Esimin arkadaslari

Ironi falan yapmıyorum da evlenmeden çocuk sahibi olsunlar dediğim yok. Bir cocuk anne baba ile buyumeli zaten. Konu sahibi de evliymis. Ben kendi pismanligimi dile getirdim. Öğrenciyken çocuk sahibi olmakta bence bir mazur yok.

ama konu sahibi öyle yapmış ve siz de onun yaptığını çok güzel deyince öyle demiş gibi oldunuz yani ben öyle anladım
neyse ya banane konu sahibi halinden memnunmus zaten

Öğrenci de olsanız artık evli barklı bir de çocuklu insanlarsınız; kimin girip çıktığı belli olmayan bir evde yaşanmaz bu şartlarda. Bir göz oda da olsa kendinize ait bir yuvanız, mahremiyet duvarlarınız olmak zorunda. Bu çok çirkin bir yaşantı tarzı; bebeğe yazık. Acil çözümler geliştirmelisiniz kocanla kafa kafaya verip.

kusura bakma baştan sona herşey absürt.

19 yaşında anne olman evlenmen sevgililerle ev paylaşman.

eşin , eşinin mantığı , herşey

[QUOcerebrum77, post: 44971505, member: 170838"]Öğrenci de olsanız artık evli barklı bir de çocuklu insanlarsınız; kimin girip çıktığı belli olmayan bir evde yaşanmaz bu şartlarda. Bir göz oda da olsa kendinize ait bir yuvanız, mahremiyet duvarlarınız olmak zorunda. Bu çok çirkin bir yaşantı tarzı; bebeğe yazık. Acil çözümler geliştirmelisiniz kocanla kafa kafaya verip.[/QUOTE]
Biz oyle bir yerde yasamdikki siz yanlis anlamissiniz zaten su andada KV yanindayim Esim okuyor o evde kalmaya devam ediyor tekrar okula basladigimda ayri bir eve cikacagiz su an seneye kadar okulum donmuş durumda yazdiklarimi tekrar okumanizi rica edicim

[QUsöylüyorum adan nagmeler, post: 44971524, member: 620942"]kusura bakma baştan sona herşey absürt.

19 yaşında anne olman evlenmen sevgililerle ev paylaşman.

eşin , eşinin mantığı , herşey[/QUOTE]
Ne soyluyorum zaten okumadin galiba hata yaptigimizin bende farkindayim su an düzeltmeye calisiyoruz dedim varsa bi onerin soyle

madem kendi halinden memnunsun, neden burada dert yanıp da bizim zamanımızı çaldın?

Sen kaynana yanında, öğrenci eviniz kerhaneye dönmüş durum da, eşin de harem kurma peşin de.. Ev yok, bark yok, düzenli gelir yok, bitmemiş okullar var.. En önemlisi sana muhtaç bir bebek var..
Ama sen halinden memnunsun?

Kiz demis bu nasil ev sevgilisi ev evdir dms olene kadar boceklerle yasamislar hahwhwh

Zaten öğrencilik değil,cinsellik yapmaya gidiyor bazı sözde öğrencikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…