• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son ihtimal diyebilirim 😂 o konuda çok şükür sonsuz güven var birbirimize sadece annesinin ve babasına saygı anlamında gelemiyoruz demek istemiyor. Ama ben gitmek istemiyorum o kadar uzun süre😔
Kimseye sonsuz güvenmeyin. Icerde horul horul uyuyan kocama bile o yapmaz, sonsuz güvenirim demem

Hiç paragöz bir insan değilim vallahi sadece bir kere bana doğum hediyesi almadın demiştim o da vereyim kendine altın alırsın dedi oraları pek açık yazmadığım için yanlış anlaşıldı sanırım ama sırf gidersen veririm anlamında degil 🥴
Anlıyorum tabiki siz daha iyi bilirsiniz eşinizi.bir ay yerine iki hafta olsun deyin en azından az olur uzun uzun kalamiyor insan kendi evi gibi hissedemiyor. Dört bin ver iki hafta kalayım deyin mesela:)

Ben eşinizin ailem çocuğu özlüyor gideceksin diye sürekli istiyor sandım kusura bakmayın yanlış anlamışım :) Ama yinede 15 20 gün kalmak bile fazla uzakta olsa o kadar süre zarfında ne yapacaksınız orada? Bu arada çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi? Belki ondanda git kal diyordur fazla fazla :KK70:
Evet çalışmıyorum. Fazla kal demesinin sebebi kendi götürüp bırakacak ve bir günlük yol o yüzden 2 hafta için o yolu iki kere gidip gelmeye değmez diyor. Yani kendisi götürüp bırakacak ve geri gelecek sonra bayram için tekrar gelecek

Evet çalışmıyorum. Fazla kal demesinin sebebi kendi götürüp bırakacak ve bir günlük yol o yüzden 2 hafta için o yolu iki kere gidip gelmeye değmez diyor. Yani kendisi götürüp bırakacak ve geri gelecek sonra bayram için tekrar gelecek
Senelik izini yok mu eşinizin?Anca beraber,kanca beraber deyin bakalım,tepkisi ne olacak.

Ta
Kimseye sonsuz güvenmeyin. Icerde horul horul uyuyan kocama bile o yapmaz, sonsuz güvenirim demem
Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim

Ta

Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
7/24 takip ederek , konum bilerek mi güveniyorsunuz? Bu güven değil ki , dibine kadar güvensizlik

Sıkıntı süreli göndermek istemesi değil mi?
Tamam ailesini kıramıyor olabilir, gitmenizi de rica edebilir. Sorun 1 ay 1 hafta diye diretmesi. 1 hafta kalsanız niye olmuyor?

Ta

Ay şimdi sende, alsa kadını eve getirse konumda ev görünecek oh maşallah maşallah evden çıkmıyor mu diyeceksin. Saçmalık yani bu mesaj biraz.

Tabiki bir konumla böyle bir şey söylemem sadece bir örnekten bahsediyorum zaten yeni evliyim güvenmesem evlenmem

Ay şimdi sende, alsa kadını eve getirse konumda ev görünecek oh maşallah maşallah evden çıkmıyor mu diyeceksin. Saçmalık yani bu mesaj biraz.
Tabiki bir konumdan dolayı böyle söylemiyorum sadece örnek verdim

Süre çok uzun hem bebeğin kontrolleri varmış. Para mevzusu baya ilginç ve komik😁bedavaya kalanlarda var mecbur gideceksen kendini öyle teselli et😂

Tabiki bir konumla böyle bir şey söylemem sadece bir örnekten bahsediyorum zaten yeni evliyim güvenmesem evlenmem

Çok da yeni evli değilsiniz ya 2.5 yıl olmuş. 😀 bana 3 aydan sonra yeniymiş gibi gelmiyor pek. 😀
Verdiğiniz örnekte güvenin altını konum takip eşeleme ile doldurduğunuz için o şekilde yazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back