Eşimin Cinsel Proplemi Olabilir Mi ?

Kendini kontrol edemiyo mu? Ay buraya da böyle yazmak istemiyorum ama eşim tutar kendini. 20 dakikadan kısa süren bi ilişkimiz olmadı hiç. Ki işinden dolayı 2 haftada bi olduğu bile oluyo. O durumda kendini kontrol etmesi çok enteresan ama adam bunu yapabiliyo yani

Tövbeler olsun utanıyorum şu an

Bende duymak istemem ama eger erken bosalma gibi tibbi bir durumuda varsa tedavi olmali diye dusunuyorum

Geliyor sende rahatladn mi diyor sadece esm zaten sorun yok diyor
Eger seni tatmn etmiyorsa bu sure
2. Yapariz sende tatmin olursn ama erken bosalma sorunum yok olsa bilirm diyor

Geliyor sende rahatladn mi diyor sadece esm zaten sorun yok diyor
Eger seni tatmn etmiyorsa bu sure
2. Yapariz sende tatmin olursn ama erken bosalma sorunum yok olsa bilirm diyor
Kesinlikle 2. ye devam edin ve 2. de sen orgazm olmadan esin sey yapmasın. Bide eşinin bunun anormal olduğunu anlatmaya çalış bence =/

Erken boşalma sorunu yok bence rahatlık sorunu var kendini kontrol etse ohoo uzatır da uzatır.

Bunu da boşalmaya yakın çıkıp 15 sn falan ön sevişmeye dönerek yapabilir.
Yani süreye uzatmak paşa beylerin elinde diye düşünüyorum.

Bizde de aynen anlattığın gibi durum ama iki laf soktuğumda kendine ayar verip süreyi 4 katına çıkardığını bilirim.
Fiziksel bir problem olsa başarabilir mi?

Zılgıt yiyince toparlanıyor işte :)

Doktor değilim tabi ama bence bu erken boşalmadır
İkinciye 10-15 dakika demişsiniz
Ne anladım ben bu işten ?

Ön sevilmenin bir kaç dakika olması da yetersiz, ilk olarak ön sevişme süresi uzatılmalı diye düşünüyorum

Ve erken boşalma sorunu varsa da bunu çok hassas bir şekilde çözmek gerekiyor aksi halde
Sizden kaçar bu sefer başka sorunlar çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…