- 17 Ağustos 2021
- 323
- 507
- 18
- 30
- Konu Sahibi DefneYaren
-
Herkesin kendine göre derdi var binler şükür halimize. Fikir sordum oturup buna ağlamıyorum.ah sen nerelerdesın ah
bır bdv ye bak bakalım gozune bır konu carpacak mı
TeşekkürlerYani bise dusunmezdim
Ah neguzel yaptilar der gecerdim takilmazdim yani
Allah baska dert vermesin
Hep dogru tespitlerlesin nsccktskonu sahıbı sanırım sunu demek ıstıyor
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyor
dogru mu anladım ben acaba konu sahıbı dogruysa benı teyıt edermısınız:)
Ben acim istiyosanah sen nerelerdesın ah
bır bdv ye bak bakalım gozune bır konu carpacak mı
ben onu sıze yazmadım ya arkadasa yazdımHerkesin kendine göre derdi var binler şükür halimize. Fikir sordum oturup buna ağlamıyorum.
Evet haklısıniz yazmam gerekirmis. Gecmis olsun size deAblanla başka sorununuz varsa keşke onu da konuya yazsaydiniz.
Bu şekilde düz yazınca normal olarak hoş düşünülmüş diyoruz
Benim hoşuma giderdi bu şekilde olması hem zahmetten kurtulmuş hem birlikte kutlamış olunuyor.
Sonra siz başbaşa kutlardiniz.
Ayrıca ben bugün çok kötü doğum günü vakası yaşadım o etkiliyor beni
Kirginliklarinizi bilmiyorum, ilk mesaja göre cevap yazdım. Bazen anı yaşamak ve yaşatmak gerekiyor. Esiniz için güzel bir durumu, kendinize dert etmişsiniz. Evinize davet ettiğiniz kişiler sonuçta. Mutlu yaşlarınız olsunDert aradigim yok inanin önceki kırgınlıklarimin havadan nem kapmasi sanırım. Fikir almak istedim sadece. Iyi geldi ama mantikli olumlu fikirler. Önceki durumu yazdim sonra mesajlarda kısaca
Hiçbir şey düşünmezdim.Eşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum dedi sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Goremedim yazinizi ondan yazamadım. Baskasi da bunu sormus cevap vermiştim. Öyle bir niyeti yok kesinlikle. Sadece kıskançlık, huzur bozma, beni agasilayip kendini ortaya koyma halleri var. Genel hali bu. Ve ablami daha önce gizlice anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden. Karsidan sevimli görünuyor ama alttan alta böyle halleri var.Güzel arkadaşım
Senin derdin ablanın doğum günü kutlaması değil ki
İlişkinize rağmen doğum günü kutlaması
İlişki kısmını komple es geçince bir şey anlaşılmıyor ki konudan
Sevimli bi aile ilişkisi kalmış resmen geride
Yeni delillerle beraber yorumlayayım
Ablanızjn ne gibi bi artniyeti olduğunu düşünüyorsunuz?
Eşinize ilgisi olduğunu filan mı?
Bence çok güzel olmuşEşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum dedi sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Avukat gibi özet geçmişsiniz. Güldürdunuz sağolun. Evet beni olayin disinda birakarak ne yapmaya calistigini anlamadim. Dogru yazmissinizkonu sahıbı sanırım sunu demek ıstıyor
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyor
dogru mu anladım ben acaba konu sahıbı dogruysa benı teyıt edermısınız:)
Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzdenSorun olmadığına emin misiniz? Hem sorun değil diye düşünüp hem konu açmanız garip olmuş biraz da o yüzden soruyorum. Sizi zahmetten kurtarmışlar, güzel de geçmiş, asıl gününü de baş başa geçirecekseniz. Bence ortada gerçekten bir sorun yok, hatta neden tuhaf olduğunuza bile anlam veremedim
Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden
O zaman diger actigim formu okuyun orada iyi malzeme varValla size abladan görünmüşler bence. Buraya da gelip ablayı hep birlikte gömelim istemişsiniz ama bende yok maalesef gömecek malzeme.
Çok tatlı görünüp arkadan işler karıştırıyorGüvenle alakasını gerçekten anlamadım. Ablanız istediğini desin siz kendinizi biliyorsunuzdur neticede
Duzenleme imkanim oldugunu bilmiyordum teşekkür ederimİftira oldugunu düşünen uyeler geldi simdi. Başınız ağrıyacak. Isterseniz konuyu duzenleyip ekleme yapin. Her gelen benzer seyler yazmasin.
Eger ablanızın içinde oyle bır niyet varsa, bu tarz halleri hareketleri hep varsa tek yapmanız gereken sey hic bırsey yokmus gıbı hersey yolundaymış gıbı davranmak...Avukat gibi özet geçmişsiniz. Güldürdunuz sağolun. Evet beni olayin disinda birakarak ne yapmaya calistigini anlamadim. Dogru yazmissiniz
Haklısınız teşekkür ederimEger ablanızın içinde oyle bır niyet varsa, bu tarz halleri hareketleri hep varsa tek yapmanız gereken sey hic bırsey yokmus gıbı hersey yolundaymış gıbı davranmak...
Kendı mutlulugunuzla yuvanızla mesgul olun kimin ne Soyledıgıne gercekten aldırıs etmeyin o evlılıgı yasayan sizsiniz kendiniz bilirsiniz ne yasadıgınızı ablanızın ilgisiz es demesiyle oyle olmus degılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?