ESIMIN ARKADASININ AHLAKSIZ TEKLIFI

Eşinin ailesine söyleyemezmisin konu sahibi belki onlar ne yapman gerektiği ile ilgili yardımcı olabilirler .Şaka ile karışık bunu söyleyen yarın o kişinin sen olduğunu bile söyleyebilir . Zor bir durum .
 
Olumlu ya da olumsuz yorumlar icin tesekkur ederim. Daha onceki bir sayfada da ne yapacagimi soylemistim

Erkek kardesimle beraber once mudurle konusacagim. Kararim netlesti.

Konum kapanabilir mi?
 
Eşine durumu bildirmelisin
Bu köpek belliki durmayacak
Bence eşinize söyleyin baksana korku falan yok geercekleri söylüyor sonrada şaka diyor adi herif. Böylelerinden herşey bklenir Allah korusun gözü dönmüş bunun esine dzgünce anlat uzaklaşsın hiç olmadı birlikte amire müdüre şikayet edin.
 
Arkadaşlar...
Bir konuya yorum yapacaksanız öncelikle çok aşırı sayfa birikmemişse bir okuyun tüm yorumları sonra yazın..
Aynı bir çok soruyu kaç kare sormuşsunuz konu sahibine...
Kim olsa bunalır yani cevap vermeye...
Fake diye düşünenler de girsin baktı ona yalan geliyor çıksın gitsin...
Neden fake diye yazma zorunluluğu hissediyor kendinde...

S Silent Melody
Arkadaşım eğer anlattıkların doğruysa çok kritik bir durumdasın...
Bana kalırsa aldığın karar çok doğru ama o arada yine de amire gitmeden eşine de çıtlat..
Eşinin amirinden öğrenmesi de çok kötü olur bana göre..
Sen onun eşisin..
Ya da izin alma gibi bir durumu varsa bir ara izin alsın uzaklaşın ordan 3-5 gün de olsa o ara söyle..
O öfkeyle bir şey yapmasına engel olursun mantıklı düşünecek zamana ulaşır...
 
Merhaba arkadaslar...

Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.

Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.

Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.

Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.

Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.

Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.

Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )

Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.

O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.

S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.

Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.

Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.

Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.

Iki ucu b*klu degnek, ne yapacağım ben?
Merhaba aynı olay benım basıma geldi, eskıden oturdugumuz yerde esımın bır arkadası vardı onunda nısanlısı,kız benımle arkadastı cocukta esımle gorusuyordu,nısanlısnn telefonundan numaaramı almıstı ve esım gece calısıyordu bana aynı bu skılde arıyordu ve mesaj gonderıyodu ahlkszca işte esın yok evde gel oturalm gelmıyosan nezakten sen davet et,senı gordugumden berı sana asıgım vb vb,bu arada da esımle konusup bak senınkıyle konustum sunu bunu yapıyo dıyodu,ben esıme anlattım eger kendsı gorurse yada o evdeyken mesaj gonderr esım yanlıs anlarsa dıye esım arkadaslaryla bı oyun kurup bunu bı guzel dovdu eve geldı karakola gıttık anlattık dovdugunu soyledık mesajları gosterdık sıkayetcı olduk polısler bunu aradı hayr dayak falan yemedım ben evmde oturuyorum dedı mahkeme acıldı ılk 2 mahkmye gelmedı 3.ye zorla getrme kararı cıktı cezasınıda aldı,esınızden saklamayın acıkca anlatın daha kotu seyler olablr esınıze bısey yapabılır sıze yapabılır daha kotu olmadan anlatın.
 
Eğer işin içinde silah varsa ve eşinizin sinirlerine hakim olamayacağını düşünüyorsanız ben olsam söylemem. Eğer mesaj vs. atmışsa amirlerine bildirir, eşime bilgi vermemelerini rica eder, bu şekilde halletmeye çalışırdım. Karşınızdaki her türlü şeyi hakediyor ama bir sapık yüzünden de eşinizin cezalandırılmasını istemezsiniz.
 
