Eşimin borçları

Yazik o evdeki cocuga. Ama cocugu dusunen yok.tabi koca da kari kiz yok kumar yok kemalim yapmaz. Belki tehdit altindadir kocaciginiz arastirin kuftarin aman.dolandirici herif. Evdeki tv ye göz koymus.

Yahu az mantık be
El kadar bebeyle bulduğunuz kocaya bak. Şimdi dolandırıcı kocadan ayrılırsanız aileniz kabul etmeyecek mi?
Kabul etmeyecek aile zaten en başında bu herife karşı çıkardı. Boşanın ve bir süre evlenip yeni maceralar aramayın

Hastaneye madde kullanıyor ya da kumar oynuyor ki bu kadar borç var öde öde bitmiyor. Demek ki hala borçlanmaya devam ediyor. Altın birikiminizi neden eşinizin peşine borca verdiniz onu anlamadım. Kızınızı düşünmek zorundasınız. Elin adamının keyfi borçlarına kendi birikiminizi veya altınlarınızı harcamanız akıl tutulması. Hala evli kalmanız da aynı şekilde. Ne diye boşamıyorsunuz bu adamı anlamadım.
Ayrıca kumarı yok falan da demeyin gözünüzü seveyim bu borçlar havadan olmuyor. Ortada bi mal yoksa alınmış borçlar da bitmiyorsa ya kumar vardır ya da madde bağımlısıdır ona para harcıyordur.

Kocaniz olacak şahsın neye yaptığı belli olmayan borçları ödemenizden, milletin bu borçlar icin size gelmesindense,
anne babaya yüz egip gitmek daha evla gibi.
Anneniz cocugunuzla ilgilenir, siz çalışırsınız.

İlk eşinizden boşanma sebebiniz neydi

borç bitmeyecek ki kumar bağımlısı yada madde kullanıyor böyle ömür mü geçer

Bu adamı çok aradınız mi?bosaninca napicam diyosunuz şuan sanki çok ferahtasiniz.ekmek alamayacak evdeki televizyonu satacak duruma gelmişsiniz bundan ötesi dilenmek olur.kendi altinlarinizi bile elin adamına vermişsiniz kendinize acimiyorsaniz bari kızınıza aciyin.bu adam kumar oynuyor bu kadar saf olmayın ya.baksana sizi arkadaşlarınıza ailenize herkese rezil etmiş inanın boşanıyorum deseniz kimse size kızmaz.

Ne olmuş ikinci kez bosanmiyorsaniz dünya mı duruyor? Bu adamla mümkün değil sizin ne suçunuz var? Yeri geliyor insanlar 20 senelik eşlerinin gerçekten yüzünü göremiyor.

Siz arabeske vurup daha fazla zaman kaybetmeyin o da borçlarıyla boğulsun dursun. Aileniz eninde sonunda hak verecektir.

Zaten eşiniz cümle aleme herkese basınızı eğmiş …uçan kuş sizi arıyormuş borcu var dolandırıcı die .

Aile evıne basımı eğip nasıl giderim dusuncesıne girmenız çok yanlış .

Evdeki eşyalar bitince ne satacak ne yapacak evde ekmek yok diyorsunuz 5 yaş çocuktan bahsediyorsunuz bu kadar sapkın olmayın kendınıze gelin

Gururunuz küçücük kızınızın o iğrenç adamla yaşamasından daha mı önemli? Kızınız özel kreşleri geçtim devlette anaokuluna gidecek yaşa gelmiş zaten. Okul çıkışı biraz anneniz ilgilenir siz de çalışır para kazanırsınız. Ayrıca kızımı üvey anneye bırakmam diyorsunuz ama bu adamdan kat kat iyidir en azından güvende olur sizinle birlikte o adamın evinde hiç güvende değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…