Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bişey diyeceğim arkadaş gezmeleri az da çok da olsa masraftırcanım kv konuşulup anlaşılabilecek türden bi insan olduğu için ben hep söyledim ona, sıkma boşver diyo. dün zaten eşim gittikten sonra kapıları9 çarptım gittim odaya, hiç bişey diyemedi, kimseden korkum yok evelallah . ama söz geçiremiyorum
Izin verme, ayrıca kV yanında değil eşinle ayrı konuş ...gittiği zaman konuşma tepki göster artık bekar olmadığını bebeği olduğunu hatırlatKızlar çok da dert değil ama benim her seferinde sabrim taşıyor. Esimin bekar bi arkadasi var. Sürekli gece 11 -12 maçına çağırıyor esim de dünden razi. Oturup 2 çift laf etmeden giyinip gidiyo. Kayinvalidemle yasiyoruz evde annesi de var ya düşünmüyo hiç, ikimiz de çalışıyoruz bi de kV "erkek tabi o kadar da çıkacak dışarı" diyo. Ama ben sadece gece yarısı alıp götürmelerine sinir oluyorum. Abartiyo muyum Bilemedim ama şimdi bile cocugumu uyutuyorum gözlerim doluyo , desteği de aldı resmen gülerek gitti dalga geçer gibi...
Aynen Allah bunlara eli maşalı nasip etsin de bi daha maça gidemesineşiminde var öyle bekar bi arkadaşı zırt pırt maça çağıran evli insanın halinden anlamıyo konuş onunla diyorum kaç kere söyledim ya diyo. Allahtan eşim her seferinde ona uymuyo her çağırdığında gitmiyo beni dinliyo.
pazar gündüz maç alma diyo eşim, geçen pazar gündüz maç var diye arıyo ısrar diyo eşimde ben gelmiyorum akşam olursa gelirim dedi kapattı sonra akşama almış maçı bide trip atıyo eşime
eşimşn kabul etmiceni bildiği için bazen başkasına aratıyo
evlensede kurtulsak
Anneye kalırsa gitsin ya erkek adam soğurmu çok sıkarsam, beni çok sıktılar soğudum evden gidicem bigun bunu atlıyolarve hiç abartmıyorsun en doğal hakkın,bekarla ne işi var kocanın,otursun çocuğun karısınız yanında aa tabi bitanecik anasıda var unuttum
annene söyle beni aldattığı zaman böylemi diyecen deannemlerle konuştum görüntülü olarak. Eşimi sordu . Kv yanimdaydi gece yeni başladı onun için maç yapmaya gitti dedim. Gitsin gitsin demedi mi ya ben insanim nasıl üstüme geliyorlar. Kv nin eline kozu benim annem veriyo. Nolcak tabi herkes esimin arkasında. Agliyorum sinirimden
hafta da üç günmü maça gidiyor eşin?Haftada 2 gun bu bekar çocuk çağırıyor. 1 gun de işyeri maçı var. Artık nasıl bi maç sevdasysa