Konu sahibi çok pasif agresif takılıyorsun o yüzden sana bunu yapıyorlar, eltinle aynı mahalledesin ve ailesini sen ağırlayacaksın şaka gibi, üstüne bir de aranız zaten iyi değil, siz çok tavizler vermişsiniz ve hala vermeye de devam ediyorsunuz, eşinizi beklerseniz daha çoookkkk beklersiniz , şu adama ailesine açık açık istemiyorum deyin yahu, kavgaysa kavga ne bu korku bu çekinme, eşim asla bana sormadan evime kimseyi getiremez öyle bir şey yapsa beni bilir , sizin eşiniz de ailesi de size zorbalık yapıyor çünkü susup sineye cekeceğinizden çok eminler , ben kv 'yi arar ve misafir kabul edemeyeceğini açıkça söylerdim ne demek eşim istemiyor, adam hem ailesi ile halletmiyor hem de sen karışma mı diyor, eeee nasıl hallolacak bu problemler , sürekli kayınbabaya göre mi yaşayacaksınız, evliliğinizin iplerini elinize almazsanız susmaya devam ederseniz daha çok buna benzer konular açarsınız, adamlar sizi o evin bir bireyi olarak bile görmüyor, dış kapının dış mandalı muamelesi yapıyor, sonuç boşanmaya bile varsa asla kabul etmeyin , sınırlarınıza sahip çıkın ve bu kadar pasif olmayın, içten içe korktuğunuz için tepki dahi veremiyorsunuz eşinizi bahane etmeyin ...