• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin babaannesi ile yaşıyorum? Artik dayanamiyorum.

leylaakkus_9791

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2022
43
39
3
26
Merhabalar arkadaşlar ben kayinvalidem ile yasayan gelinim. 3 sene oldu köyde oturuyoruz calismiyorum kayinpederim vefat ederim 10 sene olmuş Kayinvalidemden çok memnunum. Çok iyi bi kadin. Her seyimi paylasabiliyorum. Yazda babaannesi geldi eşimin bizde kalıyor eşi vefat etti. Ben onunla hic anlasamiyorum..mutfak amerikan tarzi mutfak yani hem oturma odasi . Oturma odasinda uyuyor. Evimiz 2+1. Ben yemek yersem benim yuzume butun gun bakıyor. Insan çok rahatsiz oluyor. Yemegini yapıyorum tuvalet line gituruyorun banyo bile yaptirdim 86 yaşında Allah razi olsun demedi bi kere olsun maasi var zaten biz bi kere almadik ATMden çekip eline veriyorum parayı yastik altına sakliyor. Bana bi kere para lazım oldu eşim uzaga gitmişti 1000lira vermedi gittim komsudan aldım verdim kendi evi var 4+1 boş orayada gitmiyor. Herseyime karışıyor. Esime anlatiyorum tamam diyor. Bu sefer kayinvalidem gunah olur bilmem ne diyor. Ben yasamiyacam bak bi gun gidicem dedim. Kadının kimsesi yok değil 1 kizi 1 oğlu var . Orayada göndermiyor. Artık tahammulum kalmadi. Eger yine böyle yaparsam evi terk etmedim düşünüyorum. Ailem yurt dışında oraya gidecem bosanirim diye düşünüyorum. Beni anlamiyorlar sanki yasamak zorundayim. Başka yere yerlesin diyeceksiniz biz ona gitmedik o bize geldi😑size kucuk problem gibi gelebilir ama tahammulum sanki bitti

Halihazırda kvnizle yaşıyorsunuz,ev onun. Eve gelen misafir de kvnizin dolayısıyla. Şikayetçiyseniz hak veririm ama sizin karı-koca ayrı eve çıkmanız lazım. Kvnizin kvsini evden gönderme hakkına sahip değilsiniz. 86 yaşındaki kadından teşekkür de beklenmez,hizmet etmeyin istemiyorsanız.

Yok valla bana kucuk bir problem gibi gelmedi ama size kucuk gelmis olacak ki herkes sizin evde yasamaya baslamis. Evlendiginden beri kayinvalideyle yasayan biri icin kucuk bir problem ama ben size hak verdim. Ayrica sizin bu sebeple bosanacaginiza ben bile inanmadim onlar hic inanmazlar hak verdim. Hayirlisi olsun.

Yani kendi evinizde dış kapının mandalı olmuşsunuz. Kimse size hiçbirşey danışmamış, söz hakkınız yok, eşinize de hava hoş anladığım kadarıyla. Sizi tamam diyip geçiştiriyor. Bence bu evin içinde konumunuzu yeniden düşünün, fazla mı pasif birisiniz acaba?
Ya ben kabul ettim yani 1 ay falan kalir diye 😐tamam demistim ama herseyime karışıyor. Annem gelmişti bana misafira. Inanirmisiniz annem yemek yerken babaanne bakıyor oda rahatsiz oldu gitti

Bu ev bize küçük geliyor hep birlikte senin 4+1 ine taşınalım de.
O zaten gider :)
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraat yani
Yok valla bana kucuk bir problem gibi gelmedi ama size kucuk gelmis olacak ki herkes sizin evde yasamaya baslamis. Evlendiginden beri kayinvalideyle yasayan biri icin kucuk bir problem ama ben size hak verdim. Ayrica sizin bu sebeple bosanacaginiza ben bile inanmadim onlar hic inanmazlar hak verdim.

Senin en büyük hatan kaynananla yaşamayı kabul etmek. Bi de babaanne de gelmiş. Yemek yemeye hakkın yok gözlerinde, onlar büyük gelin dediğin hizmetçi onlara göre. Ben senin yerinde olsam bir saniye durmam ailenle konuş . Kabul ediyorlarsa dön oraya

Ya ben kabul ettim yani 1 ay falan kalir diye 😐tamam demistim ama herseyime karışıyor. Annem gelmişti bana misafira. Inanirmisiniz annem yemek yerken babaanne bakıyor oda rahatsiz oldu gitti
bence tüm aileyi toplayıp konusmalısınız. Kendi evi de varsa belki ortaklaşa bir bakıcı tutarsınız? Veya anlaşılır bir süre kızında bir süre sizde kalır ama ne olursa olsun 1 ay diye getirip konuyu net birşekilde konusmadan her işini size hallettirmeleri çok yanlış

Zor gerçekten, burda eşinizi hizaya sokmanın bir yolunu bulun. Durum sıkıntı verici görünüyor

Bu ev bize küçük geliyor hep birlikte senin 4+1 ine taşınalım de.
O zaten gider :)
Eşimin işi koyde cogunlukla . Tarim hayvancilik çiftçilik ziraat yani
Yok valla bana kucuk bir problem gibi gelmedi ama size kucuk gelmis olacak ki herkes sizin evde yasamaya baslamis. Evlendiginden beri kayinvalideyle yasayan biri icin kucuk bir problem ama ben size hak verdim. Ayrica sizin bu sebeple bosanacaginiza ben bile inanmadim onlar hic inanmazlar hak verdim. Hayirlisi olsun.
Zaten is bakmaya başladım bile. Kayinvalidem diyorki sen sabırlı ol bilmem ne ol diye

Siz hangi ulkeden gelip koye yerlesip kayinvalide ile yasamaya basladiniz?

Halihazırda kvnizle yaşıyorsunuz,ev onun. Eve gelen misafir de kvnizin dolayısıyla. Şikayetçiyseniz hak veririm ama sizin karı-koca ayrı eve çıkmanız lazım. Kvnizin kvsini evden gönderme hakkına sahip değilsiniz. 86 yaşındaki kadından teşekkür de beklenmez,hizmet etmeyin istemiyorsanız.
Teşekkür beklemiyorum ama ben otururken bana sürekli izlemesi beni rahatsız ediyor

Senin en büyük hatan kaynananla yaşamayı kabul etmek. Bi de babaanne de gelmiş. Yemek yemeye hakkın yok gözlerinde, onlar büyük gelin dediğin hizmetçi onlara göre. Ben senin yerinde olsam bir saniye durmam ailenle konuş . Kabul ediyorlarsa dön oraya
Annem zaten destekliyor. Babam ben evlenmeden önce kızmıştı kabul eder eşimi seviyorum ama bu durum sevgiyi aştı

Back