• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaşının sexi pijamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kkmavidenizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
5
2
1
33
Herkese merhaba hanımlar. Burada yeniyim ve size ikinci bir soruyla geldim. Görüş bildirirseniz sevinirim. Benim aklıma takılan bir şey yaşadım.
Geçen gün eşimin çocukluk arkadaşına oturmaya gittik. Kendisi de evli. Çift olarak yemekler, sohbet muhabbet güzel bir akşam geçirdik. Saat bayağı geç olmuştu. Kalmamız için çok ısrar ettiler, biz de kıramadık ve o gece orada kalmaya karar verdik. Hazırlıksız geldiğimden yanımda pijamam yoktu. Eşimin arkadaşının eşi bana uyurken giymem için pijama verecekti. Ben normal bir pijama takımı beklerken bana aşırı sexi neredeyse fantezi sayılacak bir takım verdi. Ben farklı bir şey istedim fakat giy bak bu sana çok yakışır hem kocan da beğenir diye o takımı verdi. Ben de çok masum düşündüm ve kocamın da hoşuna gider giyeyim ne olacak diye giydim. Eşimle odamıza geçtiğimizde beni öyle görünce çok beğendi. Sana çok yakışmış hep böyle şeyler giy dedi. Hatta o gece aklımızda öyle bir şey yokken birlikte olduk.
Aklıma takılan şey şu; sizce bu kadın bana bunu gerçekten masum bir düşünceyle mi verdi yoksa o takımı eşimin görmesini mi istedi. Bu arada gece boyunca kadının eşime karşı birkaç kere bakışını yakaladım. Kadınlar hisseder ya biraz rahatsız olmuştum ama konduramadım da. Sonuçta eşi yanındaydı. Ben oradaydım. Evet kızlar ne düşünüyorsunuz çıkamadım işin içinden.

Bu kırdı beni neden ya her yerde sevişilmez mi isteyince sonuçta kim bilecek 🥹
Ben şahsen bu ihtimalden dolayı misafire ayrı nevresim kullanıyorum 😂
Kendi nevresimlerimde yapmalarını tercih etmem. Hoş gelmiyor bana. Bir de misafir olduğun yerde sesten çekinmeden rahat rahat sevişene de hayret ederim 😂

Biriniz de alıntı yapmamışsınız.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu silmiş arkadaş geri gelse sevinirim shsdhsfjhgsfsf
Kocasının çocukluk arkadaşına gitmişler. Gece geç olunca kal diye ısrar etmişler. Kadından pijama istemiş konu sahibi. Kadında fantezi gecelik vermiş. Kocası çok hoşlanmış kadının geceliğiyle sevişmişler kocasıyla. Yoksa kadın kocama mı göz koydu zaten akşam da çok baktı kocama diyor 😂😂

Ben şahsen bu ihtimalden dolayı misafire ayrı nevresim kullanıyorum 😂
Kendi nevresimlerimde yapmalarını tercih etmem. Hoş gelmiyor bana. Bir de misafir olduğun yerde sesten çekinmeden rahat rahat sevişene de hayret ederim 😂
sizin bakış açınıza da hak verdim ama hiç yapmadık diyemeyeceğim şu an kafamda yaptığımız misafirlikler canlandı 😂 özenle dikkat ediyoruz sese ve temizliğe tabiiki ama insan yeni evli çifti yatıya çağırırken de hesap etmeli canım 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back