Eşimin bekar arkadaşı

sorun yok bence..benimde eşim maça gidiyor her hafta 22:0-23:00.. eve gelmesi 23.30 u bulıyor..buda onun habisi..

mesela benm eşimin haftada 1 gün maçı var ona bile sinir oluyorum.
ama onun dışında akşam hiçbiryere gitmez.

canım kv konuşulup anlaşılabilecek türden bi insan olduğu için ben hep söyledim ona, sıkma boşver diyo. dün zaten eşim gittikten sonra kapıları9 çarptım gittim odaya, hiç bişey diyemedi, kimseden korkum yok evelallah . ama söz geçiremiyorum
bişey diyeceğim arkadaş gezmeleri az da çok da olsa masraftır
demek ki eşiniz annesinin evinde kaldığının rahatlığıyla dilediğince para harcıyor

klişedir ama işe yarar.. eşinize evinize geçmek istediğinizi böyle çok yorulduğunuzu
ya da işten çıkacağınızı söyleyiverin:KK48:

(yapacağınızdan değil blöf) o zaman görürüm gezip tozmalarını veya paranızdan kısın
verdiğinizi azaltın

konuyu okuyunca aklıma ilk gelen misilleme oldu.
ben olsam akşamları ben de bir yerlere giderim.
bişey diyene de cevabı hazır kv nin söylediği şeyi söyliyceksin.

Çok sık olmadığı sürece sorun etmem.
Eşim de sevgililik döneminde çok giderdi.
Evlendiğimizden beri hiç gitmedi.
Ama memlekete gittiğimizde bazen kuzenleri ile gece 12 1'de kebap yemeye giderler :)
Arada bir olduğu sürece bence sakıncası yok.
Çok sık oluyorsa uyarmalısın.
Ayrı eve çıkman gerektiğini zaten bir çok arkadaş söylemiş.
Bence de ayrı ev en doğrusu.

Ayrı eve çıkmak maddi yönden imkansız, dün geldi gece yarısından sonra. kızdım kavga ettim pişmanlık gösteerisi yaptı, gösteri diyorum çünkü her patladığımda bunu yapıyo ama bi düzelme oluyo, neyse aşırı sinir doluyum ona karşı Allah benim de önüme çok güzel bi fırsat koyucak eminim.. Ayrıca bu bekar çocuğa suc bulma diyen var o bekar çocuğun mesajlarına baktım dün gece eşim bacağım ağrıyo demiş, o da gelceksin kim gelcek senn yerine maça demiş.. mecbur bırakmış anlayacağınız, eşim yalan mı söylüyo bilmiyorum da gece bana tartıştım zaten gitmicem dedi, ama bn esrasncy semo bunu defalarca yapacak, istediği herşeyi yapar....

eşiminde var öyle bekar bi arkadaşı zırt pırt maça çağıran :KK62: evli insanın halinden anlamıyo konuş onunla diyorum kaç kere söyledim ya diyo. Allahtan eşim her seferinde ona uymuyo her çağırdığında gitmiyo beni dinliyo.
pazar gündüz maç alma diyo eşim, geçen pazar gündüz maç var diye arıyo ısrar diyo eşimde ben gelmiyorum akşam olursa gelirim dedi kapattı sonra akşama almış maçı :KK48: bide trip atıyo eşime
eşimşn kabul etmiceni bildiği için bazen başkasına aratıyo
evlensede kurtulsak

Kızlar çok da dert değil ama benim her seferinde sabrim taşıyor. Esimin bekar bi arkadasi var. Sürekli gece 11 -12 maçına çağırıyor esim de dünden razi. Oturup 2 çift laf etmeden giyinip gidiyo. Kayinvalidemle yasiyoruz evde annesi de var ya düşünmüyo hiç, ikimiz de çalışıyoruz bi de kV "erkek tabi o kadar da çıkacak dışarı" diyo. Ama ben sadece gece yarısı alıp götürmelerine sinir oluyorum. Abartiyo muyum Bilemedim ama şimdi bile cocugumu uyutuyorum gözlerim doluyo , desteği de aldı resmen gülerek gitti dalga geçer gibi...
Izin verme, ayrıca kV yanında değil eşinle ayrı konuş ...gittiği zaman konuşma tepki göster artık bekar olmadığını bebeği olduğunu hatırlat

