ESIMIN ARKADASININ AHLAKSIZ TEKLIFI

Gec olmadan soyle anlat.Yoksa gec soylersen niye benden sakladın der.Hatta o adam der ki ilk basta kabul etti telefonlastik surekli sonradan vazgecti bile diyebilir.Yalanin sonu yok sonucta.Esiniz size cok kizar beni o serefsizle hicbir sey olmamis gibi aptal gibi saf gibi konusturdun sakladin ikinizde aptal gibi davrandiniz der iyice kotuye doner is.Hemen soyle hemen.Beni rahatsiz etti de mesajı goster.Adamın seni bu kadar rahat rahatsiz etmesi senin bu olayı eşine söyleyemeyeceğinden emin olduğu için.Bunu unutma..

Esimin boyle bir sey yaptirmasi icin, benim bir falsomu gormesi gerek ve cok sukur ki oyle bir kadin degilim. Esim kendisi zaten bana, helal olsun bu kadar hos bir bayansin ama, baska birine bir bakisini bile gormedim der. Ben de zaten oyleyim iyi ya da kotu onun soyismini tasirken oyle bir seyim olmaz. Esimle sorunlarim bile olsa evli bir bayan olarak bu bana yakismaz, aile terbiyem izin vermez. Cok ucuk bir ihtimalle bunu esim yaptirsa bu isin duyulmasini goze alamaz.

Çok emin olma bence. Sence 1 kere gördüğü biri için üstelik de arkadaşının karısı olan biri için nişanlısını terketmesi ne kadar mantıklı?
Eşin de söylemiş sana nişanlısından ayrıldı diye. Birbirlerinin gıyabında birbirlerini doğruluyorlar.
Tufaya gelme derim.

konuya nedense pek inanamamakla birlikte yaptığınızı hatalı buldumbhemenbennkısa surede eşinize durumu anlatın.

Erkek kardesimle konusup Mudure bildirecegim. Kardesimin refakatinde esimle konusacagim

Yorumlarimda neden telefon verdigini anlattim. Poh lar goreve gidince butun ilcenin veya ilin poloslerini goreve gondermezler. Bazilari haber merkezinde kalir. Bu kiside orada yani esimle ayni yerde ama ayni gorevde degil ve bazi zamanlarda eslerimizden haber alamayiz ve haber merkezi telsizle vs. Muhakkak ulasir. Simdi anladiniz mi? Gecmis yorumlarda bahsetmistim bu durumdan.

operatorle alakali degil ic isleri bakanliginin egm avea hatti. Bazi zamanlar ulasabilinse bile ulasilamiyor gorevdeyken.

Arkadas konuyu saptirmis! Uyelerden birisi bana soru sordu " Gercekten nasil bir guzelliktesiniz merak ettim" diye ben de normal standartlardan boyum uzun ve sarisinim dedim ama, dunya gzeli bile olsam evli bir insana boyle bir seyin yapilmasinin mantiksizligindan bahsettim. Isteyen istedigi yerden cimbizliyor iste

keske hayal dunyasi olsa...

Arkadasim buraya gelip fikir almak istedim ve aklimda olan yontemi bazi arkadaslarin destegi ile de netlestirdim. Erkek kardesimle beraber Mudure gidecegimi belirttim. Elbette sessiz kalmayacagim ama, en zararsiz yoldan nasil hallederimi bulmaya calistim.

Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum bu sizin yorumunuz değil mi? Aşağıdaki yorumunuzla şimdiki yorumunuzda anlattığınız aynı mı?

Esimin boyle bir sey yaptirmasi icin, benim bir falsomu gormesi gerek ve cok sukur ki oyle bir kadin degilim. Esim kendisi zaten bana, helal olsun bu kadar hos bir bayansin ama, baska birine bir bakisini bile gormedim der. Ben de zaten oyleyim iyi ya da kotu onun soyismini tasirken oyle bir seyim olmaz. Esimle sorunlarim bile olsa evli bir bayan olarak bu bana yakismaz, aile terbiyem izin vermez. Cok ucuk bir ihtimalle bunu esim yaptirsa bu isin duyulmasini goze alamaz.

Konu sahibi eşine ulaşamadığı için arkadaşını arıyor buna tamam. Fakat bir zaman sonra gidiyor eşinin yanına öyle demiş yani üzerinden zaman geçiyor ve bu adam nasıl bir sapık ki o zaman zarfında hiç görmediği kadının telefon numarasını kaydetsin. Belki güzeldir numarayı kaydedeyim görünce güzelse etkilenirsem ararım düşüncesiyle mi?
Esim o zaman numarayi verirken benim numarayida karsi tarafa soylemis. Acil durumda ararsa muhakkak bak sallama demis. Cunku esim kayitsiz numara pak acmaz ve muhtemelen onunda acmayacagini dusunmistur.

Konuyu saptırdığımı düşünmüyorum bu sizin yorumunuz değil mi? Aşağıdaki yorumunuzla şimdiki yorumunuzda anlattığınız aynı mı?

Arkadasim az once bahsettigim yorum, gecmis sayfalarda oldu. Gecmise bakarsaniz okursunuz.

Arkadasim az once bahsettigim yorum, gecmis sayfalarda oldu. Gecmise bakarsaniz okursunuz.

Yorumunuzu pek anlayamadım ama konunuzdaki yorumların çoğunu okudum. Bir konu geçtiğinde dahi yani laf açılması halinde dahi bir eş karısına bu sözü söylemez 14 yıllık evli bir insan olarak bundan emin bir şekilde konuşuyorum.

Çok mu güzelsiniz gercekten merak ettim hani evli çocuklu oldugunuzu bildigi halde aşk teklif edip nişanlisini da bu uğurda afedersiniz postalayacak kadar.hem bu kişideki nasil bir özgüven anlamadim.

