Eşimin borçları

Aysecan55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
42
-21
1
23
Merhaba arkadaşlar size durumumu şöyle açıklayayım benim ikinci evliliğim ilk esimden bir kızım var 5 yaşında 1 buçuk sene önce ikinci evliligimi yaptım evlendigimden beri eşimin bitmeyen borçları beni çok daraltti ve bu borçlar bankaya falan da değil tanıdık eş dost kimle yakınlık kursak adam borç yapıyor herkese de tembihliyor bana söylenmemesi için insanlar beni arayıp para istiyor eşin dolandırıcı mi falan gibi laflar bile duydum kendi anneme enişteme eşimin kuzenlerine amcasına arkadaşlarına ve benim arkadaşlarıma herkese borcu var evleneli bir buçuk sene oldu ama adamın borçları bitmiyor düğün yaptık takılan altınları borca verdi birikmiş altınım vardı borca verdirtti kızım yazları babasinda kaliyor 2 ay ben o süre çalıştım onun borcuna verdim para nerde diyorum açıklaması yok karı kızı yok evden işe işten eve kumar da yok çok araştırdım ama para nereye gidiyor bilmiyorum çalışıyor da maasida az değil evi gecindirir rahat yaşayacağımız bir maaşı var ama borçları yüzünden eve alışveriş bile yapamiyorum şuan ekmek almaya parayı zor bulur hale geldim ilk duyduğumda terk ettim ailemin yanına gittim gezmeye gider gibi bir hafta kalıp geri döndüm çok agirima gitti arkadaşlarımın beni kocamın borcu için araması sonra yalvar yakar geri geldim yapmicam daha dedi ama yalanını yakaladım güvenim sarsıldı sanki benden habersiz daha çok borcu var gibi hissediyorum bundan aylar önce dedim ki burası küçük yer ev eşyalarımızı satıp gidelim İstanbul'a yok dedi bugünde beni aramış televizyonu satsakmi borcum çok bir kısmını öderiz diyor Allah'ım altinlarim bitti ev eşyalarına sıra geldi kızımla boşanmaya yüreğim yok ailem ikinci boşanmayı kabul etmez etsede onlara gitmem ne yapicam bilmiyorum yoruldum artık

Daha fazla bu batakta debelenmeyin, boşanın.

Daha fazla bu batakta debelenmeyin, boşanın.
Nasıl bosanicam bende düşünüyorum ama nasıl yapicam İstanbul'da eşyalı bir ev tutmam 40 binden başlıyor kızımla nasıl yapicam hadi kendi evime çıktım diyelim kızımı babasına vermem gerekiyor ki oda evli üvey anne eline küçücük kızımı veremem okul çağı geldi İstanbul'a gitsem bir ev tutsam halledebilirim belki ama çok ağrıma gidiyor hadi biri ile yapamadım ya ikincisi ile yapamayip boşanmak ağrıma gidiyor yediremiyorum sorun bende diye düşünüyorum kafayı yicem bir yanım ilkine katlanmadin ikincisine katlan bari diyor bir yanım kendini ziyan etme

Kızın 5 yaşında ve 1,5 yıl önce 2. Evliliğini yapmışsın? Biraz hızlı yaşamıyor musun? Bebek çağındaki kızınla nasıl güvenip de bir adamla aynı evde yaşamayı göze aldın?
Neden çalışmayı ayakların üzerinde durmayı tercih etmedin? Sen de biliyorsun bu adamdan bşr cacık olmaz. Madde mi kullanıyor kumarbaz mı ne olduğu belli değil.
Üstelik yalancı birisi. Ardına bakmadan boşanman gerekli. E devletini aç bak bakalım ne borçlar var. Demek ki o kadar batık ki bankalar para vermiyor da sağa sola düşmüş.
İş içinde bahane üretme. Hemen kızından vazgeçmeyi mi düşündün? Neden babaya veriyorsun. Çocuğu tüm gün okula ver sen de gir bir işe çalış

Tek nefeste okudum ah be ablacım keşke bir soluklansaydın eşinle evlendiğinde kızın 3.5 yaşındaymış.Ne ara ilk eşinden boşandın da ikinciye gittin .Çok çabuk mu evlendin zaman verseydin tanısaydın.

Boşanmaktan başka çaren yok adam belki tefeci eline düştü belki gizli bir şeyler satıyor bilemezsin.Aileni karşına alıp boşanman lazım yoksa kusura bakma da senin donunu da satar bu adam .

Gerekirse ailenize "ben ettim, siz etmeyin; tanıyamamışım vb" deyin, aile evinize dönün.

İspatını bilmem ama kumar oynadığına eminim, sağa sola borç takıp duran adamın başka açıklaması olamaz

Boş beleş insanlar için kızınızı yakiyorsunuz ya yazıklar olsun.

İlk eşimle kızım 2 aylıktı boşandık onunla ozel bir sebepten boşandık anlaşmalı olarak ama bunda ben katlanmam lazımmış gibi hissediyorum ailemin borçlardan haberi var ama nasıl yüzümü eğip gidicem bilmiyoum

Evlenmek daha kolay geliyor çünkü

Hiç tanımadan mi evleniyorsunuz ne yapıyorsunuz ? Bir cocukla boşanıp ikinciye evlenmek için adamın mezardaki dedesine kadar araştırmanız gerekirken koştur koştur evleniyorsunuz.

Boşanınca işe girip çalışacağınız için kırk takla atıyorsunuz ya. Eşe dosta herkese rezil olmak, dolandırıcı olarak anılmak bile çalışmaktan daha mı iyi?
Ben zaten 18 yaşından beri çalışıyorum evlenmeden öncede calisiyordum çalışmakta sorunum yok ki kendi gururumu ezip aile evine geri dönmek benim cekindigim ilkinde belli sebepler ve anlaşmalı bir şekilde boşandım ama şuan çek kocanın kahrını deseler nasıl çocuğumla hem çalışıp hem ev gecindiricem endiseliyim

Belediye kreşlerinden ya da devlet anaokullarından faydalanabilirsiniz. Çocuğunuz okul çağına gelmiş zaten. Ayrıca fabrika tarzı bir yere girerseniz onların da kendi kreşleri olabiliyor. Ona göre araştırabilirsiniz

Kızınız için katlanmamalısınız. Adamın kumar oynadığı o kadar açık ki. Eğer devam ederseniz ve başka çocuk olursa asıl o zaman katlanmak zorunda kalacaksınız.

Çocuk büyümüş zaten. Okula gidecek. İstanbul değil de daha küçük bir şehirde yaşıyorsanız ve iş bulabilirseniz kızınızla geçinirsiniz. İstanbul'da da geçinirsiniz. Tek çocukla baba evine de sığarsınız ama emin olun başka çocuk olursa o ihtimal de zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…