size yakın oturan arkadaşınız varmı haftada bir yada ne biliyim arada bir akşamları çocuğu alıp bi çaya kahveye gidebilirsiniz sizde kendiniz için birşeyler yapabileceğinzi gösterin yaşatılanı yaşamadan anlamıyor bazı koca kafalılar

hanımlar bişey dicem ama ne olur kızmayın,ya anlamıyorum neden kayınvalide ile oturmayı kabul edersiniz nasıl olur anlamıyorum,durumu yoksa evlenmesınler o zaman,aha böle yuvalar sorunlu,ya özeliniz yokmu nasıl evde başkasıyla yanı evde yatılı çalışna la bile yaşayamam ben

ve hiç abartmıyorsun en doğal hakkın,bekarla ne işi var kocanın,otursun çocuğun karısınız yanında aa tabi bitanecik anasıda var unuttum

eşiminde var öyle bekar bi arkadaşı zırt pırt maça çağıran :KK62: evli insanın halinden anlamıyo konuş onunla diyorum kaç kere söyledim ya diyo. Allahtan eşim her seferinde ona uymuyo her çağırdığında gitmiyo beni dinliyo.
pazar gündüz maç alma diyo eşim, geçen pazar gündüz maç var diye arıyo ısrar diyo eşimde ben gelmiyorum akşam olursa gelirim dedi kapattı sonra akşama almış maçı :KK48: bide trip atıyo eşime
eşimşn kabul etmiceni bildiği için bazen başkasına aratıyo
evlensede kurtulsak
Aynen Allah bunlara eli maşalı nasip etsin de bi daha maça gidemesin

ve hiç abartmıyorsun en doğal hakkın,bekarla ne işi var kocanın,otursun çocuğun karısınız yanında aa tabi bitanecik anasıda var unuttum
Anneye kalırsa gitsin ya erkek adam soğurmu çok sıkarsam, beni çok sıktılar soğudum evden gidicem bigun bunu atlıyolar

Sizde her gece başka maçlara(!) çağırın hem futbola hali kalmaz hemde kendi evinize çıkmanız gerektiğini anlar :KK51:

Ayyy canım iyi bilirim böyle şeyleri
14yildir evliyim son 3senedir akşam yemeginden sonra çay demleyip çoluk çocuk içiyoruz sonra hazırlanıp spora gidiyor hep söyledim kah güzel söyledim kah kavga ettik eşim huyzus değil normalde uysaldir ama inan vazgeciremiyorum ,azaltti yani eskisi gibi her gün gitmiyo 3gun felan gidiyor haftada .Biliyorum ki onu engelledigim zaman kavga ettigim zaman suratini asiyo erken yatiyo felan yani , , sonra diyorum keşke gitseydi de böyle huzursuzluk cikmasaydi. Yani demem oki guzellikle söyle duygusal yaklas beni akşam akşam yalnız bırakma de arkadasin bekar de o anlamaz de beni yalnız yatağa gönderme de kayinvaliden duyarsa olaya karisir oglunu da poh pohlar, eşin de asla vazgecmez

annemlerle konuştum görüntülü olarak. Eşimi sordu . Kv yanimdaydi gece yeni başladı onun için maç yapmaya gitti dedim. Gitsin gitsin demedi mi ya ben insanim nasıl üstüme geliyorlar. Kv nin eline kozu benim annem veriyo. Nolcak tabi herkes esimin arkasında. Agliyorum sinirimden
annene söyle beni aldattığı zaman böylemi diyecen de

O bekar arkadaş bizde de çok sorun oldu.
Eşim işten gelir gelmez arar hadi çıkalım şunu yapalım bunu yapalım oraya gidelim, buraya gidelim derlerdi eşimde uyar giderdi.
Haftasonları bile eşimi evde tutamazdım bekarlarla takılırdı.
Sonra ne mi oldu o arkadaşlarının hepsi evlendi ve elini eteğini eşimden çektiler.
Eşim bir iki aradı buluşalım diye hiçbiri gelmedi.
ya dedim eşime bi senmişsin enayi koşa koşa gidiyordun.

X