Iste mu yoruma cevap vermistim ben bundan bahsettim o yorumda

Konuyu inandırıcı bulmayan arkadaşlar olmuş inandırıcı olması için illa görümce kv kp mi olması lazım?

Durumunuza çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Bence eşinize söylemelisiniz o alçak adam -Allah muhafaza- size iftira bile atabilir "her yol mübah"sa eğer. O günden sonra size ulaşmaya çalıştı mı şimdilik kimler biliyor durumu?

Iste mu yoruma cevap vermistim ben bundan bahsettim o yorumda

Tamam anladım, bakın benim anlatmak istediğim çok güzel bir bayan olabilirsiniz ama bir erkek karısına ne kadar güzel olursa olsun böyle bir cümle kurmaz kurmamalı. Siz eşinize aynı şeyi söylüyor musunuz mesela çok yakışıklısın çok çekicisin ama kimseye bir bakışını dahi görmedim böyle bir cümle kurabilir misiniz gerçekten? Eğer böyle bir durum varsa ciddi anlamda eşinize de söylemelisiniz aksi halde o insanın ne yapacağını kestiremezsiniz. Belli ki piskopat öyle insanlardan da her şey beklenir.

Anlamadığım şey. Eşinle ikisi aynı yerde görev yapıyor. Ama sen eşine ulaşamasan da adama nokta atışı yapar gibi ulaşabiliyorsun.
Bu kısım çok ilginç.

Konuyu inandırıcı bulmayan arkadaşlar olmuş inandırıcı olması için illa görümce kv kp mi olması lazım?

Durumunuza çok şaşırdım ve çok üzüldüm. Bence eşinize söylemelisiniz o alçak adam -Allah muhafaza- size iftira bile atabilir "her yol mübah"sa eğer. O günden sonra size ulaşmaya çalıştı mı şimdilik kimler biliyor durumu?
Bana ulasabilecegi her yolu engelledim kayitsiz numaralari acmiyorum o gunden sonra ulasmaya calostiysa haberim yok. Kimsenin haberi yok, erkek kardesime soyleyecegim.

Tamam anladım, bakın benim anlatmak istediğim çok güzel bir bayan olabilirsiniz ama bir erkek karısına ne kadar güzel olursa olsun böyle bir cümle kurmaz kurmamalı. Siz eşinize aynı şeyi söylüyor musunuz mesela çok yakışıklısın çok çekicisin ama kimseye bir bakışını dahi görmedim böyle bir cümle kurabilir misiniz gerçekten? Eğer böyle bir durum varsa ciddi anlamda eşinize de söylemelisiniz aksi halde o insanın ne yapacağını kestiremezsiniz. Belli ki piskopat öyle insanlardan da her şey beklenir.
Insanoglu bu her cumleyi kurabilir. Mesela bu sömestr tatlinde bir arkadasim yanima geldi samimi komsumuzun kizi. Abisi de polis ve cocuk benden kucuk arti kardes gibi buyuduk. Bunlari cekemeyen biri o cocugun esini aldatma potansiyelinden bahsetmis kulliyen yalan yani. Ben de dedim ki " Kardesim olsun, xxx yakisikli biri ama onca senedir tanirim ne bu tarz bir haraketini gordum ne de bunu yapacagina inanirim. Dedim. Yani boyle seyler laf arasinda gecebiliyor ve esim de o lafi bir laf arasinda soylemisti

Anlamadığım şey. Eşinle ikisi aynı yerde görev yapıyor. Ama sen eşine ulaşamasan da adama nokta atışı yapar gibi ulaşabiliyorsun.
Bu kısım çok ilginç.
Defalarca soyledim yine soyluyorum. Esimle ayni is yeri ama farkli gorev. Benim ki poh o kiside haber merkezi. Bizimkiler gorevdeyken o kisi telsiz basinda oluyor. Anladiniz mi?

eşin polis mi bilmiyorum ama eğer polisse o sapığın bağlı olduğu emniyet müdürüne git durumu anlat eğer askerse komutatnına git durumu anlat eşimin kötü bir şey yapmasından korktuğum için size geldim deyin.. ailen,ze veya eşinizin ailesine de haber verin...

ayty nasıl bir eşin var senin nurmaranizi arkadaşina veriyo bu arkadaş da seni görüyo sana göz koyuyor. bide ahlaksiz teklif etmiş.. o arkadaşta ne pislik adammiş. ama Eşine kızdim ne olursa olsun vermeseydi o arkadaşa.. bence başta hatayı eşin yapmış. güvenmesin bence yoksa evliliğin zedeleyebilir.

Konu fake değilse tek söyleyeceğim aklı başında bir kadın böyle bir şeyi eşinden gizlemez nokta....

ayty nasıl bir eşin var senin nurmaranizi arkadaşina veriyo bu arkadaş da seni görüyo sana göz koyuyor. bide ahlaksiz teklif etmiş.. o arkadaşta ne pislik adammiş. ama Eşine kızdim ne olursa olsun vermeseydi o arkadaşa.. bence başta hatayı eşin yapmış. güvenmesin bence yoksa evliliğin zedeleyebilir.
Esim keyfi olarak vermedi. Kendisi gorevdeyken ulasamadigimizda aramam icin

konu sahibesi silah li oldugu için çekinuyor ,korkmakda hakli bence
ama birilrinin bilmesi lazim
kardes kayin baba ata mudur vs
kocana ortadan kaldirmayi bile goze alabilir bu adam eger bu kdr psikopatsa
biraz turk filmi gibi oluyor gerçi ama neyseee

Back
X