Eşimin beni köye göndermek istemesi🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para teklif etmesi sizi kırmadı mı?
Pekala aranızda sorun yoksa gidilebilir, torun sevsinler, size de değişiklik olur köy yaşamı bir iki hafta.
Ama 8bin teklif etmesi, para teklif etmesi çok enteresan.. Ben hoş bulmadım.
Amacı nedir didikleyin.

Uzakta da yaşansa sürekli görmek gitmek zorunda değilsiniz tabiki de şu şikayeti bu sayfada kaçıncı okuyuşum ben bile sayamadım o kadar çok yaşayan var ki bu durumu. Sürekli erkek tarafının ailesine gitmek zorundasın birde hadi kendi anne babana o gitsin bakalım her hafta ya da 1 ay kalsın yapabiliyor mu? Asla yapmaz hiçbiri. Zaten karşıyımda bu kadar iç içe olmaya ha eşinin annesi yalnızdır eşi dostu yoktur onu anlarım ama zırt pırt torununu görsün oğlunu görsün diye gitmek ne saçma senin bir düzenin kendi hayatın var sonuçta. Benim kuzenimde öyle her hafta hiç aksatmadan şehirden 3.5 saatlik yolu çekerler köye gitmek için kız hizmetçiliğini yapar kaynanasının görümcesi asla bir tabak daha kaldırmaz oturur yatar full kuzenim işler onun için almışlar kızı zaten. Hiç gidilmez demiyorum bu arada bizde köye gidip geliyoruz annemle hatta annem çok sevdiği için sürekli gider ama ben senede bir kez anca giderim. Onlarda gelebilir. Birde rüşvet teklif etmiş Gideceksin diye emir veren biri gerçi her türlü gönderir sizi :) Ben gitmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…