Eşimin bekar arkadaşı

Benim eşimde giderdi arkadşim cagırıo deyip deyip şimdi nişanlı kızın eteğine yapıştı sabır et kv yanlızsa eşi yoksa kaçma yanndan allah yapılanları grur ii yada ktu sadece onu kendi tarafına cek huyuna suyuna git çok işe yarar
Nişanlı kızın eteğine yapisti derken. Anlamadım canim

Benim eşimde giderdi arkadşim cagırıo deyip deyip şimdi nişanlı kızın eteğine yapıştı sabır et kv yanlızsa eşi yoksa kaçma yanndan allah yapılanları grur ii yada ktu sadece onu kendi tarafına cek huyuna suyuna git çok işe yarar
Hımm o zaman ilgilenme birak gitsin neden deme ne zaman deme ders vermek istiyosan zamn kolla unutma intikam soğuk yenen bir yemek ikiniz için önemli bir an olduğunda çık arkadaşına git ve sakın sende böyle yapıyorsun diye yüklenme eşine

Çocuğum var canım 10 dk geç gelsem işten Kv ariyorum nerdesin diye
KV baksın çocuğa. Senin de hakkın gezmek , arkadaşlarınla eğlenmek. Başka insanlarla ben de eğlenebiliyorum diye göster ona.

Arasın kaynana. Bence baştan tavrını koymalıydın. Kav ne karışır ? Hem niye kv sizle oturuyor ?

40711597, member: 490710"]Nişanlı kızın eteğine yapisti derken. Anlamadım canim[/QUOTE]
Yani yanından ayrılamıyo Kuz biraz sert çıktı

Hımm o zaman ilgilenme birak gitsin neden deme ne zaman deme ders vermek istiyosan zamn kolla unutma intikam soğuk yenen bir yemek ikiniz için önemli bir an olduğunda çık arkadaşına git ve sakın sende böyle yapıyorsun diye yüklenme eşine
Emin ol ben biyere gidersem bu herzaman olmayacak en fazla 1 2 kere. Onda da oturur TV'de maç seyreder canım. Umursuzdur

KV baksın çocuğa. Senin de hakkın gezmek , arkadaşlarınla eğlenmek. Başka insanlarla ben de eğlenebiliyorum diye göster ona.

Arasın kaynana. Bence baştan tavrını koymalıydın. Kav ne karışır ? Hem niye kv sizle oturuyor ?
Ev aldik onu oduyoruz. Kv tek yaşıyor biz yanına yerleştik. Bikaç seneye gecicez eve. Ama omrum gidiyo

Kızlar çok da dert değil ama benim her seferinde sabrim taşıyor. Esimin bekar bi arkadasi var. Sürekli gece 11 -12 maçına çağırıyor esim de dünden razi. Oturup 2 çift laf etmeden giyinip gidiyo. Kayinvalidemle yasiyoruz evde annesi de var ya düşünmüyo hiç, ikimiz de çalışıyoruz bi de kV "erkek tabi o kadar da çıkacak dışarı" diyo. Ama ben sadece gece yarısı alıp götürmelerine sinir oluyorum. Abartiyo muyum Bilemedim ama şimdi bile cocugumu uyutuyorum gözlerim doluyo , desteği de aldı resmen gülerek gitti dalga geçer gibi...
Benimki de sürekli maç izliyo. Kafasını patlatmak istiyorum. Gitmesine çözüm buldum da izlemesine bulamıyorum. Ben seni özlüyorum diye mızmızlansan gitmez belki.

Benimki de sürekli maç izliyo. Kafasını patlatmak istiyorum. Gitmesine çözüm buldum da izlemesine bulamıyorum. Ben seni özlüyorum diye mızmızlansan gitmez belki.
Çok saklabanlik yaptım artık işlemiyo. Artık resmen oynaticam. O da farkında ama tey tey tey. Başıma bi iş gelse benle ilgilenir belki

Emin ol ben biyere gidersem bu herzaman olmayacak en fazla 1 2 kere. Onda da oturur TV'de maç seyreder canım. Umursuzdur
Hımmm ne desem bilemedim ben eşime hep ona ihtiyacım olduğunu anlatırım şimdi çıkmaları yok evden çünkü artık onsuz birşey yapamayaçağımı sanıyor kendimi koruyamam sanıyor garibim özel ilgileniyor

Sende hic lafini bilmiyorsun ki kv ye noluyormus erkek okadarda cikarmis diye karisiyor ordan lafini agzina tikamiyorsun cok sinirlendim :KK70: bana noluyorsa
Okadar pasif kalmissin ki kac kere uyardigin halde seni tinlayan bile yok herkes esinin arkasindaymis o herkes esinle evli degil gece yarisina kadar onu beklemiyolar

Çook alttan bile almışsınız. Galiba yeterince sert konuşmuyorsunuz. Açık açık derdinizi anlatın. Olmuyor böyle deyin. Geceleri seni özlüyorum, çocuğumuzla daha fazla vakit geçirmeni istiyorum vs. Kv ile ilgili birşey demeyin bence eşinize tüm çabalar geri tepebilir. O skype olayında da annem öyle deseydi kv yanımdayken, inadına saçmalama anne ben zorlanıyorum o gidince çocukta huysuzlanıyor haftada 3 kez gidiyor valla çok bunaltıyor bu alışkanlığı beni vs diye inadına konuşurdum.

Sende hic lafini bilmiyorsun ki kv ye noluyormus erkek okadarda cikarmis diye karisiyor ordan lafini agzina tikamiyorsun cok sinirlendim :KK70: bana noluyorsa
Okadar pasif kalmissin ki kac kere uyardigin halde seni tinlayan bile yok herkes esinin arkasindaymis o herkes esinle evli degil gece yarisina kadar onu beklemiyolar
canım kv konuşulup anlaşılabilecek türden bi insan olduğu için ben hep söyledim ona, sıkma boşver diyo. dün zaten eşim gittikten sonra kapıları9 çarptım gittim odaya, hiç bişey diyemedi, kimseden korkum yok evelallah . ama söz geçiremiyorum

Benim eşimde gidiyor gece maçlarına. Aman gitsin enerjisini boşaltsın benle uğraşmasın diyorum :KK48:

X