Eşimin başka kadınlara bakışlarını yakalıyorum fikir verirr misiniz ne yapmalıyım

Herkesin düşüncesine saygım sonsuz ancak benim karakterim hakkında yorum yapmanızı hatta kendinizce teşhis yapmanıza anlam veremedimiçim içimi flan yemiyo ayrıca eşim 15 yıllık sevgililik 1 yıllık evlilik içinde dünyada tek kadınmışım hissini bana veriyor ve daha bir kadına baktığını görmedim ne sosyoekonomik durumu ne titri bunu yapacak kadar düşük değil güzel kadına da güzel yemeğe de güzel bir eşyaya da bakması hepsi aynı şey sizin etrafınızda nasıl insanlar var bilmiyorum ama yiyecek gibi bakan sapık gibi davranan adam zaten benim hayatıma giremezdi bakmak var bakmak var anlaşamadığımız konu bu sanırım herkese saygım var yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yanında baktırmazsın sen yokken yiyecek gibi bakar onu kabul etmek benim kendime olan saygımı yitirmemi sağlar ama yok ben yokken baksın bakacaksa ben varken bakmasın diyenede onada saygım var

Ben kimsenin içini bilemem yaşantısını bilemem sizin eşinizi sizi neren tanıyayım genel konuştum eşine güzel kadın gösteren kadınların kıskanma duygusu olmamış olamaz .Hiçbir kadın da istemez eşi başka kadına baksın .Siz gösterdiğiniz halde bakmıyormuş ne güzel ama çoğu kadın böyle değil.
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum yani.Kendilerince madem bakıyor adamın gözü dışarıda en azından benim önümde baksın kafasıdır.Yani hala desteklemiyorum zaten ben gelipte sevgilime eşime şu kadına bak demem güzel olsun çirkin olsun onun için tek güzel ben olmalıyım benim kitabıma ters size saygı duyarım.Her yerde kadın var ama adama özellikle bak demem.Niye diyecekmişim ?
Etrafımda da kötü erkekler yok merak etmeyin babamın anneme nasıl düşkün olduğunu anlatsam imrenirsiniz.Aşk ne demek onlardan gördüm ben sizin yaşantınızla da ilgilenmiyorum lütfen satırlarca anlatmayın.Herkesin doğrusu kendisine olsun konu kapansın iyi akşamlar.

Kesinlikle satırlarca yazmamın amacı satırlarca anlatılan şeye cevap verebilmekti. Aşkı gerçekten yaşayabilen insanlar gerçekten şanslı o şanslıların arasında olduğum için her gün ayrı şükrediyorum kalbi güzel herkese nasip olsun iyi akşamlar diliyorum bende

Nasıl yani adamın bakası yok ama siz mi bak bak diyip baktırıyorsunuz sebep nedir? Valla üstte yazdım banlanmadım bazı insanlar zorla kendilerini gvtlıyorlar neden bilmem

Nasıl yani adamın bakası yok ama siz mi bak bak diyip baktırıyorsunuz sebep nedir? Valla üstte yazdım banlanmadım bazı insanlar zorla kendilerini gvtlıyorlar neden bilmem
Ben size ne söylemek istediğimi net bir şekilde anlattığımı düşündüğüm halde anlatamıyorum aynı dilden ve seviyeden konuşamıyoruz iyi akşamlar diliyorum herşey gönlünüzce olsun

Eee adam madem bakmıyor, bakmayacağını bildiğiniz şeyi ısrarla neden gösteriyorsunuz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…