eşimin beni ezdirmesi

hayatının gerçekleri
1-eşin seni gerçekten çok sevse böyle bir şey yapmaz,korur kollar.Sevgi kısmında boşluklar olabilir.
2-kardeşi hiç sevmeden evlendi yazmışsın öyle bir dünya yok kimse hiççç sevmediği biriyle evlenmez vardır mutlaka bir kerameti senin bilmediğin.
3-eşim beni ezdiriyor demek önce ben kendimi ezdiriyorum sonra eşim de beni eziyor demek oluyor.
çünkü ilk etapta sen kendini ezdirmezsen eşin de dolayısıyla seni kimseye ezdiremez..

2numaran için diyorum, bununne kerameti olabilir sevmediği biriyle evlenmiş işte: )))))
toysun henüz sen sanırım: ))
çünkü evlilik hayat böyle kurallara gelen bişey değildir, evlilik pazarlığa gelmez güzelim.
yaş kaç senin?

yaa kızlar iyice doldurdunuz kocamın beni sevmediğini hiç düşünmemiştim daha önce.ya da düşünmek istememiştim
yok canım eşin seni seviyor ama öncelikli değil önceliği anne sevgisi sonra senin sevgin sevmese senle evli kalırmı benim eşimde beni seviyor sürekli söyler ama ailesi söz konusu olunca ben ikinci plandayım yapıları bu

Kayniniz gorucu usulu evlenmis ama karisini sevmis. Dolayisiyla ezdirmiyor. Siz kocanizin sizi sevdigiyle ilgili bir yanilsamaya kapilmissiniz ama hangi seven erkek karisini ezdirir hic dusunmediniz mi? Hic bu fikir akliniza gelmedi mi?

Ben diyebiliyorum ki esim beni seviyor. Nereden anliyorum? Ikidebir seni seviyorum demesi mi? Degil... Surekli iltifat etmesi mi? Hic degil. Beni hediyelere bogmasi mi? Sanmam.

Benim kayinvalidem bizle yasarken surekli esimi bana karsi doldurmaya calisti, beni asagilamaya kalkti, bosatmaya ugrasti. Esim de annesine guzel bir dille haddini bildirip evden yolladi ve bana laf soyleyip hala zarar vermemesi icin kesinlikle annesini aramamami ve annesi ararsa telefonu acmamami soyledi. 1 seneden fazla kus kalkdik ve bu sure icinde annesiyle barismamin lafini bile etmedi. En sonunda kaynanam hatasini anlayip ozur dilemek istedi ve esim affetme tercihini bile bana birakti.

Esim omur boyu seni seviyorum demese, iltifat etmese, hediye romantizm bilmese bile suna eminim ki esim beni seviyor. Sevmek lafla degil icraatla olur cunku.

ilk mesajını okudum canım, mesajından anladığım kadarıyla bence eşinde seni seviyor, benim fikrim sabredebildiğin yere kadar sabret, kimi insan zordur belki senin eşinde zordur, belki senin imtihanında böyledir, sen elinden geleni yap.
gördüğüm kadarıyla sende eşini seviyorsun.

en basiti biz birbirimize çok düşkünüz aslında.beraber vakit geçirmeyi çok severiz.hiç sıkılmayız birbirimizden

şimdi sevgi çok boyutlu bir kavram, miktar değişken olabilir ama bazı temel kriterler tamamlanmazsa sevgi dediğimiz şey aslında farklı zaaflar olarak karşımıza çıkabiliyor. mesela benim çok düşkün olduğum arkadaşlarım vardır onlarla bir yerlere gidip vakit geçirmeye bayılırım bir süre görmesem ciddi ciddi özler ve ararım hatta bazılarıyla zaman yetmez gece ikide eve döndüğümü bilirim (evli ve çocuklu olarak) bu sevginin bir boyutudur ve bunu annenizle de yaşarsınız kardeşinizle de kocanızla da arkadaşınızla da...
her muhatapla olan sevgi biçiminizde ayırt edici bir yön vardır yani anne sevgisinde başka bir fark vardır diğer sevgilere benzemez koca, çocuk, arkadaş vs...
şimdi aklınıza ilk gelen bu durum aslında evliliğiniz için sadece bir avantaj, yeter şart değil.
eğer haklıysanız sizden kaynaklanan ve objektif olarak baktığınızda herkesçe de haklı görüleceğiniz bir durumda eşiniz annesini tutuyorsa...
üzgünüm evlilik yürütmek için gereken sevginin en önemli tamamlayıcılarından biri olan saygıdan kaynaklı değer verme durumu sizde yok :KK43:
ben ve birçok kk üyesi hanım da bu yüzden sevgi konusunda bir olumsuzluk olduğunu düşünüyoruz.

3- evt ben kendimi ezdirdim. neden mi ? yapıcı olmaya çalıştı hep ben ve ailem .ağirlığını koyamadılar en baştan.
ama eşinden bekleme seni korumasını önce sen kendini koru yapıcı olmak pısmak ne derlerse desin susmak değildir sınırların çizgin olmalı daima ve birileri o çizgiyi geçmek istediğinde başkasından destek beklemeden kendin koymalısın tavrını.

