• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin devam eden triplerinden bıktım😤

Çok elzem bir ihtiyaç ise ki hastanede çorba veriyorlar o ayrı eve gider iki saat yapar gelirsiniz. Mesele o değil zaten. Çok nazlısınız. Bana gelmedi ya da aramadı diye kinlenip gitmemişsiniz belli ki eşiniz için önemli. Eşiniz giderken gidiverin siz de. Haaa yok ben gidemem diyorsanız eşinizin bitmeyen triplerini çekeceksiniz. Ya da gereğini yapıp diğer üyelerin söylediği gibi boşayıverin.

Biz eşinizi değiştiremeyiz.
Siz eşinizi değiştiremezsiniz.
Ya bu deveyi güder ya da bu diyardan gidersiniz.
Ben gütmeniz üzere yorum yaptım.
Ama siz en iyisi gitmek üzere yorum yapanları dinleyin.
Ya da tüm kk üyeleri olarak kocanıza sövelim.
Akıl verin demişsiniz. Ben de görümce eşiniz için önemliyse siz de önem vermeyin ama önem veriyormuş gibi politik davranın dedim.
Şu büyük harfle yazmayı da bırakın! Yasak dendi. Anlamıyor musunuz?
Off cidden Empatiye ihtiyacınız var ordan herşeyi yazmak çok kolay Değil mi ? 2 saat diyorsunuz hastane taa merkezde ben ilçede oturan biriyim bilip bilmeden burda saçma sapan ayrıntılara girip konuşmak için konuşmayın akıl istedim sizden gereğinden fazla sinirlisiniz trip naz benim hayatımı nekadar biliyorsunuz da benim hakkımda karar verebiliyorsunuz? Kadın kadının düşmanı değil destekçisi olması lazım boşan demek kolay peki benim aile yapimi nekadar biliyorsunuz siz ordan yazmaya devam edin 👌🏻 ha bu arada size tavsiyem bir kadın kötüyse eğer onunla zitlasmak yerine anlamaya çalışın olur mu herşey sizin bildiğiniz gibi kolay değil heleki Türkiye gibi bir ülkede kadınlar hiç kolay yaşamıyor ..sürekli baskı altında ANLİYORMUSUNUZ ?

Ben olsam derim.Ama siz demeyin.Cok şikayet ettikçe de ailesi iyi olur.Siz kötü olursunuz.Ben bunu babamla annemin evliliğinde gördüm.Simdi babam büyük amcama aşırı kırgın mesela.
Ben okadar kötü olamıyorum Eşimde tek ailede değil genel olarak gerçekleri görüp kabullenmek istemiyor her olayda böyle

Off cidden Empatiye ihtiyacınız var ordan herşeyi yazmak çok kolay Değil mi ? 2 saat diyorsunuz hastane taa merkezde ben ilçede oturan biriyim bilip bilmeden burda saçma sapan ayrıntılara girip konuşmak için konuşmayın akıl istedim sizden gereğinden fazla sinirlisiniz trip naz benim hayatımı nekadar biliyorsunuz da benim hakkımda karar verebiliyorsunuz? Kadın kadının düşmanı değil destekçisi olması lazım boşan demek kolay peki benim aile yapimi nekadar biliyorsunuz siz ordan yazmaya devam edin 👌🏻 ha bu arada size tavsiyem bir kadın kötüyse eğer onunla zitlasmak yerine anlamaya çalışın olur mu herşey sizin bildiğiniz gibi kolay değil heleki Türkiye gibi bir ülkede kadınlar hiç kolay yaşamıyor ..sürekli baskı altında ANLİYORMUSUNUZ ?
Saçma sapan ayrıntıya ben takılmadım. Saçma sapan ayrıntıyı siz yazmışsınız, yorum yaptım. :işsiz: Buraya yorum yapmak için bütün geçmişinizi bilmek gerektiğini bilmiyordum. O zaman kimse yorum yapmasın. Yorumlardan hoşlanmadığınızda olayı dramatize etmenize, ajitasyon yapmanıza gerek yok.

"Büyük harfle yazmak yasak." gibi basit bir cümleyi anlayamayan biri olarak olayları analiz edip, ona göre tavır almak, hayatınızı yönetebilmek ve eşinizi anlayabilmek sizin için zor olur diye düşünüyorum.

Yaaa çok haklısınız. Size çok üzüldüm. Kötü görümce, kötü koca.

Siz görümce ve koca konuları açmaya devam edin.

Ya da kendinizi ve bakış açınızı değiştirin. Ya da ikincisini boş verin. Konu açmaya devam. :rapci:

Saçma sapan ayrıntıya ben takılmadım. Saçma sapan ayrıntıyı siz yazmışsınız, yorum yaptım. :işsiz: Buraya yorum yapmak için bütün geçmişinizi bilmek gerektiğini bilmiyordum. O zaman kimse yorum yapmasın. Yorumlardan hoşlanmadığınızda olayı dramatize etmenize, ajitasyon yapmanıza gerek yok.

"Büyük harfle yazmak yasak." gibi basit bir cümleyi anlayamayan biri olarak olayları analiz edip, ona göre tavır almak, hayatınızı yönetebilmek ve eşinizi anlayabilmek sizin için zor olur diye düşünüyorum.

Yaaa çok haklısınız. Size çok üzüldüm. Kötü görümce, kötü koca.

Siz görümce ve koca konuları açmaya devam edin.

Ya da kendinizi ve bakış açınızı değiştirin. Ya da ikincisini boş verin. Konu açmaya devam. :rapci:
Tamam..

Hayir böyle şeyleri yalnızca siz yaşamıyorsunuz.

Benzerlerini, belki daha beterlerini yasadim, yaşıyorum.
Ama önemi yok artık yasasam da.
Beni etkileyemezler. Eşimin ailesini yaşarken gömdüm. Eşimin tripleri, asık suratı da beni bir saat falan etkiler.
Sonra çocuğuma, hayatıma, isime gücüme bakarım.
Cok cok ne yaparım?
Ben kendimden vermem artık.
Benle durmak isteyen rahat durur.
İstemeyen kapının yolunu bulsun diyorum.
Size de tavsiye ederim eşinize aynen böyle soyleyin.

Back