3 yıllık evliyim eşim 32 ben 24 yaşındayım çocuk olduktan sonra bilirsiniz evlilikte herşey sekkeye ugruyor
özellikle cinsellik konusu.. Ben eşimin erken boşalma sorunu olduğunu düşünüyorum , ama kendisi öyle birşeyin olmadığını söylüyor, öyle birşey olmuş olsa şu şekilde bu şekilde olurdu diyor.. örnek veriyor
Korunma yöntemi olarak condom kullanıyoruz
Eşime göre cinsel ilişki sıklıgı düzenli olmadıgı içn böyleymiş.. yani değişiyor mesela bazen yeri geliyor 2 gün üst üstte bazen oluyor 5 6 gün arayla.. sorunumuz sıkıntımız oldugu zaman yada kavgalı nadirde olsa 10 günü buluyor
En son pazar günü birlikte olduk ve dün birlikte olduk ön sevişme sonrası birleşme asamasında eşim 2 3 dakika en fazla 5 dakika içinde boşalıyor yaklaşık.. ama eğer ki 2 .kez birlikte olursak aynı gece bu sefer uzun sürüyor yani 10 15 dakika.. ama ikinci kez birleşme olmuyor genelde çok nadir.
Bunu kendisine sordugumda ve sürenin erken oldugunu belirttiğimde benim öyle bir sorunum yok olsa daha birleşme olmadan yada tek girişte boşalırım sadece cinsel hayatımız düzenli olmadıgı için böyle diyor.. düzenliyken böylemiydi diyor eşimin durumu erken boşalma mı anlayamıyorum, ama erken boşalma olsa aynı gece 2. kez birleşmede geç boşalmaz sanırım demi ? yoksa cinsel hayatımız düzenliği olmadı için mi bilemiyorum.. condom alırken cogu zaman geciktirici özelliği olanıda alıyor
İnternetten araştırıyorum ama doğru düzgün bir bilgi edinemedim evli bayanlar bana yardımcı olurmusunuz ?
son olarak birşey eklemek istiyorum bir erkeğin boşalma süresi kaç dakika olmalı erken denilmemesi adına ?
Başlıkta yazım hatası olmuş yeni fark ettim k. bakmayın
Bizde de durum aynı. 2. kez olduğunda uzun sürüyor. Onu da insan yapmak istemiyor. Bende bu durumdan şikayetçiyim. Hap kullanmaya ikna etmeye çalışıyorum. Dr a gitmiyor