye gibi ekstralarla ugrasmanizi istememesi.

Yaranilmaz size valla.

ne oldugunu bılsek yorumlar daha dogru gelır
Mevzu uzamasin diye anlatmadim başta. Yanlis anlasildim o yuzden. Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden.

Hiç bir şey düşünmez, mutlı olurdum.

Sahsen esimin dogum gününde onunla tek basina kutlama plani yapardim, cünkü aile ile zaten kutlandi 😬

Bir nevi iyilik yapmışlar aradan çıkmış olmuş doğumgününü başbaşa rahatça kutlarsnz. Haber vermemiş olması ayıp ama fazla takılmayın olmuş bitmiş kutlamislar kendilerince

Ortamı bozmadim mutlu da oldum. Teşekkür de ettim olay garip geldi sadece. Ablamin başka değişik huylari da oldugu icin öncesinde
Biz hepimiz ordaydık ya biliyoruz zaten eski mevzularınızı
Allah aşkına derdiniz, asıl düşünceniz neyse onu yazın
Konuyu açan siz niyet okumak zorunda kalan biz 🤦‍♀️

Ablanızın eşinize ilgisi olduğunu mu ima ediyorsunuz, ben mi yanlış anlıyorum
Estağfurullah boyle bir sey düşünsem direk ilişkimi keserim zaten. Ki ablam asla böyle biri değil. Ama benim yapımı biliyor haberim olmasini isteyecegimi de adi gibi biliyor ve dedigim gibi oncesinde
"ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden" ama bu dediginiz sey degil. Ablalik samimiyetini hissedememek sadece

Estağfurullah boyle bir sey düşünsem direk ilişkimi keserim zaten. Ki ablam asla böyle biri değil. Ama benim yapımı biliyor haberim olmasini isteyecegimi de adi gibi biliyor ve dedigim gibi oncesinde
"ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden" ama bu dediginiz sey degil. Ablalik samimiyetini hissedememek sadece
Genel anlamda problemli bir ilişkiniz varmış ablanızla, belki soğukluğu gidermek için yapmıştır

Benim ablam hatalarımı görüyorsa bunu bana ya da anneme söyleyebilir. Bu bende güvensizlik yaratmaz. O yüzden sizi anlayamıyorum maalesef.
Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyordu🙄yani ders verir tarzda degil asagilar tarzda

Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyordu🙄yani ders verir tarzda degil asagilar tarzda
nasıl ablanız sıze ıftıra mı attı ?
ıftıra atarak nasıl anlatılır onu bılmıyorum da
olmayan seylerı olmus gıbı aksettırerek dalga gecerek kucuk gorerek mı hakkınızda konusuyordu annenızle

annenız nasıl konusturdu pekı oyle ya

Back