- Konu Sahibi esmeralda85
-
İnanın bende çok gelgitler yaşıyorum ,aile kurmak istiyorum ama düşününce işin içinden çıkamıyorum maalesef
Sorma kardeşim çok üzülüyorum ,bunalıyorum ,inşallah bir an önce hayatım düzelir hepimizin inşallahCanım bu herifle olmaz o iş. Evlilik bu değil.
Sorma kardeşim çok üzülüyorum ,bunalıyorum ,inşallah bir an önce hayatım düzelir hepimizin inşallah
Marhaba geçmiş olsun.Merhaba arkadaşım günaydın mesajını şimdi okudum (dün hastane işlerim vardı )çok güzel yazmışsım hisselerime resmen tercüman olmuşsun annemde hep söyler arada ‘eşin bencil ‘diye
Marhaba geçmiş olsun.
Bencil bir insana karşı devamlı fedakarlık gösteren taraf olursanız kendinizi tüketirsiniz. Hep tek tarafın kendinden bir şeyler vermesiyle olmaz, bu bencilliği aşamazsa siz yıpranırsınız hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kusura bakma beni yanlış anlama ama ben böyle bir adamdan çocuk yapmam. Sanıyor musun çocuk olunca çalışıp kendi eksiklerink alabileceksin. Bende çalışıyordum eşimle ortak olarak evin ihtiyaclarini alıyorduk ama hiç sen ben olmadı aramızda ondanda hayatta duymadım. Evlenmişsin neden senin eksiğini annen alıyor ki onu anlamıyorum yani benim eksiğim olsa bile ben anneme hayatta diyemem sonuçta benim eşim var. Çocuk olunca çalışmak o kadar zor ki evden çalışıyorum ben yine eksigimizi herseyimizi alıyoruz ama asla eşim demez kendi eksiğini kendi paranla al diye. Bence öyle birinden hiç çocuk bile yapma arkadaşım.Hanımlar selam ,
Nasılsınız ,biraz içim sıkıldı size danışıyım dedim Ben nerdeyse 5,5 senelik evliyim daha önce konu açmıştım sağolsun burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım (konu eşimin çocuk istememesiydi bu arada) eşim benim üstüme hiçbir şey almaz yani ne kıyafet, ne ayakkabı ,ne çanta ,ne çorap ,herşeyimi sağ olsun annem alır büyük çogunlukla yada ben alırım gelirime göre tabii.
dışarda yemeğe gideriz mesela hep ben öderim ,eve yiyecek içecek çok ender alır genel olarak çogu şeyi ben alırım ve hep benim ödememi ister ,kirayı o öder (eşimin geliri de çok kötü değil hani askerinin üzerinde ama kiradayız peşinat biriktirmek için uğraşıyoruz )
diceksiniz ki hayat müşterek ,haklısınız elimden geleni yapmaya çalışıyorum, pandemiden dolayı işten çıkarıldım,geçenlerde bana ‘çalışmanı istiyorum ne kadar oldugu önemli diil yeterki kendi masrafını çıkart ‘ dedi ,benimde biraz ağrıma gitti tamam çalışıcam ,kafama göre bir iş bulunca bakıyorum dedim.’ben sana iş bakıyorum zaten ‘dedi
aslında ,hazır boştayken bir an önce hamile kalıp çocuk istiyorum yaşım 35 .
benimle fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim hepinize cok selamlar sevgiler
Evet cnm haklısın market alışverişini gıda alışverişini ben yapmıcam artık dedim ,şu anda zaten gelirim yok dedim değişmez gerçi biliyosunuz bir insan 7 sinde neyse 70 şindede odurSize bakmayan çocuğa bakar mı? Sizin ki ev arkadaşlığına dönüşmüş. Bir evlilikte para bu kadar konuşulmamalı. Evlilikteki müştereklik bu değil. Adam sizi yabancı gibi tutuyor, yük olarak görüyor. Siz de ona yemek yapmayın, çamaşırlarını yıkamayın.
