Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bu bayram 4 gün olduğu için sorun zaten önceden 10 güne geliyordu bayramda gidip dönüyorduk. Ramazan bayramında da tatile gittik yani mutlaka ektradan kalmam gerek
Niye her sene şu kadar gün diye bir anlaşmanız mı mevcut, ekstradan kalmanız gerekiyor.
Bu gereklilik nereden geliyor ?
Neden 1 ay mesela.
Hadi diyelim gitmeye sizin gönlünüz var, bayrama biraz daha yakın zamanda gidip bayramla birleştirseniz olmuyor mu?

Ahahha valla

Ha bide sizi sürekli göndermeye çalışıyor
Hayır konuyu sürekli açıp konuştuğumuz için bir keresinde öyle dedi ama çok üstünde durmadım buraya da yazmadım normalde hiç gitmediğim için ısrar ediyor zaten. anladım ki buraya çok açıklayıcı şeyler yazmam laZımmış

Evet bayramdan önce gidip bayramla birleştireceğiz zaten. Şöyle ki köy aynı zamanda kendi annemlerin de köyü oluyor ve çocukluğum orada geçti yani bu zorunluluk biraz da oradan geliyor hem bayramda büyükler tek kalmasınlar çünkü orada kimseleri yok. Bir ay konusunda anlaşamıyoruz

Tabiki doğru ama gözüm üstünde her zaman mesela telde 7.24 nerede olduğunu takip ederim ve hep nerde olduğu bellidir yani o yüzden o kadar güveniyorum herşeyini de idik didik ederim rahat biri değilim
Normalde hiç etmezdim ama Ramazan dolayısıyla sahura kadar dernek ve kahvede takıldığı için emin olmak istedim
konuda çok şükür sonsuz güven var birbirimize
Şu üç alıntı zaten kendi içinde çelişirken bir de aşağıdaki alıntı diğer hepsiyle komple çelişmiyor mu?? Hem çok güveniyorum sonsuz şekilde diyorsunuz hem de 10 senelik eşini bile tanıyamıyor insan diyorsunuz.
Olsun sonuçta insan insanı 10 yılda da tanıyamıyor :)

Eşinize güvenmediğiniz bence çok belli.

Her neyse, konunuza yorum yapayım, 1 ay eşimin memleketine gitmem. O benimle gelsin gelmesin fark etmez. Maksimum 10 gün kalırım ailelerin yanında.

Bayramda gelecekse eşiniz hep birlikte bayramda gidin o zaman.

Para mevzusu ile ilgili habire update yaptınız ama ilk yazdığınızdan anlaşılıyor her şey. Bildiğiniz gidin diye ikna amaçlı söylemiş. Al bu da hediyen bak diye.

Üç yorum üç farklı kişiye verilmiş cevap

İlk kez konu açıyor
Konu silmek yasak. Zaten alıntılar duruyor. Konunuz da modlar tarafından geri getirilecek.

Eşinizin size bu kadar baskı yapması, üstüne bir de para teklif etmesi benim de burnuma kötü kokular getirdi. Eş ailesinde eşim olmadaki kalmayı da hiç makul bulmam. 10 senelik evli olursunuz, eş ailesi ile belli bir samimiyetiniz oluşmuştur. O zaman belki 1 hafta yalnız kalınır. Ama 40 gün çok fazla. Normali bayramda hep birlikte gider hep birlikte dönersiniz. Özlem gidermenin en az 40 günde dolan sayacı mı var?

Konu stabil ama her üyeye farklı cevap vermek zorunda kalıyorsunuz
Vallaha ben de anlamadım bir diyor doğum hediyesi istemiştim ..onun parası ..bir diyor aramızda şakalaşma olmuştu.Çocuk 1 yaşına gelmiş doğum hediyesi alan zaten alırdı.. Ben aldatılma vs.düşünmedim ama adama "git ailenle 5 hafta kendin kal..hem paran da cebinde kalır " diyesim de geldi.10 gün 15 gün anlarım da neredeyse birbuçuk ay kayınvalidemle neden yaşamak isteyeyim ki!?

Valla her aile yapısı farkli,12 yıllık evliyim daha bir kez olsun ne kendi aileme,ne de eşimin ailesine yalnız başıma gitmişimdir.Biz de anca beraber,kanca beraber.Ama konu sahibi ortaya öyle bir taş attı ki,şimdi herkese farklı cevaplar vererek işin içinden çıkmaya çalışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…