Eşimin doğum günü bana da sürpriz oldu

Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyorduyani ders verir tarzda degil asagilar tarzda
Valla size abladan görünmüşler bence. Buraya da gelip ablayı hep birlikte gömelim istemişsiniz ama bende yok maalesef gömecek malzeme.

Pasta boregim hazirdi zaten extra yapacagim hicbir sey yoktu. Evet dedikleriniz büyük bir şükre vesile. Ablama da mesafeliyim zaten. Niyeti neyse ne takilmamam lazım.

Sorunca cevapladim insanız sonuçta dimi
Güzel arkadaşım
Senin derdin ablanın doğum günü kutlaması değil ki
İlişkinize rağmen doğum günü kutlaması
İlişki kısmını komple es geçince bir şey anlaşılmıyor ki konudan
Sevimli bi aile ilişkisi kalmış resmen geride

Yeni delillerle beraber yorumlayayım
Ablanızjn ne gibi bi artniyeti olduğunu düşünüyorsunuz?
Eşinize ilgisi olduğunu filan mı?

konu sahıbı sanırım sunu demek ıstıyor
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyor

dogru mu anladım ben acaba konu sahıbı dogruysa benı teyıt edermısınız:)

Ayyy ne güzel işte, tam sürpriz olmuş. Habersiz gelip düzen bozmamislar ki Kendinize dert arıyorsunuz sanırım.

Her olayda bir kötü niyet aramayın derim ben ne var ki bunda Allah aşkına

Pasta boregim hazirdi zaten extra yapacagim hicbir sey yoktu. Evet dedikleriniz büyük bir şükre vesile. Ablama da mesafeliyim zaten. Niyeti neyse ne takilmamam lazım.
Konunun başında detayli anlatsaydiniz belki baska yorumlar gelirdi. Ablaniz size boyle bir eleştiri yapiyorsa kendisinin o sekilde oldugunu düşündüğü icin olabilir. Dert etmeyin. Her ailede sorunlar var, sizinki ufacik inanın. Bdv okuyorsaniz bilirsiniz neler neler yasiyor baska kadinlar. Esinizin dogum gunu gelince başbaşa kutlarsiniz.

Ablada problem yok bence.

Önce ablayla olan sorunu söylemedi ortada sorun yoktu, sonra güvenmiyorum dedi, sonra anneme böyle böyle dedi dedi, en son iftira attı ile final yaptı. Ablada problem bulunmayınca üzerine ekliyor yavaş yavaş. Birazdan ablam beni öldürmeye çalıştı falan diyebilir.

Ayyy ne güzel işte, tam sürpriz olmuş. Habersiz gelip düzen bozmamislar ki Kendinize dert arıyorsunuz sanırım.
Dert aradigim yok inanin önceki kırgınlıklarimin havadan nem kapmasi sanırım. Fikir almak istedim sadece. Iyi geldi ama mantikli olumlu fikirler. Önceki durumu yazdim sonra mesajlarda kısaca

Sanki mahalleden komşuyuz da bize böyle çekine çekine anlatıyor ya bayılıyorum

Teşekkür ederim olumlu insanlar iyiki varlar evet hata ettim uzamasin diye. Bir de on yargili miyim diye başta anlatip etkilemek stemedim hata etmişim

Süper anlatım

Teşekkür ederim olumlu insanlar iyiki varlar evet hata ettim uzamasin diye. Bir de on yargili miyim diye başta anlatip etkilemek stemedim hata etmişim
İftira oldugunu düşünen uyeler geldi simdi. Başınız ağrıyacak. Isterseniz konuyu duzenleyip ekleme yapin. Her gelen benzer seyler yazmasin.

Yani bise dusunmezdim
Ah neguzel yaptilar der gecerdim takilmazdim yani
Allah baska dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…