- 3 Ekim 2007
- 14.430
- 35.505
- 1.123
- 39
merhaba arkadaşlar,bilenleriniz vardır,henüz 2 aylık evliyim.çok şükür güzel giden bir evliliğim var.yalnız canımı sıkan bir nokta var.eşimin 17-18 yaşlarında iki erkek kardeşi var.ramazan girdiğinden beri biz geliyoruz deyip çıkıp gelmeler başladı.yanlış anlamayın sakın gelmelerine karşı değilim ama iftara 1 saat kala çıkıp geliyorlar.zaten 2 hafta oldu ramazan başlayalı,3 oldu bu davranışları.çalışan bir insanım,kendime göre yemeğim oluyor.elim ayağıma dolaşıyor.en son baya söylendim,ben gelene değil,gönderene bulurum bahaneyi falan dedim eşime.o da annem'onlar ne yiyosa siz de ondan yersiniz 'falan diye düşünüyordur yapma bişey boşver falan dedi.ama koca koca adamlar yani nihayetinde çocuk değil ki önüne rasgele bişeyler koyayım.bunu alışkanlık haline getirmelerinden korkuyorum,zaten tatilim ramazanla beraber bitti,işe adapte olamadım evlilikle birlikte,zorlanıyorum baya.herkes baştan nasıl alıştırırsan sonra da öyle gider diyor,bilmiyorum ne yapmalıyım.son zamanlarda kayınvalidemlerle aramıza biraz mesafe koymaya çalışıyorum,bi düzen otursun diye(sık görüşüyorduk baya),acaba diyorum ben mesafe koymaya çalıştıkça kayınvalidem de sen gelmezsen biz geliriz demeye mi çalışıyor...uzun oldu biraz kusura bakmayın ama kafam karışık biraz.![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)