Konu sahibi bence dedigin gibi kardesinle beraber amire git.
Bence cok cabuk yap bunu.
Seni korkutmak istemem.
Ama bu psikopat serefsiz adam belkide kaza susu felan planlariina girmistir.
Belkide kocana bisey yapicak sirf sen ona kal, dul kal diye.

Bence esine soyleme. Ben olsaydim soylemezdim. Egerki geregi olursa yazismalari gosterirdim.
Kocanla hicmi konusamiyosun?
 
Başıma aynı mokun morciverti gelmese sallıyosun derdim ama...
Adamlar yemiş kafayı. Bende söylemedim eşime ama yüz yüze baksalar söylerdim herhalde.
Bir de bilemezsin adamın ne yapacağını.
Eşine çıkıp biz aslında sevgiliydik dese, çamur at izi kalsın demişler. Eşin itimat etmez ama genede kötü bir durum.
Bence de paylaş eşinle.
 
Allah yardımcımız olsun öncelikle zor tehlikeli zor bi durum bisey söylemeye önermeye korkuyorum vebal alırım bisey olur diye esinize ne kadar sakinlikle soylesenizde hoş sonuçlar çıkmayacaktır insanin esi namusu söz konusu saklasaniz da bu o..çocuğu kanına susamış belli yarin iftira atar içinden cikmazsiniz Eşiniz suclayabilir sizi sakladiginjz için sanıyorum en mantıklı si amiri ile konuşmak s.eder bulunduğu yerden inşallah
 
Ben olayın tam olarak böyle olduğuna inanmiyorum. Adamı siz tanımıyorsunuz bile ama o arkadaşının eşine hiç bir sebep yokken arayıp ilani aşk ediyor üstelik bir kere gördüğü kadın için nisanlisindan ayrılıyor. O güne dek hayatında hiç güzel kadın görmemiş miydi? Inandirici gelmedi bu hikaye
 
Ben önceden bu tarz şeyler evli insanların başına gelmez zannederdim ama çok yanlış düşünüyormuşum.

Evli olan insan karşıdakiyle bişey yaşasa da yaşamasa da korkup kimseye anlatamıyor. Eşine anlatsa kan çıkar diye düşünüyor anlatamıyor. Sütü bozuk erkek müsvetteleri de bunu bildiği için evli bayanlara yanaşıyor zaafı olanı da hemen ağına düşürüyor. Nasılsa zar sıkıntıı da yok mantığı da var bir taraftan. Namuslu kadın karşısına çıkınca da sıyrılması da kolay onun da bende gönlü var deyip çamur atsa kadın zaten bu yaftadan kurtulamıyor. Toplum hemen kadını suçlamaya başlıyor kesin o da birşey yapmıştır dişi kuyruk sallamazsa erkek peşinden gitmez mantığı. Bu sebeple kimse kocasına eşine dostuna anlatamıyor. Anlatsa da korkarak anlatıyor yanlış bişey düşünür mü aklına bişey takılırmı yada gide adamı öldürür başını belaya sokar mı bu korkular yüzünden. Bu şerefsiz adamlar almış başını yürümüş. Şu mübarek günde Allah herkesi ıslah etsin. Kötü niyetli insanları bizlerden uzak tutsun bizi korusun inşallah..
 
asiant 132589 .!.:
Çok mu güzelsiniz gercekten merak ettim hani evli çocuklu oldugunuzu bildigi halde aşk teklif edip nişanlisini da bu uğurda afedersiniz postalayacak kadar.hem bu kişideki nasil bir özgüven anlamadim.
Adam kafayi takinca cocuk filan dinlenmiyor. Bende yasadim boyle bir durum.benimde çocuğum var. ADam sürekli sosyal medyadan harkuledesin diye mesaj atiyor. Bende engellmistim en sonunda
 
Allah yardımcın olsn arkadasım bence en dogrusunu yaparsınız; kardesınızle birlikte müdürlerine konuyu izah etmek cok yerinde olur. En azından esiniz konuyu ogrendıkten sonra; bu adamla iletişim kuramayacak kadar uzakta olur belki..
 
Back
X