- 10 Temmuz 2021
- 225
- 244
- Konu Sahibi maydanozca06
Eski hesabımın şifresini unuttuğum için yeni hesap aldım. Hani ilk konusu hemen cinsellik olmuş diyenler için ancak yeni hesap alabildim yeni zaman yaratabildim yazmak için gelelim konuya. Eşimle normalde iyi giden bir evliliğimiz var yada ben öyle sanıyorum fakat taşınma süreçleri çocuğumun huysuzlukları havanın aşırı sıcaklığı derken kendimi biraz ihmal ettim. Tahmin edersiniz ki taşınma dönemleri özellikle de gurbetteyseniz insanı çok yoruyor. Koca evi tek başıma yerleştirdim kendisinin bir yardımı olmadı balkon ve koltukları silmek dışında.Üstüne gelip bi de bana bakımlı ol diyor. Normalde kendime bakan biriyken bir aydır başka mevzularda ruhsal zedelenmeler de yaşadım. Bakımlı ol diyor. Göğüslerin küçük diyor (Bebeğim doğmadan önce çok iiiyiydi , ama emzirme sonrası deforme oldu ve zayıflığımdan ötürü göğüslerim de küçüldü.) yani o kadar romanti duygusal bir adamın benim gözlerimin içine bakan adamın nasıl bu hale geldi bilemiyorum. Cinsellik de bu olaylardan ötürü beni itiyor. Beğenilmiyor hissi anlaşılamamak ona yaklaşmamı engelliyor. Bu süreçte bakımlı olasım gelse de o cümleler bende bir inat da oluşturuyor. Büyüklerimden nasihat almak istiyorum. Yaşım 26 iki senelik evliyim.