Eşimin başka kadınlara bakışlarını yakalıyorum fikir verirr misiniz ne yapmalıyım

gulsumbuul

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2024
9
0
1
28
Merhaba, yaklaşık üç senedir evliyim. Bir kızım var 6 aylık oldu bugün. Eşimin kendine ait iş yeri var saygın, çevresinde sayılan biri. Dün anıtkabıre gittiğimizde bir kıza baktığını gördüm fakat kız eşimim hiç bir şekilde tipi değil dikkatını çekti baktı desem anlam veremediğim bir bakıştı. Daha öncesinde de böyle bir kaç kere yakaladım ama bana senden başkasına bakmıyorum, hayatımda kim var ki doğru düzgün arkadaşlarımla da görüşmüyorum diye açıklamalar yapıyor. Eşim çok iyi niyetlidir, yemek olmasa sormaz neden yapmadın demez, veya kıyafetlerim neden kirli yıkamadın demez hiç bir şekilde yaptığım aldığım şeyleri yargılamaz. Öncesinde çalışıyordum, şubede banka personeliydim. Bebişimiz olunca bıraktım işi, genelde bağırıp çağıran birisidir ama bana hiç bu zamana kadar sesini yükseltmedi, ama bu bakışları beni rahatsız ediyor alıp karşıma konuştuğumda inkar ediyor bende söylemeyi bıraktım takıntılı bir insan değilim ama ne yapmam gerekir sizce

Eşinizin başka kadınlara olan bakışlarını yakaladığınızı söyledikten sonra 'eşim iyi niyetlidir' demenizin hiç bir anlamı yok.
Ayrıca eşinizin size bağırmaması, kıyafetleri neden yıkamadın dememesi, neden yemek yapmadın dememesi onu iyi bir insan yapmaz. Çalışan bir kadın ve anne olduğunuz için bunları zaten eşinizin yapması gerekir.

Biz kadınlar bile bazen başka güzel kadınlara bakıyoruz bakmasında hiç bir sorun yok bence kendini sizin yanınızda rahat hissetmezse bi zaman sonra bi yere gitmek bile istemeyecek sizi seviyorsa bırakın baksın sevmiyorsa yanınızda bakmasa da yine bakar yapacağını yine yapar ben eşimi hiç kısıtlamadım hatta birlikte bakıyoruz ben gösteriyorum şu kız ne kadar güzel bi bak diye bi zaman sonra aman neyine bakayım hepsi kadın moduna giriyolar zaten o yüzden rahat olun sizin kısıtlamanız onu bunaltmaktan başka bişey yapmaz yapacak adam eve kilitleseniz de yapar sevgisine güvenin kendinizi de eşinizi de yıpratmayın bence

Yiyecek gibi bakmiyorsa bakip geciyorsa sorun etmezdim ben olsam. Cok bagiran cagiran birisidir demissiniz size bagirmiyorsa kime bagiriyor?

Nasıl baktığı önemli. Gözlerinde şehvet oluyor mu yoksa normal mi bakıyor? Ama siz huzursuz olduğunuza göre şehvetli bakışlarını hissetmişsiniz.

Erkekler eşlerini über güzel kadınlarla aldatmazlar genellikle tipim değil dedikleri kadınlarla aldatırlar. Bir sürü örneği var.

Ayrıca sizin göreceğiniz şekilde kadınlara kızlara bakıyorsa sıkıntı var demektir

Aman diyorum dünyada kalmış son erkek mi derdim yerinizde olsam ona bakıp camdan düşen mi var diye devam ederdim.Ben sahaneyim aynada dur kendime bakayım diye bitirirdim konuyu kendi kafamda.Ne kadar kendimize odaklı o kadar iyi o düşünsün valla.

Yani inanın sizi kötü etkiler bu fikirler hiç bakislarini takio etmeyin ben öyle yapıyorum benim yanımda benim eşim olmak istediği sürece benimle gerisini şu ölümlü dünyada dert edemem o kadar dert var dünyada .Sonuçta eline diline vs hakim ol derler onun dışında işler evde yolundaysa bunu takıntı yapmanızı önermem çok yıpratıcı.İsi aşırı aşırı saygısızlık boyutuna taşır o zaman onu bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…