Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hayır her zman gitmiyoruz sadece çocuğu bir kere gördüler bir hafta o da . Evet onlara da hak veriyorum ama ben en fazla 15 20 gün kalmak istiyorum eşimle bu konuda anlaşamıyoruz aslında 2 hafta bile benim için fazla ama köy çok uzak her zman gidilebilecek yerde degil o yüzden uzun süreli kalmam gerekiyor

Aslında para konusu aramızda şakalaşma anlamında çok ciddi birşey degil telle sorun uzun süreli kalmak istememem

Eşiniz sizinle gelmiyorsa şahsen ben gitmezdim, kendi aileniz yakınlardaysa bir kaç haftayıda orada geçirirdiniz ancak o şekilde olurdu.

1 aylığına sizi köye sepetleyip sonra sabahlar olmasın.
Son ihtimal diyebilirim o konuda çok şükür sonsuz güven var birbirimize sadece annesinin ve babasına saygı anlamında gelemiyoruz demek istemiyor. Ama ben gitmek istemiyorum o kadar uzun süre

Tabiki torunlarını görsünler ama bir ay çok fazla. Hadi onu da geçtim sekiz bin nasıl teklif etti. Adam normal değil heralde bunun için para teklif edilir mi ya?
Siz zor biri misiniz huyunuzu bildiği için mi para teklif etti. Yoksa diğer üyelerinde dediği gibi çıkarları için mi. Benim eşimde gönderiyor kavga ediyoruz bunun için ama hiç para teklif etmedi etmesinde hoş değil. Eşinizle aranızda para ilişkisi nasıl diye düşünüyorum sadece. Resmen yıllardır bedavaya gittim kayınvalideme

Eşiniz sizinle gelmiyorsa şahsen ben gitmezdim, kendi aileniz yakınlardaysa bir kaç haftayıda orada geçirirdiniz ancak o şekilde olurdu.
Kendi ailem de aynı köyde annemlerde kurban için gidecek. Eşime de gelince kendi işi en fazla bir hafta bırakabilir onuda bayramda degerlendirecek

Ben eşinizin ailem çocuğu özlüyor gideceksin diye sürekli istiyor sandım kusura bakmayın yanlış anlamışım :) Ama yinede 15 20 gün kalmak bile fazla uzakta olsa o kadar süre zarfında ne yapacaksınız orada? Bu arada çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla değil mi? Belki ondanda git kal diyordur fazla fazla

Hiç paragöz bir insan değilim vallahi sadece bir kere bana doğum hediyesi almadın demiştim o da vereyim kendine altın alırsın dedi oraları pek açık yazmadığım için yanlış anlaşıldı sanırım ama sırf gidersen veririm anlamında degil

Son ihtimal diyebilirim o konuda çok şükür sonsuz güven var birbirimize sadece annesinin ve babasına saygı anlamında gelemiyoruz demek istemiyor. Ama ben gitmek istemiyorum o kadar uzun süre
Ailesine saygı duyması çok güzel bir evlat olarak. Fakat siz gitmek istemezken sizi göndermek için ısrar etmesi size saygısızlık diye düşünüyorum.
Ben istemiyorsam gitmezdim. Net bir şekilde söylerdim. Çok isteniyorsa izin alınıp birlikte gidilmeli

Is yerimizde bir erkek çalışan eşini köye göndermiş çoluk çocuk. Sonra aynı birimdeki bayan çalışanla evi cinsel yaşam alanı ilan etmişler. Komşular haber veriyor durumu fark edip ama kadın nasıl zeki . Çalışan kadının kim olduğunu buluyor, kadinin eşine haber veriyor . İki eş bunlar evdeyken polisle baskın. İkisine de çıkış verildi , aldatılanlar hem çocukları hemde baya baya donlarına kadar aldılar. Adam hala benim suçum yok zorla geldi eve diyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…