- 9 Ağustos 2015
- 10.117
- 23.832
- 31
her zaman araya 10 gün girmiyor küs oldugumuz ve regl oldugumuz zamanlarda onun harici 4 5 gün araylaDuzenli oldugunda sure uzunsa problem yoktur. Araya 10 gun girince erken olmasi normal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman araya 10 gün girmiyor küs oldugumuz ve regl oldugumuz zamanlarda onun harici 4 5 gün araylaDuzenli oldugunda sure uzunsa problem yoktur. Araya 10 gun girince erken olmasi normal.
eşim problem oldugunu kabul etmiyor öyle olsa ilk girmede boşalırım diyorRegl olduğum zaman 5-6 gün ara veriyoruz mecburen. Ozamanda 2-3 dk değil yani boşalma süresi. Sizin aynı gün 2. İlişkide bile 10 dk oluyormuş o bile kısa sayılabilir yada hadi ona normal diyelim. Kesinlikle problem var bence,doktora gitmeli.
peki bir erkeğin boşalma süresi ne kadar olmalı ?Problem var ama tanı konması için en az 6 aydır sürmesi gerekiyor diye biliyorum. Belki iş düzensizliği olabilir, stresten kaynaklı olabilir vesaire. 6 ay tabi dile kolay bunu çekmesi ama sürerse bir uzmandan yardım almanız şart, cinsel terapiste de gidebilirsiniz.
eşim problem oldugunu kabul etmiyor öyle olsa ilk girmede boşalırım diyor
eger erken boşalma proplemi olsaymış aynı gece 2. kez birlikte oldugumuz zaman geç değil o zamanda erken boşalırmış böyle diyor
bunu kendiside söyledi tam zevk alamıyorum diye ama artık alıştıgını dile getirdi..Bence bunun tek nedeni eşinizin kondom kullanması,size tavsiye spiral taktırın o zaman eşinizdeki performans farklılığını göreceksiniz.Adam tam hissedemiyor kondomla tabiki sorun olur
O dediği bu işin en ileri boyutu bence,ilişkiye girmeye engel zaten o. İlk anda boşalırsa ilişki olmasın daha iyi. Eşinizinkide normal değil,2-3 dk içinde orgazm olmak bence zor.eşim problem oldugunu kabul etmiyor öyle olsa ilk girmede boşalırım diyor
her zaman araya 10 gün girmiyor küs oldugumuz ve regl oldugumuz zamanlarda onun harici 4 5 gün arayla
peki bir erkeğin boşalma süresi ne kadar olmalı ?
Şimdi şöyle, açık açık yazacağım artık, tanı kriterlerinde penisin vajina içinde kaldığı zaman 1 dakikadan az olmalı (cinsel ilişkiden hemen önce ya da takip eden 1 dakika içerisinde olması yani). Ama 2-3 dakikayı da normal kabul etmiyorlar tanı koyarken. Sağlıklı kabul edileni, vajinaya girişten boşalmaya kadar olan süreç içinde aralıksız devam eden 4-5 dakika.
bana 2 3 dakika gibi gelior eşim daha uzun süre diyor.. sen öle hissediyorsun dakikaları diyorzaten 2-3 dakika sürüyor diyorsun
git gel bitti
Bunu kabul edenler de muhtemelen erken boşalan bilimcilerdir
peki bu sürenin normali ortalama kaç dakikaO dediği bu işin en ileri boyutu bence,ilişkiye girmeye engel zaten o. İlk anda boşalırsa ilişki olmasın daha iyi. Eşinizinkide normal değil,2-3 dk içinde orgazm olmak bence zor.
birde düzenli deneyelim bakalım aksi durumda eşim ikna olmuyor yok bir sorun olsa zaten senn demeden kendim çözüm ararm diyerek tersliyorBebek calismalarina baslamadan once bizde de oyleydi ve bosalma daha cabuk oluyordu. Bebek istemeye baslayip gun asiri iliskiye baslayinca daha uzun surmeye basladi. Duzenli deneyin. O zaman da ayniysa sorun vardir.
Olabilir ehehe. Zaten bilim "adam"ları hep kendilerine çalışıyor, biz zavallı kadınları hiç düşünen yok hala regl sancısı cartla curtla uğraşıyoruz.
bazen 4 5 dakika hatta 6 7 dakika sürdüğüde oluyorŞimdi şöyle, açık açık yazacağım artık, tanı kriterlerinde penisin vajina içinde kaldığı zaman 1 dakikadan az olmalı (cinsel ilişkiden hemen önce ya da takip eden 1 dakika içerisinde olması yani). Ama 2-3 dakikayı da normal kabul etmiyorlar tanı koyarken. Sağlıklı kabul edileni, vajinaya girişten boşalmaya kadar olan süreç içinde aralıksız devam eden 4-5 dakika.