Eşimin Cinsel Proplemi Olabilir Mi ?

yorumları tekrardan okursanız 15-20 sn aralıklarla devam ettiğini söylüyor arkadaşlar yani sevişme durumu değil

Yahu çok açık da yazmak istemiyorum bazı insanlar rahatsız olabiliyor ama, 1 saat boyunca aynı tempoda penetrasyonda vajina çok tahriş olur bence, insanların genel sevişmeyi böyle yorumladıklarını düşündüm. Ama dediğim gibi konu sahibinin bi sıkıntısı var sonuçta, bence ideal olan erkeğin kontrol altında tutabilmesi, hangi durumda boşalacağını bilmesi buna göre temposunu ayarlaması vs. Böylece hangi havada giderse ilişki ideal süre ona göre belli olur :).

Esimde sizin gibi dusunuyor ve erken bosalmanin bu olmadigini soyluyor on sevisme suremiz kisa zaten

Esimde sizin gibi dusunuyor ve erken bosalmanin bu olmadigini soyluyor on sevisme suremiz kisa zaten

Benim sizden anladığım ön sevişme sonrasıda ilişki 5 dakika sonra bitiyor, bence bu az, farklı şekillerde de olsa bundan uzun sürmeli diye düşünüyorum ben. Tıbbi olarak demiyorum, sonuçta karşılıklı tatmin yaşamak için.

Yani esim normal mi iyice kafam karisti

tekrardan yorumlara baktım doğru anlamışım
çok şanslıymış o arkadaş ne diyeyim

Esim tatmin olamiyorsan 2. Kez yapariz madem dedi

Bende 4 5 gun arayi kendimce az buluyordm idealms demekki
sağlıklıklı bir erkek 3. günde mutlaka ama mutlaka sevişmek ister eşinizi tatmin edin, cinsellik problemi olduğunu çok fazla dile getirmeyin bence. Bu sefer iki cilveli söz söyleyip kendini kral gibi hissettiren basit kadınlarda arayabilir tatmin duygusunu

tekrardan yorumlara baktım doğru anlamışım
çok şanslıymış o arkadaş ne diyeyim

Kim kontrol edebilen kişi mi? Erkeklerin çoğu bunu yapabiliyor gibi geliyor bana . (her seferinde demiyorum, her erkeğin uzun süreden sonra ya da hangi bir etkiyle erken boşalma sorunu olabilir, ya da tam tersi hiç boşalamayabilir de)

Konuyu takipteyim. Bizde de aynı sorun mevcut.

Bizde de durum aynı. 2. kez olduğunda uzun sürüyor. Onu da insan yapmak istemiyor. Bende bu durumdan şikayetçiyim. Hap kullanmaya ikna etmeye çalışıyorum. Dr a gitmiyor

Son düzenleme:
ilki 3-5 dk yeterli bir süre bence isteğine göre erkekler için bu 1 dk ile 20 arası da değisebilir ama cok uzamasi da iyi degil bence, sizin tatmin olma süreniz uzunsa esiniz buna yetemiyor olabilir onu suçlamadan yaklaşın bu duruma ben eşimden cinsellikte yavassin yetemiyorsun gibi şeyler duymak istemem açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…