• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin çatkapı gelen kardeşleri!!!!

bence eşin söylemeli eğer bu ziyaretler bu şekilde devam ederse bayramdan sonra da.. yani düzgün bi dille, ben de yengeniz de yorgun oluyoruz diyerek uyarabilir...

bende aynı sorunları yaşadım benimde görümcem kocasını çocuklarını alır çat kapı gelir gece 11 de habersiz geldiğini bilirim...çok uğraştım,küstüm,surat astım pek faydası olmadı 9 yıllık evliyim yaklaşık 2 senedir takmıyorum artık yemek saatlerinde habersiz gelirlersede az ise yemeğim extra bişi yapmıyorum ne varsa onu yiyorlar sofradan doymadan kalkmaları onların sorunu haberli gelirlerse herşeyi yapıyorum habersiz gelirlersede peynir ekmek yiyorlar yaptığım yemeğin yanında...bi kere yemek azdı valla kırdım 4 yumurta yediler bişiide diyemediler habersiz gelen ne bulursa onu yer canım takma kafana...görgüsüz insanla uğraşmak zor kendi yaşadıklarımdan biliyorum ama takarsan hasta edersin kendini...

habersiz gelmeleri ben de sevmem cok haklısın...bence de yollayanın kastı var gidin bakalım abinize ne yapıyorlar bunlar mutlular mı ?bence meraktan yolluyorlar size onları..

hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar,bakalım artık zamana bırakacağız,herkesin bi alışma süresi olacak bu evliliğe.zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim,ilgili arkadaş konuyu kapatırsa sevinirim.

çok sabırsız davranıyorsun bence 2 ay olmuş evleneli hemen şikayet hayata birazolumlu yönlerinden bak yoksa çok üzülürsün

Back