- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.211
- 598
- Konu Sahibi DefneYaren
-
Valla size abladan görünmüşler bence. Buraya da gelip ablayı hep birlikte gömelim istemişsiniz ama bende yok maalesef gömecek malzeme.Anneme gizli gizli söylüyor haftalar sonra. Ve bunu bana iftira atarak anlatıyorduyani ders verir tarzda degil asagilar tarzda
Pasta boregim hazirdi zaten extra yapacagim hicbir sey yoktu. Evet dedikleriniz büyük bir şükre vesile. Ablama da mesafeliyim zaten. Niyeti neyse ne takilmamam lazım.Ne dert ne dert...
Iki aile birlikte anlaşabiliyor ne güzel.
Ailelerinizle ayni şehirde yaşıyorsunuz ne güzel.
Hediyeler alabilecek maddi rahatlıkları var ne güzel.
Sizin derdiniz ne?
Gelmis kutlamislar işte ne var yani?
Uğraşmaktan kasti pasta börek kurabiye gibi ekstralarla ugrasmanizi istememesi.
Yaranilmaz size valla.
Güzel arkadaşımSorunca cevapladim insanız sonuçta dimi
Ayyy ne güzel işte, tam sürpriz olmuş. Habersiz gelip düzen bozmamislar kiEşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum dedi sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Her olayda bir kötü niyet aramayın derim ben ne var ki bunda Allah aşkınaEşimin ailesini ve kendi ailemi yemege cagirdim. Ve eşimin doğum gününe iki hafta vardı henüz. Düşündüm ne yapsam daha erken sonra tekrar bir program ayarlar kutlariz diye. Hatta anneme de dedim böyle düşündüm ama erken olur diye. Fakat iki taraf da bir geldi gizli saklı hediyeler, pastalar. Eşim sezdi durumu. Ablam gizlice dedi eşinin doğum gününü de kutlayacagiz diye. Herkes hediyesini almis. Hazirliklar yapilmis benim haberim yok. Dedim bana da deseydiniz abla öyle toplanmışken yapalim dedik dedi. Sonra kayinvalideme dedim beraber alsaydik benim de haberim olsaydi ablan soylemeyelim dedi dedi. Siz de ayri kutlarsiniz dedi. Şok oldum. Çünkü ablam sanki herkes öyle karar vermiş gibi konuşmuştu. Anneme dedim ben sana sordum dedi sen pek gönüllü olmayınca demedim dedi. Önceki gün agzimi aramisti ben de erken eşim oyle istemez demistim. Önceki konustugumuzu hatirlamiyor bile. Neyse sorun degil güzel oldu o kadar ugrasmislar. Tam hayalindeki gibi olmasa da koca adam bir sey olmaz. Benim şaşırdigim yani ben de isterdim eşim sonucta birlikte cikalim karsisina diye böyle bir tuhaf oldum. Sonra ablama dedim keşke deseydiniz diye sen yorulma ugrasma istedik dedi. Halbuki evimi acmisim, yemegimi yapmisim neye ugrasacagim. Siz ne düşünürdunuz?
Öyle şaşıp kalmayacaktim surprizin içinde olacaktim. Ama mantikli yani böyle düşününce, çok da kayıp degilmissıze soyleseydı ekstra ne yapacaktınız kı ?
Konunun başında detayli anlatsaydiniz belki baska yorumlar gelirdi. Ablaniz size boyle bir eleştiri yapiyorsa kendisinin o sekilde oldugunu düşündüğü icin olabilir. Dert etmeyin. Her ailede sorunlar var, sizinki ufacik inanın. Bdv okuyorsaniz bilirsiniz neler neler yasiyor baska kadinlar. Esinizin dogum gunu gelince başbaşa kutlarsiniz.Pasta boregim hazirdi zaten extra yapacagim hicbir sey yoktu. Evet dedikleriniz büyük bir şükre vesile. Ablama da mesafeliyim zaten. Niyeti neyse ne takilmamam lazım.
Ablada problem yok bence.Güzel arkadaşım
Senin derdin ablanın doğum günü kutlaması değil ki
İlişkinize rağmen doğum günü kutlaması
İlişki kısmını komple es geçince bir şey anlaşılmıyor ki konudan
Sevimli bi aile ilişkisi kalmış resmen geride
Yeni delillerle beraber yorumlayayım
Ablanızjn ne gibi bi artniyeti olduğunu düşünüyorsunuz?
Eşinize ilgisi olduğunu filan mı?
Dert aradigim yok inanin önceki kırgınlıklarimin havadan nem kapmasi sanırım. Fikir almak istedim sadece. Iyi geldi ama mantikli olumlu fikirler. Önceki durumu yazdim sonra mesajlarda kısacaAyyy ne güzel işte, tam sürpriz olmuş. Habersiz gelip düzen bozmamislar kiKendinize dert arıyorsunuz sanırım.
Sanki mahalleden komşuyuz da bize böyle çekine çekine anlatıyor ya bayılıyorumAblada problem yok bence.
Önce ablayla olan sorunu söylemedi ortada sorun yoktu, sonra güvenmiyorum dedi, sonra anneme böyle böyle dedi dedi, en son iftira attı ile final yaptı. Ablada problem bulunmayınca üzerine ekliyor yavaş yavaş. Birazdan ablam beni öldürmeye çalıştı falan diyebilir.
Teşekkür ederim olumlu insanlar iyiki varlarKonunun başında detayli anlatsaydiniz belki baska yorumlar gelirdi. Ablaniz size boyle bir eleştiri yapiyorsa kendisinin o sekilde oldugunu düşündüğü icin olabilir. Dert etmeyin. Her ailede sorunlar var, sizinki ufacik inanın. Bdv okuyorsaniz bilirsiniz neler neler yasiyor baska kadinlar. Esinizin dogum gunu gelince başbaşa kutlarsiniz.
ah sen nerelerdesın ahAllahım ne dertler ne dertler ühü kocamın doğum gününü benden habersiz kutladılar
Mügüşün saçıYazıda o kadar çok “dedi” var ki aklıma şu video geldi:
Siz kendinize başka eglence bulsaniza kuzumSanki mahalleden komşuyuz da bize böyle çekine çekine anlatıyor ya bayılıyorum
Süper anlatımkonu sahıbı sanırım sunu demek ıstıyor
ablam benı kocasını dusunemeyen hazırlıksız bırı konumuna dusurdu cunku daha oncesınde de benım hakkımda evlılıgım ve esımle ılgılı sınırını aşacak sekılde annemle konusmasını duydum anneme kocasına evlılıgıne ozen gostermıyor dıyordu sımdı de ozellıkle saklayarak gızleyerek etkınlık yapıyor benı faka basar gıbı dıyor
dogru mu anladım ben acaba konu sahıbı dogruysa benı teyıt edermısınız:)
İftira oldugunu düşünen uyeler geldi simdi. Başınız ağrıyacak. Isterseniz konuyu duzenleyip ekleme yapin. Her gelen benzer seyler yazmasin.Teşekkür ederim olumlu insanlar iyiki varlarevet hata ettim uzamasin diye. Bir de on yargili miyim diye başta anlatip etkilemek stemedim hata etmişim
Yukarıda konunuza dair sorularım vardıSiz kendinize başka eglence bulsaniza kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?