- 25 Aralık 2022
- 43
- 39
- 3
- 26
- Konu Sahibi leylaakkus_9791
Merhabalar arkadaşlar ben kayinvalidem ile yasayan gelinim. 3 sene oldu köyde oturuyoruz calismiyorum kayinpederim vefat ederim 10 sene olmuş Kayinvalidemden çok memnunum. Çok iyi bi kadin. Her seyimi paylasabiliyorum. Yazda babaannesi geldi eşimin bizde kalıyor eşi vefat etti. Ben onunla hic anlasamiyorum..mutfak amerikan tarzi mutfak yani hem oturma odasi . Oturma odasinda uyuyor. Evimiz 2+1. Ben yemek yersem benim yuzume butun gun bakıyor. Insan çok rahatsiz oluyor. Yemegini yapıyorum tuvalet line gituruyorun banyo bile yaptirdim 86 yaşında Allah razi olsun demedi bi kere olsun maasi var zaten biz bi kere almadik ATMden çekip eline veriyorum parayı yastik altına sakliyor. Bana bi kere para lazım oldu eşim uzaga gitmişti 1000lira vermedi gittim komsudan aldım verdim kendi evi var 4+1 boş orayada gitmiyor. Herseyime karışıyor. Esime anlatiyorum tamam diyor. Bu sefer kayinvalidem gunah olur bilmem ne diyor. Ben yasamiyacam bak bi gun gidicem dedim. Kadının kimsesi yok değil 1 kizi 1 oğlu var . Orayada göndermiyor. Artık tahammulum kalmadi. Eger yine böyle yaparsam evi terk etmedim düşünüyorum. Ailem yurt dışında oraya gidecem bosanirim diye düşünüyorum. Beni anlamiyorlar sanki yasamak zorundayim. Başka yere yerlesin diyeceksiniz biz ona gitmedik o bize geldisize kucuk problem gibi gelebilir ama tahammulum sanki bitti