2numaran için diyorum, bununne kerameti olabilir sevmediği biriyle evlenmiş işte: )))))
çünkü evlilik hayat böyle kurallara gelen bişey değildir, evlilik pazarlığa gelmez güzelim.
yaş kaç senin?
sevmeden evlendiler diyorum çok belli çünkü.anlaşılıyor herşey.hee ufak bi hoşlantıdır o ayrı .zaten birbirlerini en fazla 6 -7 kere gördüler evlenmeden önce

yaş kaç senin?
hayırdır sen niye bana atarlandın birden ??
kendinle çelişiyorsun ayrıca
evlilik pazarlığa gelmezse eğer neden bir insan sevmediği biriyle evlenir??
IQ kaç güzelim ? :KK66:

Evli değilim,yaşım 23
Yani tam olarak senin beklediğin cevap
şimdi yaşımı nereye bağlayacağını merak ettim seni dinliyorum :)

Ozaman merakını gidereyim: )))
1ben sana atarlanmadım, tanımam etmem neyine atarlanacam sana, sadece toyca geldin evet oylede sayılırsın bence.
Ama akıllı zekisin bilgilisin ama toysun.
Gerçekten hayatın matematiği kuralı yoktur böyle, evlenince daha iyi anlarsın beni, Allah hayırlı kişiyle karşılaştırsın inş seni o ayrı bir konu.
Sadece yazmak istedim yazdım başka bir amacım yoktu: )
IQmda epeyce yüksek: DD
Bak misafirim gelicek birazdan ona rağmen 2ara 1derede cevap yazıyom sana: )))

sevmeden evlendiler diyorum çok belli çünkü.anlaşılıyor herşey.hee ufak bi hoşlantıdır o ayrı .zaten birbirlerini en fazla 6 -7 kere gördüler evlenmeden önce
yahu siz de bir hoşsunuz. onlar sevmeden evlendi ama adam karısını kimselere ezdirmiyor, siz aşkla evlendiniz ama sizin kocanız sizi ezdiriyor.
bana sevmeden evlenenler daha makbul geldi açıkçası. bence sizin sevgi ve saygı ölçeriniz kısa devre yapmış. bakmayın siz bol bol tevekkül içeren destek mesajlarına. evliliğinizde ciddi bir yanlış var.

Ozaman merakını gidereyim: )))
1ben sana atarlanmadım, tanımam etmem neyine atarlanacam sana, sadece toyca geldin evet oylede sayılırsın bence.
Ama akıllı zekisin bilgilisin ama toysun.
Gerçekten hayatın matematiği kuralı yoktur böyle, evlenince daha iyi anlarsın beni, Allah hayırlı kişiyle karşılaştırsın inş seni o ayrı bir konu.
Sadece yazmak istedim yazdım başka bir amacım yoktu: )
IQmda epeyce yüksek: DD
Bak misafirim gelicek birazdan ona rağmen 2ara 1derede cevap yazıyom sana: )))
sadece yazmak istemek normaldir anlarımda hanimiş nerdeymiş ufaklık edasıyla yazınca insan bir celalleniyor haliyle..
hayatın matematiği elbette yoktur hesap kitapla yürümez işler her zaman bir sürprizle karşılaşmamız muhtemel,aksini savunmuyorum.
O zaman hayatın matematiği kuralı yoktur olacağına varır diye ağzımı açıp bekleyelim.Konu zaten baya yoldan çıktı uzatmanın gereği yok bence sen misafirlerinle ilgilen bende işimle zira konuyu sabote ettik.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun.

evliliğimizin ilk günleri hep kavga gürültü kayınvalide dirdirı ile geçti.ama hepsi eşimin yüzünden.hiç bizaman arkamda durmadı.hep kavga çıkartıp otaya beni ve ailemi attı.aradan dört yıl geçti hala aynı.beni sevdiğine kesin eminim oysaki.ama neden böle davranıyor.kardeşi ise hiç sevmeden evlenmiş olmasına rağmen okadar el üstünde tutıyor ki karısını. onların bu hallerinin görünce bana yapılanları yediremiyorum bi türlü kendime.kayınvalidem içine düşçek eltimin.neden kocası onun arkasında çünkü.eee kadını saydıranda kocası değilmidir.kızlar yardıma ihtiyacım var.içime atamıyorum artık

Arkadaşım ne kadarlık evlisiniz? Belki birbirinizi tam olarak tanımıyorsunuz? Öncelikle kimseyi kendinle kıyaslama. Asıl rol erkekte ama erkekler genelde ailem onu yapmaz bunu yapmaz onu demek diye düşünür. Eşin seni ezdiriyorsa sen kendini ezdirme. Seni gerçekten seviyorsa ilerde değişir umarım.

Senin sevgisine emin olduğun gibi maşallah hemen herkezde sevmediğine emin olmuş net..
Belki Kocan seni seviyordur ama belkide sen haksızsındır o yüzden arkanda duramıyordur.

ay aynı canım hayatımız bende düğün eşyalarını çoğunu bana yaptırdılar benden sonraki gelin kaçarak geldi kına malzemelerine kadar kv ve kaynım aldı hatta bazılarının parası bizden çıktı evden kaçmış kız ama ailede öyle değerliki keşke bende kaçsaymışım dedim herkesin içinde 10bin tl para harcadım çeyiz için bari param bana kalırdı dedim vay ben nasıl böyle dermişim düğün sabahı gelin bana edpsiz dedi kv görümcelerim ve diğer eltimin önünde sanki kaçan benim ve bana öyle laf söylediler ki eşimin önünde eşim ağzını açmadı ağlaya ağlaya geldim evime sonrasında birde eşimden azarlama vay ben nasıl olurda kardeşlerine annesine karşı konuşurmuşum ..... canım sus ve Allah a havale et

senin lafın edilecek laf değilmiş hani bence eltin haklı

Valla bence kaynın eltini seviyor eşin seni sevmiyor kendinizi kandırmayın lütfen böyle daha çok mutsuz olursunuz.Önce gerçeği kabul edin gerisi gelir,sizi niye eşiniz saydırsınki siz saydıracaksınız

X