Arkadaşlar şimdi şöyle de bir durum var ben çok bunalıyordum dedim ya kavgaları çıkartan hep ben oluyordum çünkü hakkımı arıyordum. Bir gün yine çok hareretler yükseldi. Hani kadınlar çok gözü döner ya öfkeden kavga esnasında böyle erkeği göğsünden ittirir o seni tutmak isterken ellerini itersin vurursun aslında bazı film sahnelerine olur sonra erkek kadını kucaklar falan (burası yanlış anlaşılmasın sadece durumu izah edebilmek için film sahnesinden örnek veriyorum gözünüzde canlandırmanız için) Karşılıklı tartıştık ve öfkeme hakim olamayıp bi anlık böyle bişey yaşadık ittirmeceli. Bu daha sonra olayı abarttı ve bana vurmalara başladın sen dedi yani olayı sanki ben onu dövüyormuşum gibi çıktı ortaya evet öyle bişey de yapmamalıydım bunun bahnesi olamaz ama dedüm ya bi anlık öfke. Karı kpca arasında ititşip kakışma Şimdi ben uzaklaştırma alıp davamı açsam muhtemelen bunu kullanacaktır. Belki de o da bana uzaklaştırma aldıracak benim aklım çok karışık. Davayı açtığımla kalırsam bir de tabi elinde sinirlenince yazdığım mesajlar var hani saydırırdım bunlar benim suçlarım. Dedi zaten kendisi bunları kullanırım diye ben zaten hep öfkeme yenildiğimden ve hakkımı aramaktan kaybettim sabrımı çok zorladı