- 18 Şubat 2018
- 12.188
- 2
- 54.687
- 598
- 44
Anladım.Doğum hediyesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım.Doğum hediyesi
Aynen doğru söylüyorsunuzBence beraber gidip gelin. Kücük bebekle sahsen köyde fazla uzun kalmazdim.
Eşler arası böyle para mevzuları bana çok çirkin geliyor. Size ve kararlarınıza saygı duymuyor, parasıyla sizi satınmı alıyor yani? Bunu gerçekten komik buluyorsanız size diyecek birşeyim
Bisey çıkacağından çok emin.Sebep?
Hep sonsuz güvenden kaynaklı buBisey çıkacağından çok emin.
Hangi erkek çocuğundan eşinden bu kadar ayrı kalmak ister bide üstüne para teklif eder hiç normal değilTeşekkür ederim normal bir yoruma denk geldim insanlar ne kadar önyargılı yok aldatacak yok eve kadın atacak arkadaşlar aile apartmanı! Ne kadar net konuşuyorsunuz yani sonuçta öyle bir şüphem olsa eşimden neden beni yollamaya çalışıyor acaba aldatıyormu diye sorardım. Tabiki onunda kendine göre nedenleri var zorlamasının sebebi var götürüp köye bırakacak dönecek zaten bir günlük yol. O da haklı ama benim sizden duymak istediğim nasıl kırmadan ikna edebilirim 15 gün kalmak için
Para teklifi(doğum hediyesi olarak gitmeden vereyim anlamındaydı) kusura bakmayın açık bir şekilde yazmadım.Hangi erkek çocuğundan eşinden bu kadar ayrı kalmak ister bide üstüne para teklif eder hiç normal değil
Para teklif etmemiş kocası,doğum hediyesiymiş o,biz yanlış anlamışız.Hangi erkek çocuğundan eşinden bu kadar ayrı kalmak ister bide üstüne para teklif eder hiç normal değil
Ne münasebet doğum hediyesini de denk getirmiş işte tam vaktin de eşimize bu kadar güveniyorsunuz siz niye kalmak istemiyorsunuz kalın işte bir ay sonuçta adam çok güvenilir ve bir ay sizi görmekte istemiyor dinleyin eşiniziPara teklifi(doğum hediyesi olarak gitmeden vereyim anlamındaydı) kusura bakmayın açık bir şekilde yazmadım.
1 ay köye giderse adamın telefonunu kim karıştıracak?Ne münasebet doğum hediyesini de denk getirmiş işte tam vaktin de eşimize bu kadar güveniyorsunuz siz niye kalmak istemiyorsunuz kalın işte bir ay sonuçta adam çok güvenilir ve bir ay sizi görmekte istemiyor dinleyin eşinizi
Doğum hediyesini ben söylemiştim tam da o zmanda! Çok önyargılısınız nedense evet çok güvenilir bir insan mesele ve konu güven mi burada. Ben öyle birşey mi belirttim nedense herkes oraya çekmiş lafı. Kalmak istemememin sebebi oradan sıkılmam sonuçta herkesin eşi herkesin yanında her zman olacak diye bir kural yok beni görmek istemediğini nereden çıkarıyorsunuz mesele annesinin babasının çocuğu görmesiNe münasebet doğum hediyesini de denk getirmiş işte tam vaktin de eşimize bu kadar güveniyorsunuz siz niye kalmak istemiyorsunuz kalın işte bir ay sonuçta adam çok güvenilir ve bir ay sizi görmekte istemiyor dinleyin eşinizi
Karıştırmasın diye yolluyor hangi adam yollar eşini ya sevmese bile yemek tapsın çamaşır yıkasın diye yollamaz gene yollamaz bu adamın nasıl gözü döndüyse 1 ay kalacaksın diyor konu sahibi nasıl 15 e indiririm diyor. 5 bin de konu sahibi eşine teklif etsin o vakit az kalayım diye1 ay köye giderse adamın telefonunu kim karıştıracak?
Ben önyargılıyım diğer arkadaşlarda öyle hepimizin sizin evliliğinizle ilgili sıkıntısı var zaarDoğum hediyesini ben söylemiştim tam da o zmanda! Çok önyargılısınız nedense evet çok güvenilir bir insan mesele ve konu güven mi burada. Ben öyle birşey mi belirttim nedense herkes oraya çekmiş lafı. Kalmak istemememin sebebi oradan sıkılmam sonuçta herkesin eşi herkesin yanında her zman olacak diye bir kural yok beni görmek istemediğini nereden çıkarıyorsunuz mesele annesinin babasının çocuğu görmesi
Sen miktarda takılı kaldın kanka güzel rakam ama değil miHem de 8000 lira.
birtakım hanımlarYa şunlar da bi gitse de tek başıma netflix izleyeyim kafa dinleyeyim diyor ya da eve birtakım hanımlar atılacak djjdjd
Valla bizim bir aylık maaş o kadarı bulmuyor kanka,iyi para vesselamSen miktarda takılı kaldın kanka güzel rakam ama değil mi