- 12 Ekim 2022
- 61
- 13
- Konu Sahibi missbonnus1
Merhaba kızlar. Eşimle üç yıldır evliyiz ve henüz çocuk yapmayı düşünmüyoruz. Eşimin babası sürekli çocuk yapın diye baskı yapıyor ayrıca daha çocuk yapma gibi bir düşüncemiz yokken kendi kendine çocuğunuz olursa ismi … olacak diye isim seçmiş sürekli bana bunu söylüyor hatta koymazsanız evinize gelmem falan dedi bide vasiyet etmiş kayınvalideme. Kayınvalidem bana bunu söylediğinde çok sinirlendim ve dokuz ay karnında taşıyacak olan benim babam buna neden karışıyor o bu şekilde baskı yaptıkça bende çocuk falan yapmıycam dedim. Ben bu şekilde konuştuktan sonra kayınvalidem eşimin babası bu konuyu açtığımda ona kızıyor öyle vasiyet olmaz diyor. Eşimin babası bunuda bana eşim yanımda yokken söylüyor genellikle çok kafama taktım onunla görüşmek bile istemiyorum eşimede bunu söyledim babam karışamaz bizim çocuğumuzun ismine dedim ama sessiz kalıyo. Neden sessiz kaldığını da anlamadım arkadaşlarıma anlatıyorum daha ortada çocuk yok şimdiden bunun tartışmasına girmek istemiyordur diyolar ama ben bu tür sorunlar olacak diye çocuk yapmayı bile düşünmüyorum artık çok bunaldım ne yapmam lazım sizce?