• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk kez konu açıyorum ve yeni üyeyim bir yanlışım olursa affedin arkadaşlar
Eşimle birbirimizi çok seviyoruz. 2 buçuk yıllık evliyiz ve 10 aylık bebeğimiz var. Eşimin ailesi köyde muhtar oldular ve orada yaşıyorlar gelme şansları pek yok. Çocuğum doğduğundan beri bir kez gördüler ama her gün görüntülü konuşuyoruz onları da severim hiçbir problemimiz yok. Çocuğu görmek istediklerini söylüyorlar tamam hak veriyorum ama köye gidip 1 ay 1 hafta ne yapacağım. Eşim çok zorluyor bu konuda beni ailem çocuğu özledi gideceksin diyor ama ben tüm yazı köyde geçirmek istemiyorum bana para bile teklif etti. Çocuğumun bir yaş randevuları var sağlık ocağından göz doktorundan 10 gün geç gidelim diyorum anlamak istemiyor. Onu kırmadan nasıl vazgeçirebilirim. Ya da parayı alıp (8 bin ₺😂) sessizce gitmeli miyim?
Her ozlediklerinde 1 ay kalmak zorunda mı insan,bir de bebeğinizin doktor randevularini da gözden çıkartmış anladığım kadariyla,ne bu acele🙄🙄🙄

Aldatır mı eve kadın mı atar orasını bilememde daha iki senelik karısını, el kadar bebeğini iki ay görmemek için para teklif edecek kadar umursamayan adamın aşkınada sevgisinede babalığınada pek güvenmem kusura bakmayın. Bebeğinizin en güzel zamanları, bir sürü şeyi ilk defa deneyimler bebekler o ay aralığında ve eşinizin bunları kaçırmak umrunda bile değil. Tamam erken gidebilirsiniz, aileside zaman geçirmek isteyebilir onuda bir yere kadar anlarım ama bir günlük yol sıkıntısını bahane ederek sizden ayrı kalmak için ısrar etmekte pek masum değil. Sonuçta siz iki ayda kalsanız 15 günde kalsanız adam aynı yolı gidip gelecek zaten.
Para teklifi (doğum h
Karıştırmasın diye yolluyor hangi adam yollar eşini ya sevmese bile yemek tapsın çamaşır yıkasın diye yollamaz gene yollamaz bu adamın nasıl gözü döndüyse 1 ay kalacaksın diyor konu sahibi nasıl 15 e indiririm diyor. 5 bin de konu sahibi eşine teklif etsin o vakit az kalayım diye 😵‍💫
Karıştırmasın diye yolluyor hangi adam yollar eşini ya sevmese bile yemek tapsın çamaşır yıkasın diye yollamaz gene yollamaz bu adamın nasıl gözü döndüyse 1 ay kalacaksın diyor konu sahibi nasıl 15 e indiririm diyor. 5 bin de konu sahibi eşine teklif etsin o vakit az kalayım diye 😵‍💫
Sevmese bile çamaşır yıkasın mı🤔

Para teklifi (doğum h

Sevmese bile çamaşır yıkasın mı🤔
Aynen öyle durup dururken normal bi istek değil bu anasına yardıma yollar anlarım siz bebekle işte yapamazsınız ki Özlem gidermenin süresi mi var illa şart koşuyor şu kadar kal diye

Her ozlediklerinde 1 ay kalmak zorunda mı insan,bir de bebeğinizin doktor randevularini da gözden çıkartmış
Aynen öyle durup dururken normal bi istek değil bu anasına yardıma yollar anlarım siz bebekle işte yapamazsınız ki Özlem gidermenin süresi mi var illa şart koşuyor şu kadar kal diye
Evet mesele şart koşması zaten ama problem tabiki güven veya aldatma vs. Değil

İşte bu zorlama insanı şüpheye düşürüyor hoş değil bi kere hiç bişi yapmasa bile insanı düşündürüyor bana normal gelmedi ama dizin içiniz rahat bu konuda eşinizi siz tanıyorsunuz
Peki o kadar kalamam sıkılırım dediğiniz de ne söylüyor bizi hiç özlemezmisin falan deyince

Hayır her zman gitmiyoruz sadece çocuğu bir kere gördüler bir hafta o da . Evet onlara da hak veriyorum ama ben en fazla 15 20 gün kalmak istiyorum eşimle bu konuda anlaşamıyoruz aslında 2 hafta bile benim için fazla ama köy çok uzak her zman gidilebilecek yerde degil o yüzden uzun süreli kalmam gerekiyor

