- 10 Ocak 2017
- 1.050
- 791
İyi geceler kızlar yada günaydın herneyse.. Bu saat te konu açmalarımdan mutsuz olduğumu anlamak çok da zor değil.. Dün annemle ilgiliydi ( bu arada annem kesin boşanıyor o adamdan ) Neyse .. zaten bu aralar hiç birşey yolunda gitmediği için kafam allak bullak .. Ama ben bütün bunlara rağmen üzüntümü kesinlikle eşime belli etmemeye çalışıyorum .... Gel-gelelim.konuya .. bugün akşam yemeğini yedikten sonra benim dizi başlamış onu izleyeyim dedim... eşimde hiç dizi sevmez yatak odasına gitti .. ( bu arada çok dizi izleyen bi insan değilim sadece perşembe gunleri) neyse eşim bu aralar telefonda bir uygulamaya takıldı karaoke gibi işte şarkı falan söylüyor .. Sen dizini izle ben yatak odasindayim dedi. TAMAM dedim. Saat 8 de gitti 11 kadar.. bu süre içerisinde tabiki yanına gittim ama o telefonla uğraşıyordu .. Üzüldüm bu durum â.. ikimiz farklı şeylerle ilgilensek bile aynı odada olmak taraftariyim evlilikte.. Sonuçta bende haber sevmiyorum mesela ama o bisey izlerken başka odaya gitmiyorum.. neyse .. Yine de ona üzüldüğümü belli etmedim. Saat 11 geldi gel bebeğim dedim sarıldım... Koltukta uzandık .. Sonra bi baktım bu uyumuş .. Aşkım hani çay içecektik dedim tamam sen demle dedi.. Gittim demledim çayını doldurdum uyandırdım aşkım kalk çayımızı içelim öyle yatalım dedim zar zor kalktı gözleri kapalı içiyor çayı ... Aşkım üzerine dökeceksin dedim SANANE BENİM CAYİMDAN demesin mi .. Aman Allahım .. nooluyo adam adedim.. Dengesiz hareket değilde ne bu şimdi .. Ne olduğunu anlamış değilim hala .. Bildiğim tek şey bu erkek milletini yok bebeğim aşkım sevgilim diye sevdikçe astarini istiyorlar.. Aynı çocuk gibiler .. neyse bu çayını içmeden kalktı uyumaya devam etti.. E benimde sabrım bi yere kadar defol yatağına dedim gitti oda .. Hala odaya girmedim .. Bu zaman â kadar hiç yataklarimizi ayirmadik.. Ama bu gece hiç yanında yatasım yok ...