Merhaba arkadaslar...
Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.
Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.
Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.
Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.
Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.
Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.
Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )
Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.
O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.
S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.
Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.
Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.
Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.
Iki ucu b*klu degnek, ne yapacağım ben?