Eşimin dedesi

bende birşey var sandım.. ne var torununun evıne gelıyorsa? kusura bakmayın ama mecbur agırlayacaksınız esınızın dedesı o... ınsan yedı yabancı olsa sızın sarfettıgınız su sozlerı sarfetmez. ben anlamıyorum bu ınsanları hayır hıc mı bu sozlerı yazarken utanmadınız? sız de evlat buyutuyorsunuz Allah sızın gıbılere dusurmesın ne dıyım..

Cok guzel bi cvb vallaha

Konu sahibi keşke konuyu bık bık konuşan emreden katınvalidem geliyor,bebeğim var ve eşim de hiçbir şeye yardım etmez çok sinir oldum diye yazsaydın da görseydin destek mesajlarını
Eşimin dedesi gelse sorun etmem çünkü eşim her konuda bana destek olur.ben bir iş yapıyorken o bebeğe bakar.hafta sonu o bebeğe bakarken uyurum,gece de ben onu uyandırmam hiç.şimdi böyle bir eşin hatrı ile kütükten hallice bir eşin hatrı bir olur mu?
Eşim senin eşin gibi olsaydı,bırak eşimin misafirini ağırlamayı,düzelmezse eşime bile yol vermiştim.

Aynen sana katılıyorum insanlar bu gibi durumlarda marifet yarışına giriyo ayyy ne var ben olsam 50 çeşit yemekte yaparım benim.de çocuğum var bilmem ne

Ben de yapamam kardeşim, adam hiçbir işin ucundan tutmasın ben onun hatrını güdeyim, gelin onu yap gelin bunu yap çok fazla ağa dizisi izledi heralde amca, sadece dedeyle biter mi, ailenin büyüğü orda diye bilimum akraba doluşur e yardım eden de yok çatlasın mı kadın

Cumartesi 4 aile ağırladık eşimin is arkadaşlarıydı, cumadan hazırlık başladı cumartesi tüm günde eşim temizlik yaptı,yardım edecek olmasa başlarım arkadaşlarına derdim

Kayınvaliden biraz düşünceli olsa böyle olmazdı, kocan da aynı şekilde düşüncesiz
Benimde 10 aylık bebeğim var, benden önce kızım cıyak cıyak ağlar da misafiri yatırmaz
Zor cidden hele de emir veriyo diyosun o daha zor , bi ayağın çukurda dede höt zötle nereye kadar..

Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum..50 çeşit yemek yapan aşçılıkta Emine S. Beder ile yarışan hemcinslerimizş bilmem ama eşim bana nasıl adım atarsa ben de ona öyle davranırım.ben onun eşiyim,eşitiyim. Aşçısı, paspası hizmetçisi değil.

Zaten benim takıldığım nokta dedenin gelmesi ya da gelin diye hitap etmesi değil,eşin yardımcı olmaması, çocuğu olan kadın kendi evini cekse çevirse öp başına koy

İyi geceler ban kalkmış. Yorumlara teşekkürler. Arkadaşlar ben o gece sinirle saçma sapan cümleler kurmuşum benim sinirim kesinlikle dedemize değildi eşimin yardımcı olmayışınaydı. Daha önceki konumdan bilen bilir. Eşime yap deyince yaptıramıyorum bazı şeyleri. İnada bindiriyo ama sağolsun dedemiz geldiğinde çok yardımcı oldu ve ben de kendime sinir oldum neden böyle düşündüm diye. 1 gece misafir ettim devamlı biz de kalmak istediğini belirten cümleler kurdu biz de kal diye ısrar ettik ama kayınpederim götürdü. Yarın için doktora gitmemiz gerekiyo diye gideyim dedi o da. Allahım ben neden büyüttüm bu olayı diye içim içimi yiyor

Haaa bide eşim benim dedeme böyle davranmıyo soğuk duruyo ee buda benim kafama takılıyo haliyle. Ama yine de böyle düşünmem çok ayıp oldu

O halde sende kusura bakma kendi adıma konuşuyorum:) iyi geceler

Bir tane Dünya var henüz yenisi keşfedilmedi :)

Ben ailemle düşman değilim hele annemle asla, ancak öyle olsam bile bu seni ve senin gibileri zerre kadar ilgilendirmez.

Dengesiz yorumuna dikkat çekmek istedim.

Psikolojim bozuk demiyorum; çünkü bir psikolog olarak bu cümle bana çok komik geliyor öyle böyle değil.

"Psikatrist" değildir; "psikiyatr"dır bu arada :) Mesleğim konusunda yeterince bilgiye sahibim; dar vizyonunuz ile beni bilgilendirme çabanızı yine de takdire şayan buluyorum.

Ama seviyeniz gerçekten berbat bunu demeden geçemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…