• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni bırakıp gelecek daha sonra bayram için gelcek
Ben çok zorunlu olmadığı sürece eşimsiz kalmam kv evinde. Sizin düzeniniz nasıl bilmiyorum ama 1 ay eşimden uzak kalmak istemem ben keyfi bir durum bu. Hastalık olur eyvallah. Bayramda hep beraber gideriz diyin yani özlerim ben seni diyin. Ha ben kendi anneme de 1 ay gibi uzun süreli gitmem. Bu konuda iki tarafa da netim.

Sıkıntı süreli göndermek istemesi değil mi?
Tamam ailesini kıramıyor olabilir, gitmenizi de rica edebilir. Sorun 1 ay 1 hafta diye diretmesi. 1 hafta kalsanız niye olmuyor?
Çok uzak yer bir hafta için değmeyeceğini düşünüyor beni bırakıp gelecek ve bir hafta içinde tekrar geri dönmesi gerekecek bende 15.20 gün kalmak istıyorum orta noktada bulunamıyoruz nedense

Çok da yeni evli değilsiniz ya 2.5 yıl olmuş. 😀 bana 3 aydan sonra yeniymiş gibi gelmiyor pek. 😀
Verdiğiniz örnekte güvenin altını konum takip eşeleme ile doldurduğunuz için o şekilde yazdım.
Olsun sonuçta insan insanı 10 yılda da tanıyamıyor :)

Git kal 2 ay mis gibi köy insanlarda torunlarını görmüş olur. Eşimle aram iyi diyorsun sorun yok. Para mevzusuna herkes çok takılmış bence de doğru değil ama maalesef bazı ilişkiler böyle oluyor . Muhtemelen sürekli talepkarsa normalleşmiş.

Ta

Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
Sonsuz güven bu değil.
Hayır tabiki eşimde sorun yok insan yinede emin olmak ister hiç bakmam diyenine denk gelmedim
Hiç bakmadım. 🙄

Ta

Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
Neden bu kadar takip ediyorsunuz?

Git kal 2 ay mis gibi köy insanlarda torunlarını görmüş olur. Eşimle aram iyi diyorsun sorun yok. Para mevzusuna herkes çok takılmış bence de doğru değil ama maalesef bazı ilişkiler böyle oluyor . Muhtemelen sürekli talepkarsa normalleşmiş.
Teşekkür ederim normal bir yoruma denk geldim insanlar ne kadar önyargılı yok aldatacak yok eve kadın atacak😂 arkadaşlar aile apartmanı! Ne kadar net konuşuyorsunuz yani sonuçta öyle bir şüphem olsa eşimden neden beni yollamaya çalışıyor acaba aldatıyormu diye sorardım. Tabiki onunda kendine göre nedenleri var zorlamasının sebebi var götürüp köye bırakacak dönecek zaten bir günlük yol. O da haklı ama benim sizden duymak istediğim nasıl kırmadan ikna edebilirim 15 gün kalmak için

İlk kez konu açıyorum ve yeni üyeyim bir yanlışım olursa affedin arkadaşlar
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. 2 buçuk yıllık evliyiz ve 10 aylık bebeğimiz var. Eşimin ailesi köyde muhtar oldular ve orada yaşıyorlar gelme şansları pek yok. Çocuğum doğduğundan beri bir kez gördüler ama her gün görüntülü konuşuyoruz onları da severim hiçbir problemimiz yok. Çocuğu görmek istediklerini söylüyorlar tamam hak veriyorum ama köye gidip 1 ay 1 hafta ne yapacağım. Eşim çok zorluyor bu konuda beni ailem çocuğu özledi gideceksin diyor ama ben tüm yazı köyde geçirmek istemiyorum bana para bile teklif etti. Çocuğumun bir yaş randevuları var sağlık ocağından göz doktorundan 10 gün geç gidelim diyorum anlamak istemiyor. Onu kırmadan nasıl vazgeçirebilirim. Ya da parayı alıp (8 bin ₺😂) sessizce gitmeli miyim?
Ben 8 bine sadece bir ay kalırdım .Daha fazla olmaz o paraya ama iyi teklifte bulunmuş .Aylık çalışanlar o kadar kazanmıyor 😂😂😂😂

Neden bu kadar takip ediyorsunuz?
Normalde hiç etmezdim ama Ramazan dolayısıyla sahura kadar dernek ve kahvede takıldığı için emin olmak istedim hem de sürekli neredesin yazmaktan daha kolayıma gitti

Teşekkür ederim normal bir yoruma denk geldim insanlar ne kadar önyargılı yok aldatacak yok eve kadın atacak😂 arkadaşlar aile apartmanı! Ne kadar net konuşuyorsunuz yani sonuçta öyle bir şüphem olsa eşimden neden beni yollamaya çalışıyor acaba aldatıyormu diye sorardım. Tabiki onunda kendine göre nedenleri var zorlamasının sebebi var götürüp köye bırakacak dönecek zaten bir günlük yol. O da haklı ama benim sizden duymak istediğim nasıl kırmadan ikna edebilirim 15 gün kalmak için
Ben sanmam aldatma tanımıyorum ama millet bir eşe zor bakıyor artık hele metres masrafı çok 😂 sen al parayı giderken de dolar al dönene kadar biraz artar gezersin

Ben 8 bine sadece bir ay kalırdım .Daha fazla olmaz o paraya ama iyi teklifte bulunmuş .Aylık çalışanlar o kadar kazanmıyor 😂😂😂😂
Evet o da o kadar kal diyor bakalım inş ikna edersem onu 15.20 güne indirecegim 😂

Ben sanmam aldatma tanımıyorum ama millet bir eşe zor bakıyor artık hele metres masrafı çok 😂 sen al parayı giderken de dolar al dönene kadar biraz artar gezersin
Aslında para meselesi de ben dedim doğum hediyesi almadın diye oda vereyim altın al kendine demişti😂 yani rüşvet anlamında degil

Aldatmaz dediğiniz adamın yaldır yaldır telefonlarını karıştırmayın o zaman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back