Eşimin doğum günü bana da sürpriz oldu

Hep dogru tespitlerlesin nscckts

Herkesin kendine göre derdi var binler şükür halimize. Fikir sordum oturup buna ağlamıyorum.
ben onu sıze yazmadım ya arkadasa yazdım
sıze soru sordum donmedınız bana yıne aynısını yazayım
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyorsunuz sanırım dogru mu anladım ?

Evet haklısıniz yazmam gerekirmis. Gecmis olsun size de

Dert aradigim yok inanin önceki kırgınlıklarimin havadan nem kapmasi sanırım. Fikir almak istedim sadece. Iyi geldi ama mantikli olumlu fikirler. Önceki durumu yazdim sonra mesajlarda kısaca
Kirginliklarinizi bilmiyorum, ilk mesaja göre cevap yazdım. Bazen anı yaşamak ve yaşatmak gerekiyor. Esiniz için güzel bir durumu, kendinize dert etmişsiniz. Evinize davet ettiğiniz kişiler sonuçta. Mutlu yaşlarınız olsun

Hiçbir şey düşünmezdim.
Ben yanlış bir durum göremedim.
Bence kendinize dert aramayin.

Mesajlari okudum da yazmadiginiz durumlar varmis.

Goremedim yazinizi ondan yazamadım. Baskasi da bunu sormus cevap vermiştim. Öyle bir niyeti yok kesinlikle. Sadece kıskançlık, huzur bozma, beni agasilayip kendini ortaya koyma halleri var. Genel hali bu. Ve ablami daha önce gizlice anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden. Karsidan sevimli görünuyor ama alttan alta böyle halleri var.

Sorun olmadığına emin misiniz? Hem sorun değil diye düşünüp hem konu açmanız garip olmuş biraz da o yüzden soruyorum. Sizi zahmetten kurtarmışlar, güzel de geçmiş, asıl gününü de baş başa geçirecekseniz. Bence ortada gerçekten bir sorun yok, hatta neden tuhaf olduğunuza bile anlam veremedim

Bence çok güzel olmuş
Neyine takildiniz anlamadım

Avukat gibi özet geçmişsiniz. Güldürdunuz sağolun. Evet beni olayin disinda birakarak ne yapmaya calistigini anlamadim. Dogru yazmissiniz

Ablami daha önce anneme eşine öyle davraniyor böyle davranıyor eviyle ilgilenmiyor derken duydum. Artik tam guvenemiyorum o yuzden

Avukat gibi özet geçmişsiniz. Güldürdunuz sağolun. Evet beni olayin disinda birakarak ne yapmaya calistigini anlamadim. Dogru yazmissiniz
Eger ablanızın içinde oyle bır niyet varsa, bu tarz halleri hareketleri hep varsa tek yapmanız gereken sey hic bırsey yokmus gıbı hersey yolundaymış gıbı davranmak...

Kendı mutlulugunuzla yuvanızla mesgul olun kimin ne Soyledıgıne gercekten aldırıs etmeyin o evlılıgı yasayan sizsiniz kendiniz bilirsiniz ne yasadıgınızı ablanızın ilgisiz es demesiyle oyle olmus degılsıniz

Haklısınız teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…