- 13 Mart 2014
- 515
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi
Bir hafta giyinmiyiversen rahat olmasan nolur? Sabretsen çatlar mısın? Gün gelir sende torunlarınla zaman geçirmek istersinde emzirmesini dert ettiğin evlat seni eve sığdıramaz.Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi
Her gelişinde bize geliyoSürekli gelip gitmiyorsa bence çok ayıp ediyorsunuz.Senede 1-2 kere geliyosa 1 hafta çekiverin nolucak yani.Sürekli rahat olmak istiyoduysanız niye evlendiniz.Ama diyorsanızki senede 5-6 kere geliyo hepsndede bizde kalıyo o zaman eşinize saydırıcam nasıl insanmış o da insan biraz karısını düşünür diye.Artık hangisiyse durum siz seçin cevabımı.
tek bebeği olan sizsiniz sanki.Arkadaşlar tabiki idare ederim asla misafir yaşlı sevmeyen biri değilim gerçekten Allah biliyor. Benim kasttettiğim şey anlayış. Önce oğluna gitsin onlar daha müsaitler sonra bize gelsin rahatsızlık vermeyecek şekilde. Küçük bebeğim var yeri geliyo kendimize yapamıyorum yemek. Eşime ortalığı toparla desem toparlamaz zaten dağınık her yer her yerde. Valla anlayışlı insanlar biliyo nasıl davranacağını. Tamam yaşlı başımın üstünde tabi ama ne dedeler var. Hele eşim o zaten anlayış kıtı. Bide ben yalnız kalamam dedeyle napıcam ne konuşucam yani çocuğumu rahat emziremicem rahat giyinemicem vs sizce de saçma değil mi
valla bu saydıklarınızın hepsini dört dörtlük yapan çok becerekli ev hanımları var.Hayırlı gelin hayırlı damat lazım diyenler.. Bekara karı boşamak kolay. Biraz empati lütfen. Daha bu saat oldu bebeğim uyumadı oyun oynuyo, banyom salonum mutfağım dağınık. Bebeğimi tek bırakıp iş mi yapayım? Yoksa uyuyan kocayı mı uyandırayım? Yoksa uyuyup dinleneyim mi halihazırda yorgunken? Yoksa yemek mi yapayım? Napayım
Olabilirvalla bu saydıklarınızın hepsini dört dörtlük yapan çok becerekli ev hanımları var.
ha bunları yapıp üstüne çalışıp para kazanan kariyer sahibi kadınlar var.
sorun demek ki sizde.
Mama sandalyesinde durmuyo geçen hafta mama sandalyesinden düştü yemek yaparkenValla konu sahibi hanimcim senin ev de mama sandalyesi yok mu ? Hah onu götür mutfağa 2 dk topla 2 tencere yemek koy bebisin de seni izlesin salona geç toplaRken şarkı söyle dikkatini çek. Madem misafirin gelecek. Bahane bence bizde bakıyoruz çocuk
sen babane olsan, yalnız olsan, en sevdiğin torununu aramaz mısın?yardımistemez misin?neden yaşlıları kendmizden uzaklaştırıyoruzHerkese iyi geceler..
Şimdi eşimin dedesi köyde yalnız yaşıyo babaanneyi 4 ay önce kaybettik. Neyse. Yarın bi aile dostunun düğünü var ve dede şehire gelecekmiş eşimi arıyo beni garajdan al diye. Yani bu durumda bize gelecek demek. Benim kızdığım noktaysa Kayınpederim dururken eşimi arayıp emretmesi. Böyle bakınca bişey yok gibi. Ama benim huysuz bi bebeğim var yeri geliyo kendimize kahvaltı yemek vs hazırlayamıyorum. Karnı acıkınca gelin önüme sofra koy diye emrediyo. Kendi oğlu,kızı varken bize gelmesine acayip kıl oldum ya. Kendime çocuğuma zor bakıyorum zatenüstelik eşimle de kavga ettik bu yüzden.
2 ay önce kardeşimin düğününe geldi tam kuaföre gidicem gelin karnım acıktı demez mi. Hazır yemek yok dedim yap dedi bide yemek yaptım kuaföre gitmeden. Of çok moralim bozuk kızlar. Ya bide bi hafta falan kalırsa naparım ben
Şunu da belirteyim eşim ev işi, yemek için asla yardım etmez ve evim her yer her yerde. Toplamıcam bilerek napiim. Kalırsa napcam
Mama sandalyesinde durmuyo geçen hafta mama sandalyesinden düştü yemek yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?