Merhaba arkadaşlar size durumumu şöyle açıklayayım benim ikinci evliliğim ilk esimden bir kızım var 5 yaşında 1 buçuk sene önce ikinci evliligimi yaptım evlendigimden beri eşimin bitmeyen borçları beni çok daraltti ve bu borçlar bankaya falan da değil tanıdık eş dost kimle yakınlık kursak adam borç yapıyor herkese de tembihliyor bana söylenmemesi için insanlar beni arayıp para istiyor eşin dolandırıcı mi falan gibi laflar bile duydum kendi anneme enişteme eşimin kuzenlerine amcasına arkadaşlarına ve benim arkadaşlarıma herkese borcu var evleneli bir buçuk sene oldu ama adamın borçları bitmiyor düğün yaptık takılan altınları borca verdi birikmiş altınım vardı borca verdirtti kızım yazları babasinda kaliyor 2 ay ben o süre çalıştım onun borcuna verdim para nerde diyorum açıklaması yok karı kızı yok evden işe işten eve kumar da yok çok araştırdım ama para nereye gidiyor bilmiyorum çalışıyor da maasida az değil evi gecindirir rahat yaşayacağımız bir maaşı var ama borçları yüzünden eve alışveriş bile yapamiyorum şuan ekmek almaya parayı zor bulur hale geldim ilk duyduğumda terk ettim ailemin yanına gittim gezmeye gider gibi bir hafta kalıp geri döndüm çok agirima gitti arkadaşlarımın beni kocamın borcu için araması sonra yalvar yakar geri geldim yapmicam daha dedi ama yalanını yakaladım güvenim sarsıldı sanki benden habersiz daha çok borcu var gibi hissediyorum bundan aylar önce dedim ki burası küçük yer ev eşyalarımızı satıp gidelim İstanbul'a yok dedi bugünde beni aramış televizyonu satsakmi borcum çok bir kısmını öderiz diyor Allah'ım altinlarim bitti ev eşyalarına sıra geldi kızımla boşanmaya yüreğim yok ailem ikinci boşanmayı kabul etmez etsede onlara gitmem ne yapicam bilmiyorum yoruldum artık