Esimin derdi ne ??

9 aylik evliyiz,cocugum yok. Meslegim var. Bosanmayi dusunmez miyim,suan aldatiliyor olabilirim. Delilim yok sadece bekliyorum.

Bosanin diyemiyorum ama bu olayın ve guvensizligin sizde bırakacağı tahribat ve psikolojik yükü düşünün ve öyle karar verin
Sürekli delil aramaktan güzel gunlerimiz gelip geçecek. Hakkinizda hayırlısı olsun

Baştan sona senaryo herşey.palnini bilemem ama sakin sakin inanma onlara.uyanik ol ama brlli etme..bizim biralarda bi laf var işgilli g..t tingilder derler.adam bi haltlar yemese ta en baştan kartlarini açik oynardi böyleyken böyle hayatim kirtulamiyorum vs.derdi..belki de alacagini alan ve sıkılan kadından kurtulmak isteyen senin kocan.bak arkadaşım çok ama çok kuvvetli bi dua almişsin sen zamaninda mutlaka birinden, ki evliliğin ilerlemeden ömrünün en güzel yillari heba olmadan ve çoluk çocuğa karişmadan gerçek yüzünü gördün onun.hürsün hür her anlamda!! Bu öyle bi nimetki bilemezsin..çikip gider hayatindan ve birdaha asla suratini görmek zorunda kalmazsın hiçbir bahaneyle hiçbir mecburiyetle...öyle önemli ki bunlar öyle nimetki

Canim benim Allah razi olsun. Eger varsa simdi cikacagi icin sukurler olsun ki yillarimi gecirmedim. Ama aklim da almiyor ya 9 aylik evliligin neresinde hangi arasinda sen beni aldattin.
Tek dilegim ortaya cikmasi. Guclu duramiyorum midemi bulandiriyor yuzunu gormek istemiyorum sadece dayanmaya calisiyorum.

Bosanin diyemiyorum ama bu olayın ve guvensizligin sizde bırakacağı tahribat ve psikolojik yükü düşünün ve öyle karar verin
Sürekli delil aramaktan güzel gunlerimiz gelip geçecek. Hakkinizda hayırlısı olsun

Canim benim. Yalanin uzerine kurulmus guzel gunler varsin olmasin.
Yalan uzerine yalan sanki 5 yasindaki cocugu kandiriyor. Kadina ruh hastasi bana asik dedi cikti isin icinden.
Kadinin deliligi o telefon konusmasina kadarmis. Bir anda her sey kesildi mi yani, neden daha onceden arayip kesmedi bu mesajlari o zaman...
Dua ediyorum aciga cikaracak bir sey bulayim.

Canim adam kendi uzerine olan hattinda mesajlasmamis. Kadinin da sadece selam naber napiyosun bulusalim mi
Sonrasinda uzun bi mesaji var. Bunlardan neyi ispatlayabilirim.

Hani aldattığını değil de kadının sapıklık yaptığı, rahatsız ettiği falan olmaz mı ki? Sonuçta o hattı eşinin kullandığı bilinen bir şey.

Hani aldattığını değil de kadının sapıklık yaptığı, rahatsız ettiği falan olmaz mı ki? Sonuçta o hattı eşinin kullandığı bilinen bir şey.

Iste yapmamis mesajlarda oyle bir sey yok.
Aramis seni cok seviyorum bir kez goruselim yoksa ben herkese askimizi ilan edicem demis.
Bi de en son benim yanimda arama yapip konusmuslardi.
Esim de dun butun mesajlari silmis. Arama kayitlarina kadar.

Delil arama bence
En büyük ceza onu boşanmandır.
Bırak pisliklerinde boğulsunlar.
Delil bulamazsın. Öncesinde Yok ki şimdiden sonra olsun.

Magduru oynuyor, hayir hakkimi boyle yemesine izin vermem. Herkes bilsin bu pisligin ne mal oldugunu.
Bosanma davasi degil zina ve tazminat davasi da acarim. Rezil olsunlar. Kadinin kocasi da duysun. Simdiye kadar vardi, gecenin bi yarisinda gelen mesajlar.
Ama aptal ben esime konduramadim.

Iste yapmamis mesajlarda oyle bir sey yok.
Aramis seni cok seviyorum bir kez goruselim yoksa ben herkese askimizi ilan edicem demis.
Bi de en son benim yanimda arama yapip konusmuslardi.
Esim de dun butun mesajlari silmis. Arama kayitlarina kadar.

Hmm çok şüphe uyandırıcı hareketler. Umarım bir şey çıkmaz.

korkak bi adam mesajları kayıtları özellikle bırakır.
Bence dediklerinin hiçbirine inanmadım. Sen git 5 yaşındaki çocuğu kandır de. Kov evden.
Herşeyi bırak şimdiye kadar engellememiş olduğunun cezası.

Canim suan onu boyle magduru oynarken bosamam ona odul olur.
Ailesi sunu bilse yuzune bakmaz bunu goren adam saniyor.
Her seyi birakirsam hakli olacak.
Sonsuza kadar delil arayamam biraz inanmis gibi yaparsam acik verecek. Vermezse zaten gidecegim.

Engelledimi peki kadini.bide cok bisey hulmama gerek yok ki tlf dökümüne ulastinmi bitti gitti herşey

İllaki evveliyati var bunlarin. gece o uyurken al tlf dökümunü..çarşaf çarşaf msjlaşma sayfalari goremen çok muhtemel

Benim anlamadigim bisey var. Simdi dun engellemis kadini. Bitti kadin ne mesaj atti ne baska telden aradi. Bu kadar kolaydi madem niye daha once engellenmedi??

Silinen tüm içeriklerin geri yüklendigi programlardan birinu indir o halde.nmsj konuşma fotograf ne varsa geri gelir

Back