yok cnm dedim ya cocuklari var, annesi cocugunu almak istiyor.
hımmm anladım.peki onlar boşandıktan ne kadar osnra evlendiniz ?
kadın niye hırs yapmış yani ?
öyle ayıp terbiyesiz notlar gönderiyor deli mi ne?
kayınbaban tam bir bunak...kocanda biliyor huyunu ama seni eziyorlar...
Boşarım seni kısmını sinirden söylediğini düşünüyorum.
Bir anlık tepkisi olabilir.
Bence eşine babası yokken başbaşa kaldığınızda verdiği tepkiyi anlatsaydın
Empati kur biraz babasına onun yanında yalancı olduğunu söylemişsin
Ağır gelmiş olabilir.
Gitmek istemiyorum tarzında sert tepkiler yerine bu hafta şuraya mı gitsek
Pinik mi yapsak gibi farklı programlarla yönlendirmeye çalışabilirsin
çocuk kaç yaşında cnm?
mahkemede genelde çocuğun velayeti anneye verilir ama sizinkinin alamaması da düşündürücü yani...
Ama haksizliga hic gelemem, adam resmen oynadi yani. Bende dayanamadim soyledim.
Denedim onu farkli biseyler sundum hafta sonlari icin ama yinede 1 saat bile olsa ayirip gitmek istiyor, neymis digerleri gitmiyomus bizim gitmemiz gerekiyomus. ama ben asla o olaylari unutamam ki. demekki diger eltilerim kayinbabamin nasil bi kisiligi oldugunu bildigi icin gelip gitmiyolar.
Canım yanlış anlama ama haksızlığa gelemem sıkıntıya gelemem biraz sana göre değil
Sen boşanmış çocuğu olan,
Toplum içinde seni yüceltip koruyamayan
Seni sevmeyen bi ailesi olan,
Ve hırsından saldırıya geçmiş bir eşki eşin mevcut olduğu bir evlilik yaptıysan
Biraz güçlü olman lazım..
Tınnnnnn yaşamaya alışıcaksın
Sallamıcaksın dert etmeyeceksin
Ciddiye almayacaksın
bence kadının yazdığı notu anlayışla karşılamalıydınız. çocuğu yanında değil.eski eşine dolayısıyla size hırslı olması olağan bişi bence. o hırsla yazmıştır. büyütmemeliydiniz bence. ben olsam yırtar atardım kağıdı. lafını bile anmazdım. o kadının açısından da bakmak lazım. boşanmasında sizin etkiniz olmasa bile zoruna gidiyordur.
Merhaba kizlar, Fazla uzatmadan konuya gireyim, ne yapacagimi nasil davranacagimi bilemiyorum fikirlerinize ihtiyacim var
Esimin 2. evliligi ve gayet guzel yasayip gidiyoruz, hatta esimin onceki karisindan bitanede oglu var ben bakiyorum kendi cocugum gibi, buraya kadar hic problem yok.
Bu cocuk annesine gidiyor haftasonlari ve gelirken annesi oglunun cantasina bi not yazip koymus ( biliyor ya ben duzenliyorum cantasini vs. ) Bana karsi yazilmis bi not.
``Artiklarimla Yetin ``birinci notu bu. ikincide cok agir bisey daha yazmis. Tabi esime gosterdim ve esim delirdi resmen. Ama bisey yapamadi cunku suan mahkeme asamasindalar annesini oglunu almak istiyor. Neyse esim benim unutmam icin elinden geleni yapti mutlu olmam icin dahada caba harcadi vs. Hersey buraya kadar iyi.
Yine bi hafta sonu annesinden almak icin gidiyorduk esimle, esim bana beni kayinbabamlara birakip oyle gitmek istedigini soyledi. ben hayir dedim ve kayinbabamlara geldik orda moralim bozuktu tabi kayinbabamda moralim bozuk oldugunu anladigi icin arka arkaya sordu ve ben sinirlendim iyice anlattim, kadin boyle boyle yapiyor vs diye. kayinbabamdan bekledigim neydi ama o ne yapti! esim bana karsi iyiken esimi doldurmaya basladi, ben o kadinin bana yazdigi notu bile esime soylememem gerekirmis yutup oturacakmisim, oglu yokken farkli konusmaya basladi oglu gelince farkli konustu. iste bana diyor oglu hakkinda ` benim oglum cok sinirli, deli benim oglum` ama oglu gelince oglunun tarafini tutuyor. sonra bende dedim ` baba sana yakistiramadim bide hacisin 2 dk once soylediginle 2 dk sonraki tutmuyor` sonra kalkti ustume yurumeye basladi bagiriyor vs sonra baktim esimde ayni tavirla, bende yeni dogum yaptim sayilir kizimi aldim kucagima bi kosede oturdum bunlarin bagirmalarini dinledim cunku bisey desem daha kotu olacakti, sadece dedigim su oldu ; isterseniz bide ben kadini arayip ozur dileyeyim, bana yazdigin notta haklisin vs. cunku hem o kadindan hem esimden hemde kayinbabamdan bi ton laf isittim.
Sonra yolda gelirken esime dedim bidaha gelmek istemiyorum babanlara diye, cunku haksiz yere duydum ben o laflari. Esimde bana eger gitmessen bi daha bosaniriz dedi.
Esimi seviyorum kirilmasini istemiyorum ama her haftasonuda gitmek istiyor. Gittigim zaman sanki dikenin ustunde oturuyo gibi hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?