- 2 Aralık 2014
- 452
- 78
al işte canım seninle çok bensez durumdayız.düşükle sonuçlanan bi gebeliğim oldu. düşman olsa bukardar olmaz.kv laf soka soka hal oldu. iyiki bişey duymuş dış gebelik bu .dış gebelik bu. sancım var canım acıyor.moralim bozuk kv hala laf sokuyor.eşim ağzını açıp tek bi laf sölemedi annesineeşin arkanda durmadıkça sen sıkıntıdan patlayacan kardeşini örnek verme bak o karısına nasıl davranıyo diye sonra onun karısını kıskanıyon demeye başlar bende aynı sıkıntı var canım evlendiğim günden beri kavgamız eksik olmadı aynen kayınlarım eşlerinin üstüne dört dönüyor benimki beni ezdiriyor onların yanında laf söylüyor bütün işleri kv deyken eşim bana yaptırıyor yapmayınca onların yanında azarlıyor dış gebelik yaşadım güya geçmiş olsuna geldiler 16 kişi kahvaltıyı mevlüt yemeğini bana yaptırdılar ki 3 hafta önce iç kanama geçirmiş hareket etmemem gerekirken canım kv ev sahibi gitmiş içerde yatıyo demişti arkamdan yeni gelinin eşi ise hemen iş yapmasın diye evden alıp dışarı çıkarmıştı mevlüt bittince gelmiş bense ...... canım eşinin değişmesini bekleme değişmez en baştan nasılsa öyle devam eder bol bol dua et aklı başına gelsin diye ama kv eşine kendini ezdirme yeri geldiğinde lafını koy eşinden çekinmiyorlar bari senden çekinsinler