Evet cnm çok haklısın ,böyle adamlar yüzünden kadınların anne olma hakkını elinden alıyorlar ,bende artık yüz vermemeye karar verdim ,gelirim yok ne istiyosan marketten al dicem .Kusura bakma beni yanlış anlama ama ben böyle bir adamdan çocuk yapmam. Sanıyor musun çocuk olunca çalışıp kendi eksiklerink alabileceksin. Bende çalışıyordum eşimle ortak olarak evin ihtiyaclarini alıyorduk ama hiç sen ben olmadı aramızda ondanda hayatta duymadım. Evlenmişsin neden senin eksiğini annen alıyor ki onu anlamıyorum yani benim eksiğim olsa bile ben anneme hayatta diyemem sonuçta benim eşim var. Çocuk olunca çalışmak o kadar zor ki evden çalışıyorum ben yine eksigimizi herseyimizi alıyoruz ama asla eşim demez kendi eksiğini kendi paranla al diye. Bence öyle birinden hiç çocuk bile yapma arkadaşım.
kendi masrafını çıkart ne yahu insan sevgilisine hatta ev arkadaşına bile bu şekilde konuşmaz. o zaman niye evlisiniz ki? adam eve ekmek, süt almıyor, dışarda size yemeğini ödettiriyor sonra da siz işten çıkınca kendi masrafını çıkart. düşük bütçeli kemalettin tuğcu uyarlaması diziler gibi. elinizden tutup hiç istemediğiniz bir iş yerinin kapısında bırakıp eti sizin kemiği benim falan da desin bari. ilk defa böyle bir şey duydum ya. hayat müşterek bu şekilde olmuyor. evlilik de şirket ortaklığı değil. siz çocuk yapmak için hamile kalsanız hamileyken de çalıştırır bence eşiniz sizi. çocuk da doğunca çocuğuna bak der. bu tip erkekler çocuğu siz ananızın evinden getirmişsiniz, evde blenderda yapmışsınız gibi algılar çünkü.Hanımlar selam ,
Nasılsınız ,biraz içim sıkıldı size danışıyım dedim Ben nerdeyse 5,5 senelik evliyim daha önce konu açmıştım sağolsun burdaki arkadaşlarla paylaşmıştım (konu eşimin çocuk istememesiydi bu arada) eşim benim üstüme hiçbir şey almaz yani ne kıyafet, ne ayakkabı ,ne çanta ,ne çorap ,herşeyimi sağ olsun annem alır büyük çogunlukla yada ben alırım gelirime göre tabii.
dışarda yemeğe gideriz mesela hep ben öderim ,eve yiyecek içecek çok ender alır genel olarak çogu şeyi ben alırım ve hep benim ödememi ister ,kirayı o öder (eşimin geliri de çok kötü değil hani askerinin üzerinde ama kiradayız peşinat biriktirmek için uğraşıyoruz )
diceksiniz ki hayat müşterek ,haklısınız elimden geleni yapmaya çalışıyorum, pandemiden dolayı işten çıkarıldım,geçenlerde bana ‘çalışmanı istiyorum ne kadar oldugu önemli diil yeterki kendi masrafını çıkart ‘ dedi ,benimde biraz ağrıma gitti tamam çalışıcam ,kafama göre bir iş bulunca bakıyorum dedim.’ben sana iş bakıyorum zaten ‘dedi
benimle fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim hepinize cok selamlar sevgiler
Çok güzel ifade etmişsiniz ,sorunlu biri kesinlikle katılıyorum ,Allah sonumu hayır etsinkendi masrafını çıkart ne yahu insan sevgilisine hatta ev arkadaşına bile bu şekilde konuşmaz. o zaman niye evlisiniz ki? adam eve ekmek, süt almıyor, dışarda size yemeğini ödettiriyor sonra da siz işten çıkınca kendi masrafını çıkart. düşük bütçeli kemalettin tuğcu uyarlaması diziler gibi. elinizden tutup hiç istemediğiniz bir iş yerinin kapısında bırakıp eti sizin kemiği benim falan da desin bari. ilk defa böyle bir şey duydum ya. hayat müşterek bu şekilde olmuyor. evlilik de şirket ortaklığı değil. siz çocuk yapmak için hamile kalsanız hamileyken de çalıştırır bence eşiniz sizi. çocuk da doğunca çocuğuna bak der. bu tip erkekler çocuğu siz ananızın evinden getirmişsiniz, evde blenderda yapmışsınız gibi algılar çünkü.
siz çocuğu yaşınız geçiyor diye kendiniz için mi istiyorsunuz? Çünkü böyle bir adamı bana yapmanız o çocuğa büyük haksızlıkHanımlar selam ,
Daha neler okuyacağım kk.de inanin üzüldüm.size tavsiyem (tabi öfke kontrolü varsa eleştiriye açıksa) arkadaşlarının yanında onu rencide edin,yok bana böyle davranıyor yok böyle söyledi gibi konuşun ama böyle gülerek diyin uygun bulduğunuz bütün ortamda daha bı çift çorap bile almadıgini söyleyin.hatta annem ihtiyaçlarımı aliyo diyin.Çok güzel ifade etmişsiniz ,sorunlu biri kesinlikle katılıyorum ,Allah sonumu hayır etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?