Eşimin Cinsel Proplemi Olabilir Mi ?

İkinciye sizi tatmin edecek performansı alıyorsanız sorun olmaması lazım. O da yetersizse artık profesyonel bir destek alın,seks terapileri var yani birlikte keyif almak için yöntemlerinizi, zamanlarınızı vb. belirleyin. Ne diyebilirim ki, siz bilirsiniz size yetip yetmediğini ilkinde de ikincide de.
2. beni tatmin ediyor evet ama b useferde ben çok yoruluyorum saat geçiyor birde oglan uyanınca siz düşünün artık gerisini 2. yi istemiyorum

He simdi anladm benim esim iste brni dusunyr hem zaten ikincisi icn bizim 5 dkka yetyr yani snra oluyr o zaman cnm sende cnm ikincisi icin bekle ole yapin bole az yapmaniz ikiniz ocinde iyi olmaz ikincisnde on sevismeyi uzun tutun ki ikinizinde guzel gecsn bence bole yapn yoksa bole giderse hicbrsy anlamzsnz ki
2. oldugu zaman biz bir 15 20 dakika bekliyoruz sonra oluyor 2. cide güzel oluyor ama her zaman 2. yapacak durum olmuyor oglan uyanıyor saaat 1 oluyor vs vs..

sevgilim okul zamanı sürekli bende kaldığı zaman süreyi çok uzatabiliyordu,çünkü bir düzenimiz vardı. ama biraz uzak kalınca kısa sürede boşaldığı oluyor. normal halini bildiğim için erken boşalma sorunu olduğunu hiç düşünmedim. Düzenli ve sık olunca düzeliyor çünkü. hatta gün içinde 2 veya 3.de çok daha uzuyor süre.

evli hanımlara sormuşsunuz ama cevap vermiş bulundum artık. :kahve:

Korunma yöntemleri de öyle.
Hep kadının hormonları ile oynasın dursunlar, hep kadın alsın önlemi, yok doğum kontrol hapı, yok spiral, yok iğne, yok ertesi gün hapı vırt zırt. Erkeğe niye iğne, hap yok acep? Neden, çünkü şeylerine zeval gelirse diye korkuyorlar. O önemli. Ama kadın düzensiz regl olmuş, kilo almış şişmiş, yok pıhtı atmış filan sorun değil.
Aynen ya bizim yumurtaları öldüreceklerine erkeğin spermlerini öldürsünler. Olmaz ama insan nesli tükenir.:110:

öyle mi dersiniz bilemiyorum iyice kafam karıştı ne yapacağımıda şaşırdım ama hergünde ilişki yaşayamyız ki ikimzde çalışıyoruz aşırı yorgunuz bebegimiz var birde..

Onlarin kendi teknikleri var uzatmak adina. Kendi uzatabilir. Oncesinde mesela oral seks gibi seyler yapiyorsaniz, onları yapmamak sureyi uzatir vs vs. Her gun birlikte olmak bence de zor. Biz gunasiri seklinde ataklarda bulunuyoruz rutinde. Yani her gun oldugu ya da 3 5 gun olmadığı oluyor tabii de rutinimiz gunasiri :KK49: bu bizim icin iyi oluyor mesela tavsiye olarak vereblirim. Elimden geldiğince rutini bozmamaya çalışıyorum çünkü sureler cok değişiyor evet.

peki bu sürenin normali ortalama kaç dakika
Ön sevişme kısmını geçiyorum,bahsettiğin kısım en az 15-20 dk oluyordur bazen dahada uzayabilir ertesi gün tatilse :) bazen 2. Orgazmı bekler,ona göre uzatır süreyi vs vs.. 2-3 dk neki hoop oldu bitti. Siz 2 dk içinde orgazm olabiliyor musunuz?

