- 11 Temmuz 2013
- 515
- 218
Çocuğum var canım 10 dk geç gelsem işten Kv ariyorum nerdesin diyeSen de yap aynısını. YAni gece değil de (pek güvenli olmuyor) akşamlar sık sık arkadaşlarınla çık. Hiç ona sorma. Onun yaptığı gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğum var canım 10 dk geç gelsem işten Kv ariyorum nerdesin diyeSen de yap aynısını. YAni gece değil de (pek güvenli olmuyor) akşamlar sık sık arkadaşlarınla çık. Hiç ona sorma. Onun yaptığı gibi.
Nişanlı kızın eteğine yapisti derken. Anlamadım canimBenim eşimde giderdi arkadşim cagırıo deyip deyip şimdi nişanlı kızın eteğine yapıştı sabır et kv yanlızsa eşi yoksa kaçma yanndan allah yapılanları grur ii yada ktu sadece onu kendi tarafına cek huyuna suyuna git çok işe yarar
Bence de..hiçte abartmıyorsun aksine çok alttan alıyorsun
Hımm o zaman ilgilenme birak gitsin neden deme ne zaman deme ders vermek istiyosan zamn kolla unutma intikam soğuk yenen bir yemek ikiniz için önemli bir an olduğunda çık arkadaşına git ve sakın sende böyle yapıyorsun diye yüklenme eşineBenim eşimde giderdi arkadşim cagırıo deyip deyip şimdi nişanlı kızın eteğine yapıştı sabır et kv yanlızsa eşi yoksa kaçma yanndan allah yapılanları grur ii yada ktu sadece onu kendi tarafına cek huyuna suyuna git çok işe yarar
KV baksın çocuğa. Senin de hakkın gezmek , arkadaşlarınla eğlenmek. Başka insanlarla ben de eğlenebiliyorum diye göster ona.Çocuğum var canım 10 dk geç gelsem işten Kv ariyorum nerdesin diye
Emin ol ben biyere gidersem bu herzaman olmayacak en fazla 1 2 kere. Onda da oturur TV'de maç seyreder canım. UmursuzdurHımm o zaman ilgilenme birak gitsin neden deme ne zaman deme ders vermek istiyosan zamn kolla unutma intikam soğuk yenen bir yemek ikiniz için önemli bir an olduğunda çık arkadaşına git ve sakın sende böyle yapıyorsun diye yüklenme eşine
normalde isteklimidir esinHaftada 3 kez kesin. Hayr ne zamandır yaklaşmıyoruz Birbirimize . Umrunda bile değil. Varsa yoksa arkadaslari
Ev aldik onu oduyoruz. Kv tek yaşıyor biz yanına yerleştik. Bikaç seneye gecicez eve. Ama omrum gidiyoKV baksın çocuğa. Senin de hakkın gezmek , arkadaşlarınla eğlenmek. Başka insanlarla ben de eğlenebiliyorum diye göster ona.
Arasın kaynana. Bence baştan tavrını koymalıydın. Kav ne karışır ? Hem niye kv sizle oturuyor ?
Benimki de sürekli maç izliyo. Kafasını patlatmak istiyorum. Gitmesine çözüm buldum da izlemesine bulamıyorum. Ben seni özlüyorum diye mızmızlansan gitmez belki.Kızlar çok da dert değil ama benim her seferinde sabrim taşıyor. Esimin bekar bi arkadasi var. Sürekli gece 11 -12 maçına çağırıyor esim de dünden razi. Oturup 2 çift laf etmeden giyinip gidiyo. Kayinvalidemle yasiyoruz evde annesi de var ya düşünmüyo hiç, ikimiz de çalışıyoruz bi de kV "erkek tabi o kadar da çıkacak dışarı" diyo. Ama ben sadece gece yarısı alıp götürmelerine sinir oluyorum. Abartiyo muyum Bilemedim ama şimdi bile cocugumu uyutuyorum gözlerim doluyo , desteği de aldı resmen gülerek gitti dalga geçer gibi...
Çok fazla değil. ortalama 10 günde 1normalde isteklimidir esin
Çok saklabanlik yaptım artık işlemiyo. Artık resmen oynaticam. O da farkında ama tey tey tey. Başıma bi iş gelse benle ilgilenir belkiBenimki de sürekli maç izliyo. Kafasını patlatmak istiyorum. Gitmesine çözüm buldum da izlemesine bulamıyorum. Ben seni özlüyorum diye mızmızlansan gitmez belki.
Hımmm ne desem bilemedim ben eşime hep ona ihtiyacım olduğunu anlatırım şimdi çıkmaları yok evden çünkü artık onsuz birşey yapamayaçağımı sanıyor kendimi koruyamam sanıyor garibim özel ilgileniyorEmin ol ben biyere gidersem bu herzaman olmayacak en fazla 1 2 kere. Onda da oturur TV'de maç seyreder canım. Umursuzdur
Maçlardan nefret ediyorumÇok saklabanlik yaptım artık işlemiyo. Artık resmen oynaticam. O da farkında ama tey tey tey. Başıma bi iş gelse benle ilgilenir belki
sen yinede ipleri sıkı tut bumaltmadanÇok fazla değil. ortalama 10 günde 1
canım kv konuşulup anlaşılabilecek türden bi insan olduğu için ben hep söyledim ona, sıkma boşver diyo. dün zaten eşim gittikten sonra kapıları9 çarptım gittim odaya, hiç bişey diyemedi, kimseden korkum yok evelallah . ama söz geçiremiyorumSende hic lafini bilmiyorsun ki kv ye noluyormus erkek okadarda cikarmis diye karisiyor ordan lafini agzina tikamiyorsun cok sinirlendim bana noluyorsa
Okadar pasif kalmissin ki kac kere uyardigin halde seni tinlayan bile yok herkes esinin arkasindaymis o herkes esinle evli degil gece yarisina kadar onu beklemiyolar