Eşimin babası kendi ağırlamak istediği misafiri bizim evde ağırlamaya karar veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayret biseyler yemin ederim ya

Evet öyle görüyoruz çünkü dönmedim bı defa bikac gün

Evet öyle görüyoruz çünkü dönmedim bı defa bikac gün
Ama dediğiniz mantıklı gerçekten çünkü kendi evi gibi cagirabiliyorlarsa kendi evi gibi ağırlasınlar madem fikrini sormadiklari birinin evde olmamasinida abartı ayıp görmesinler

Bence siz bunu destekleyebilecek birine denk gelmissiniz çünkü bizde bende esimde otoriter davranıyoruz her konuda her taraf kendi tarafına çekince ortak yol zor bulunuyor
Bunu desteklemeyecek adamla evli kalmazdım zaten.

Bizde kimse kendi tarafına çekmez, olumlu olumsuz yanları konuşulur, mantık çerçevesinden bakılır, akla uygun karar verilir. Kimse kendi tarafını kayırma, ezdirmeme derdine düşmez, düşemez. Öyle bir evlilik söz konusu olsa 2 yılda boşanırdım ben. Boşanmaktan asla korkmadım, beni huzursuz eden yerde bağlasalar tutamazla. Herkes de bunu bilir. Kimseye kaybederim, huzursuzluk çıkar korkusuyla eyvallah etmem

aynısını görümcemin kaynanası da yaptı, 1.5 saat mesafeye düğün salonuna gittik konvoyla. Düğün salonuna yetişemeyecekler diye dış çekim iptal edildi. Ben yaygara yaptım da düğün çıkışı bir kaç stüdyo fotoğrafı çekebildiler.

O gün bu gündür erzurumlu sevmem

İkimizde çok dikbasliyiz biseyler yürüsün diye taviz verdikce taviz tavizi doğuruyor bı arkadaşın yaptigi yorum gibi doğru yani cok severek evlendik ama anlaşamıyoruz ailesine düşkünlüğü var ama bağımlı değil ben başlarda çok eleştiriyodum o yüzden artık her şekilde savunmaya geçiyor o benim ailemi elestirmiyoken ben çok eleştiriyodum dengeler karıştı

Çok şükür mantıklı düşünen ben misim ya sanki fizanda oturuyolar uzak diyosunuz arabanız yok siz bize geliceksiniz onlarda araç var size gelemiyorlar mi yani mantıken o kadar saçma ki

İki tane oğlu var adamın kendi evi gibi görüyor zaten hiç alır mı öyle bı insan değiller zaten öyle bı mali durumda yok

Ayni mahallede oturuyoruz hatta eltimin anneside aynı mahallede

Ama konu sahibini adam yerine koyupta sormamışlar bile kızım uygunmu senin icinde diye.
Onu adam yerine koymayanı o da koymasın evden giderek.
Böyle böyle sınırlar aşılıyor,ilk değil son da olmayacak gibi,bence net bir sınır çizmek gerek bu aileye ve eşine tabi ki.
Eşine de ders olur,bir dahakine eşime sorayım demeyi öğrenir.
Misafir olduğu evde misafir ağırlamak çok acayip zaten başlı başına,bir acayiplikte konu sahibi yapsın bence

Son düzenleme:
Evet kendilerinin misafir olduğu bir evde misafir ağırlamak istiyolar

Herkesin evlilik dinamiği farklı, ben böyle bir durumda evden gitmezdim.
Arayıp gelmeyin derdim, bir şekilde.
Misafirler geldiğinde konu sahibinin evde olmaması eşine ders değil, evliliğinde ciddi sorun olabilir.
Olmayacak olsa eşi zaten ailesine karşı ses çıkarırdı. Böyle bir adam aa eşime bir daha böyle bir şey yapmayayım demeyecek, ailesinin de doldurusuyla olay başka yerlere gidecektir muhtemelen. Konu sahibi tüm bunları göze alarak evden gitmeli. Eşini, ailesini tanıyan o.

Evden gitmeyin hastayım temizlik yemek yapamam annen yapsın ya da sen yap deyin eşine. İlla sen yap derlerse bir makarna yaparsın dumur olurlar

Ayni mahallede oturuyoruz hatta eltimin anneside aynı mahallede
Elti ile görüşmüyorsunuz galiba? Kayınbabayı arayın onlarla görüşmüyoruz, kendi ailesini diğer gelininiz ağırlasın şu ana kadar elimde geleni sizin ve onun için yaptım ama makbul olanı gidip orada yemek yenmesidir. Daha önce de bizim evde misafir edilmişlerdi ama bundan sonrası için evime kimseyi benden habersiz izinsiz çağırmayın diyin. Çekinmeyin eşiniz de ders alır

Gerekirse boşanmaya gider ama karşı tarafa kendimi ezdirmem ben olsam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…