Siz bence bu kadar masum düşünmeyin,ne yazık ki ummadık taş baş yarıyor ve hatta kimi aileler ahh şimdi oğlum 10aylik bebekle ne yoruluyordur,uykusu yoktur diye citkirildim gorebiliyorlar biricik ogullarini bundan dolayı bazi seylerine göz yumabilirler,vallahi bende baya şüpheci yaklaştım ama herkesten herşey beklerim yani

Valla ailesi ile aram iyiyse maksimum duracağım 2 haftadır. Ama gitmezdim ben eşim olmadan. Ve bu kadar ısrar etmesi normal değil evet herkes mi fena düşünüyor burda bunu bi düşünün. Kimseye sonsuz güvenmeyin derim. Çocuğunun doktor kontrolünü bile umursamayan bi adam güvendiğiniz kişi

İşte bu zorlama insanı şüpheye düşürüyor hoş değil bi kere hiç bişi yapmasa bile insanı düşündürüyor bana normal gelmedi ama dizin içiniz rahat bu konuda eşinizi siz tanıyorsunuz
Peki o kadar kalamam sıkılırım dediğiniz de ne söylüyor bizi hiç özlemezmisin falan deyince
O şekilde drama yapmadım ama bir keresinde ben dedim sensiz sıkılırım orada diye; gittiğimizde bir hafta kalacağım dönerkende bayramda bir hafta kalacağım bensiz sadece 15 gün kalacaksın demişti

O şekilde drama yapmadım ama bir keresinde ben dedim sensiz sıkılırım orada diye; gittiğimizde bir hafta kalacağım dönerkende bayramda bir hafta kalacağım bensiz sadece 15 gün kalacaksın demişti
Ee eşiniz hemen bırakıp dönecek 1 er günden 2 gün yol dediniz. Şimdi 1 er hafta kalacak diyorsunuz

Siz bence bu kadar masum düşünmeyin,ne yazık ki ummadık taş baş yarıyor ve hatta kimi aileler ahh şimdi oğlum 10aylik bebekle ne yoruluyordur,uykusu yoktur diye citkirildim gorebiliyorlar biricik ogullarini bundan dolayı bazi seylerine göz yumabilirler,vallahi bende baya şüpheci yaklaştım ama herkesten herşey beklerim yani
Evet aile konusunda bende biraz sıkıluuorum çünkü birbirlerine torunlarına gelinlere o kadar düşkünler ki yani tüm sene yanlarında kalsam neden kalıyorsun evine git demezler. Bende biraz vicdan yapıyor olabilirim eşim de ailesine çok düşkün babasının lafına laf söylemek istemediği için babası annesi de çocuğu özledikleri için birşey diyemiyor ama süre konusunda anlaşamıyoruz

Yalnız bu drama değil özlemez mi insan küçücük bebeğini eşini
Şimdi neden bir aya çıktı peki

Aldatır,aldatmaz kısmına girmeyeceğim ama ailesi görsün diye eşini, çocuğunu o kadar süre göndermek icin ısrar eden eş normal gelmedi bana.
Uzak şehirlerde yaşayan ailelerin çoğu torununu o kadar süre görmüyor genel olarak.
Beraber gider bir hafta,10 gün neyse kalır dönersiniz, gerisi saçma.
Para muhabbetine hiç girmiyorum.

Bayram da beraber gitseniz olmuyor mu , madem bayram da gelecekmiş.
Amaç ne , oradakilerin torunlarını daha çok vakit görmeleri mi?
Aslında bu bayram 4 gün olduğu için sorun zaten önceden 10 güne geliyordu bayramda gidip dönüyorduk. Ramazan bayramında da tatile gittik yani mutlaka ektradan kalmam gerek

Bir de eşiniz sizden
Evet aile konusunda bende biraz sıkıluuorum çünkü birbirlerine torunlarına gelinlere o kadar düşkünler ki yani tüm sene yanlarında kalsam neden kalıyorsun evine git demezler. Bende biraz vicdan yapıyor olabilirim eşim de ailesine çok düşkün babasının lafına laf söylemek istemediği için babası annesi de çocuğu özledikleri için birşey diyemiyor ama süre konusunda anlaşamıyoruz
Vicdani bence çocuğunuzun kontrollerini keyfi olarak bu sebeple aksatirsaniz yapın,gerisini eşiniz düşünsün,yaptığı sorumsuzluktan başka birşey değil.Ne bilim insanın çocuğudur yani öncelik ben ( hatta bence birçok anne) uçak biletlerini bile çocuğumun uyku saati yok mama saati diye keserim hep sadece küçük bir örnek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back