- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Diğer kadını daha ucuza kapattıysa demekBunun için 8 bin lirayı göze çıkarmış olabilirmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer kadını daha ucuza kapattıysa demekBunun için 8 bin lirayı göze çıkarmış olabilirmi
Kimseye sonsuz güvenmeyin. Icerde horul horul uyuyan kocama bile o yapmaz, sonsuz güvenirim dememSon ihtimal diyebilirim o konuda çok şükür sonsuz güven var birbirimize sadece annesinin ve babasına saygı anlamında gelemiyoruz demek istemiyor. Ama ben gitmek istemiyorum o kadar uzun süre
Anlıyorum tabiki siz daha iyi bilirsiniz eşinizi.bir ay yerine iki hafta olsun deyin en azından az olur uzun uzun kalamiyor insan kendi evi gibi hissedemiyor. Dört bin ver iki hafta kalayım deyin mesela:)Hiç paragöz bir insan değilim vallahi sadece bir kere bana doğum hediyesi almadın demiştim o da vereyim kendine altın alırsın dedi oraları pek açık yazmadığım için yanlış anlaşıldı sanırım ama sırf gidersen veririm anlamında degil
Evet çalışmıyorum. Fazla kal demesinin sebebi kendi götürüp bırakacak ve bir günlük yol o yüzden 2 hafta için o yolu iki kere gidip gelmeye değmez diyor. Yani kendisi götürüp bırakacak ve geri gelecek sonra bayram için tekrar gelecekBen eşinizin ailem çocuğu özlüyor gideceksin diye sürekli istiyor sandım kusura bakmayın yanlış anlamışım :) Ama yinede 15 20 gün kalmak bile fazla uzakta olsa o kadar süre zarfında ne yapacaksınız orada? Bu arada çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi? Belki ondanda git kal diyordur fazla fazla
Senelik izini yok mu eşinizin?Anca beraber,kanca beraber deyin bakalım,tepkisi ne olacak.Evet çalışmıyorum. Fazla kal demesinin sebebi kendi götürüp bırakacak ve bir günlük yol o yüzden 2 hafta için o yolu iki kere gidip gelmeye değmez diyor. Yani kendisi götürüp bırakacak ve geri gelecek sonra bayram için tekrar gelecek
Kimseye sonsuz güvenmeyin. Icerde horul horul uyuyan kocama bile o yapmaz, sonsuz güvenirim demem
Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilimKimseye sonsuz güvenmeyin. Icerde horul horul uyuyan kocama bile o yapmaz, sonsuz güvenirim demem
Kendi işi bırakamıyor maalesefSenelik izini yok mu eşinizin?Anca beraber,kanca beraber deyin bakalım,tepkisi ne olacak.
7/24 takip ederek , konum bilerek mi güveniyorsunuz? Bu güven değil ki , dibine kadar güvensizlikTa
Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
Beni bırakıp gelecek daha sonra bayram için gelcekKendisi gelmiyor mu?
Ta
Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
Hayır tabiki eşimde sorun yok insan yinede emin olmak ister hiç bakmam diyenine denk gelmedim7/24 takip ederek , konum bilerek mi güveniyorsunuz? Bu güven değil ki , dibine kadar güvensizlik
Ay şimdi sende, alsa kadını eve getirse konumda ev görünecek oh maşallah maşallah evden çıkmıyor mu diyeceksin. Saçmalık yani bu mesaj biraz
Tabiki bir konumdan dolayı böyle söylemiyorum sadece örnek verdimAy şimdi sende, alsa kadını eve getirse konumda ev görünecek oh maşallah maşallah evden çıkmıyor mu diyeceksin. Saçmalık yani bu mesaj biraz.
Tabiki bir konumla böyle bir şey söylemem sadece bir örnekten bahsediyorum zaten yeni evliyim güvenmesem evlenmem