Merhaba kadinlar kulübü,
Bundan önce de bir konu açmıştım yine eşimle alakalı, kısaca özet geçeyim eşimin pis olduğunu ondan tiksindiğimi anlatmıştım ve üzerinden baya zaman geçti hala aynı değişen bir şey yok, çok şükür ben meslek okuluna devam ediyorum son aylarim sınavlarım var bitmek üzereyim, gelelim konuya dün akşam eşimle oturma odasında oturuyorduk ve kuzeninden telefon geldi, nasılsin napiyorsun gibi normal muhabbet ettiler, sonra eşim ben çalışmıyorum boşum gel bize yarın PC oynarız dedi bende işaret ettim deme öyle diye, ama kendi kafasına göre çağırıyor zaten herkesi, neyse telefonu kapattı bende keşke bana da sorsaydın uygun mu senin için gelmesi diye dedim, gelmesini istemediğimden değil sadece 2 gün boş oluyorum 12 günde bir onda da evimde rahat rahat oturmak istiyorum zaten stresliyim okul var sınavlar var staj yapıyorum 12 gün mecbur çalışma günü 2 gün boş oluyor (bu arada ben Almanya dayım o yüzden burda okul staj sınav sistemi çok farklı abarttigimi düşünebilirsiniz ama ben buraya sonradan gelin geldim 7 senedir burdayım sonradan almanca öğrendim ve sağlıkçı olacagim inşallah, o yüzden benim daha çok çalışmam lazım haliyle bu da bende baya stres yapıyor), neyse ben böyle konuşuyorum buna sana kaç kere dedim bana sormadan plan yapma, yada eve birilerini çağırma çünkü benim ona uymam çok zor bu dönemde,genelde bu huyu vardır birini çağırıyor bugün şu gelecek diyor, yada Plan yaptım şuraya gideceğiz diyor ve her seferinde söylüyorum yapma böyle diye biz evliyiz banada sor danış bende bu evde yasiyorum benimde işim gücüm oluyor hep sana uyamam diyorum anlamıyor, ya diyorum ben sen bu evdeyken birini çağırıyor muyum yada senden habersiz plan yapıyor muyum diye, öyle boş boş suratıma bakıyor, niye beni anlamıyorsun niye bana değer vermiyorsun diyorum, bana bittin mi diye soruyor evet bittim dedim, iyi çık şimdii odadan diyor, ya Allah aşkına boyle demesi yapması normal mi, yada ben mi çok abartıyorum, gerçekten bana düşüncelerinizi söyleyin bende ona göre davranacağım, biz gerçekten hiç bir konuda anlaşamıyoruz niye bilmiyorum yaş farkı ondan mı diyorum yoksa o burda doğdu büyüdü ben Türkiye den geldim bundan dolayı mı diye, evde huzur denilen bir şey kalmadı zaten bu şimdi size küçük bir olay gibi gelebilir ama bu zamana kadar çok şeyler oldu, o yüzden bugün patladım buraya döktüm içimi
öyle şeyler olduki artık aramızda sevgi saygı kalmadı zar zor devam ediyor evlilik gittiği yere kadar bakalım....