Eşimin Cinsel Proplemi Olabilir Mi ?

ooo biz eşimle ayda 1 2 ayda bir bazen regl olana kadar hiç çok kötü bi durum ya insan kendini kötü hissediyor keşke bizim kide her zman olsada 10 15 dk sürse

peki bu sürenin normali ortalama kaç dakika
Bunun ortalaması olmaz bence durmadan ama hiç durmadan yapıyosa 5 dk ama sonuçta durarak yapıyolar benim 25 dakikadan az olduğu olmuyo en fazla 45 dakika oldu ama durarak arada (30-40 sn duraklamalardan bahsediyorum). ^hafta aralıklarla olduğumuzda da 10-15 dakika sürüyo, bence problem olabilir, çaktırmadan dakika tutun derim ben (bahsettiğim sadece cinsel birleşme, ön sevişme filan dahil değil)

hiç durmadan 5 6 dakikaya da cıktıgı oluyor

yani 4 5 dakikada mı erken ?

Bilim normal diyormuş, bana göre erken; 5 dakikada ben ısınamam bile affedersin.
Yani erken-geç olması esasen çiftler arası alınan keyifle, tatminle ilintili. 5 dk size yetmiyorsa, aynı keyif derecesine taşıyamıyorsa, sizin için erkendir. Ve bu da ikiniz arasındaki nitelikli cinsel ilişki için yetersizdir.

evet tam olarak ne kadar sürdüğünü bilemiyorum ama hiç sürmese 10 dakika sürüyordur

Az :/ Ön sevişmeyi daha uzun tutun, direkt vajinal birliktelik yaşamayın hemen, sürelerini de arttırmaya çalışın. Çok aralık girmesin yani. Eğer hala devam ederse psikolojik olabileceği gibi (stres), kilodan, tiroidten falan da kaynaklı olabiliyor. O zaman eşinizi ikna edin, çözümü de var yani bunda gurur yapacak, utanacak bir şey yok. Cinsellik evlilikte oldukça önemli bir yer tutuyor, yaşı da sizden büyük, ileride daha ciddi sıkıntılar olabilir.

Canm benim esimde ole ilkinde hemen bosalyor cnku cok istedginden kendiside diyor ondn hizli oluyor sonra ikincisini tat alarak oluyr yani ayni anda oluyor ikimizinde ole ben tek kendi kocamn sanardm sennde oleyms

eşim eger yetersiz geliyorsa sana söyle bana 2. kez yaparız sıkıntı yok diyor.

Canm benim esimde ole ilkinde hemen bosalyor cnku cok istedginden kendiside diyor ondn hizli oluyor sonra ikincisini tat alarak oluyr yani ayni anda oluyor ikimizinde ole ben tek kendi kocamn sanardm sennde oleyms
ama biz 2. cisini yapmıyoruz cünkü diyorum ya oglum uyanıyor onu geri uyut derken vakit geçiyor zaten eşimin işleri cok ama cok yorucu
eşim ise bir problemim yok
sana bu süre yeterli gelmiyor ise söylersn 2. kez yaparz beklerm diyor.

bunu kendiside söyledi tam zevk alamıyorum diye ama artık alıştıgını dile getirdi..
merak ettiğim bir dğer konu normal bir erkegn boşalma süresi kaç dakika acaba bizim ki çok mu az ?
Valla herkesinki kendine normal be canim ben esimden baskasiyla birlikte olmadim bizimko bize normal yani. Bazen 15 dk bazen 1 saat.
En kisasi dogumdan sonraki ilk iliskiydi 4 5 dk falandi dogumla beraber bi 20 gun ara vermistik cunku.

Yorumlari okumadim, kendimden de ornek vermeyecegim. Bu isin bir bilimsel durumu var, erken bosalma tam cinsel birlesme olduktan sonraki 2 dk icinde istemsiz bosalma olmasi olayidir. 5 dk da bosalmasi erken bosalma degil, evet cinsel duzensizliktir. Hele hele 15 dk dayanabiliyorsa erken bosalmadan bahsedilemez bile. Erken bosalan erkekler daha nerdeyse vajinayı hissettigi anda bosaliverir kadin ne oldugunu anlamaz bile. Kocaniz tibben normal. Siz tutmasini istedginizde, duzenli cinsel birlesme yasadiginizda bu sureler uzar. Max kac dk olur bilmiyorum tabii, herhalde 30 dk surmesi sehir efsanesidir. Ama su dakikalar esinizin tamamen saglikli oldugunu gosterir.

Bilemiyorum.
Bu işlerin bir matematiği yok bana kalırsa.
Sana süre olarak yeterli gelmiyorsa 2. ilişkiyi sürekli talep et
eşimde öyle diyor benm bir problemm yok beni benden iyi bilemessin diyor eger ki olsa zaten tedavi olurum
sana yeterli gelmiyor ise 2. kez yaparız olur biter diyor

5 DK içerisinde boşalması oldukça normal bence benim eşim ilk dklarda boşalıyor

eşim eger yetersiz geliyorsa sana söyle bana 2. kez yaparız sıkıntı yok diyor.

İkinciye sizi tatmin edecek performansı alıyorsanız sorun olmaması lazım. O da yetersizse artık profesyonel bir destek alın,seks terapileri var yani birlikte keyif almak için yöntemlerinizi, zamanlarınızı vb. belirleyin. Ne diyebilirim ki, siz bilirsiniz size yetip yetmediğini ilkinde de ikincide de.

He simdi anladm benim esim iste brni dusunyr hem zaten ikincisi icn bizim 5 dkka yetyr yani snra oluyr o zaman cnm sende cnm ikincisi icin bekle ole yapin bole az yapmaniz ikiniz ocinde iyi olmaz ikincisnde on sevismeyi uzun tutun ki ikinizinde guzel gecsn bence bole yapn yoksa bole giderse hicbrsy anlamzsnz ki

öyle mi dersiniz bilemiyorum iyice kafam karıştı ne yapacağımıda şaşırdım ama hergünde ilişki yaşayamyız ki ikimzde çalışıyoruz aşırı yorgunuz bebegimiz var birde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…