bence ilişkinin dinamiğine bağlı
bazı yorumlarda 45 dk, 1 saat okudum inanın hayretler içinde kaldım
o yorumlara göre çoğumuzun eşi erken boşalıyor galiba:KK70:

Bi kaç ay cinsel hayatınız olmasa normal de 5 arada böyle olmaması lazım sanki
Endişelerinde haklısın

Yahu zaten heralde burda 1 saat boyunca aynı şeyi yapmaktan bahsetmiyoruz, sevişmek bir süreç sonuçta 1 saate kadar uzatılabilir farklı şekilde, arada öpüşürsün vs vs şimdi detaya girmiyorum ama ideali erkeğin kendini kontrol edip istediği zaman boşalabilmesi. Yani ilişkinin gidişatına göre o an 15 dakika da sürebilir, uzatarak bir saat de devam etmek isteyebilirsiniz. Tıbbi bozukluktan bahsetmiyoruz ama karşılıklı tatminkar seksten bahsediyoruz. Tıbbi olarak sorun var gibi görünmüyor zaten.

Benim eşimde ikincide daha uzun tutuyor genelde böyledir diye biliyorum. İlki kısa sürüyor ve siz tatmin olmuyorsanız iki kere yapın yük değil sonuçta mecburen de yapmıyorsunuz eşinizin düşünmesi gerekir.

Valla hanımlar okdukca yuh dedim resmen biz çocuk yapmak dışında hiç beraber olmiyormusuz demek ki. ben ne zaman kalkissam esim yorgunum der yada aceleye getirir bende artık beni beğenmediğini düşünüyorum
Demek ki bizde seks bitmiş

Yahu zaten heralde burda 1 saat boyunca aynı şeyi yapmaktan bahsetmiyoruz, sevişmek bir süreç sonuçta 1 saate kadar uzatılabilir farklı şekilde, arada öpüşürsün vs vs şimdi detaya girmiyorum ama ideali erkeğin kendini kontrol edip istediği zaman boşalabilmesi. Yani ilişkinin gidişatına göre o an 15 dakika da sürebilir, uzatarak bir saat de devam etmek isteyebilirsiniz. Tıbbi bozukluktan bahsetmiyoruz ama karşılıklı tatminkar seksten bahsediyoruz. Tıbbi olarak sorun var gibi görünmüyor zaten.
yorumları tekrardan okursanız 15-20 sn aralıklarla devam ettiğini söylüyor arkadaşlar yani sevişme durumu değil

45 dk 1 saat mi? Kalakaldım cidden böyle bir süre var mı? Ben bu kadarını asla istemem tahriş olmuyor mu özel bölgeniz? Ben hiç dk tutmadım bu konuda ama fazla uzun sürerse ben tahriş oluyorum zaten. Bir hafta mola vermem gerekiyor :KK43:
5 dk ve üzeri erken boşalma olamaz. Erken boşalma girer girmez olana hatta bazılarında önsevişme süresinde olana deniyor. Birliktelik sıklığıyla düzelir durumunuz tedavilik bir durum yok bence. Ayrıca önsevişmeyi kısaltmak işe yarayabilir.

Benim eşimde ikincide daha uzun tutuyor genelde böyledir diye biliyorum. İlki kısa sürüyor ve siz tatmin olmuyorsanız iki kere yapın yük değil sonuçta mecburen de yapmıyorsunuz eşinizin düşünmesi gerekir.
Bebegimz var 2 ciyi ypmak mumkun olmuyor genelde birde esimn isi cok agir oglan uyaniyot geri uyut derken bu sefer biz bitiyoruz yorgunluktan

Valla hanımlar okdukca yuh dedim resmen biz çocuk yapmak dışında hiç beraber olmiyormusuz demek ki. ben ne zaman kalkissam esim yorgunum der yada aceleye getirir bende artık beni beğenmediğini düşünüyorum
Demek ki bizde seks bitmiş
Bende 4 5 gun arayi kendimce az buluyordm idealms demekki

X