ESIMIN ARKADASININ AHLAKSIZ TEKLIFI

Aynen bana da öyle geldi. Konu sahibi konuyu anlatırken ve başka yorumlarında da güzelliğinden, alımlılığından bahsetmiş. Hatta bir yorumunda eşinin güzel bir kadın olmasına rağmen kimseye bakmadığını filan söylediğini yazmış. Allah aşkına hangi erkek eşine (eşi dünyanın en güzel kadını dahi olsa) bu kadar güzel olmana rağmen benden başka kimseye bakmıyorsun bir yanlışını görmedim der ki.

Hayal dünyası geniş bir hatun demek ki ! Kafada kurup gelip burda hikayeleştiriyor. İl görüşte aşık olmuş eee sonra aramışmış eee nişanı atmışmış onu beğenmişmiş mişmiş te muşmuşmuş :KK53:

Adam şuursuz,adam ahlaksız belliki. Sanıyormusunuz ki elini kolunu bağlayıp oturur bunca şeyi yaptıktan sonra,hatta esinize evli bir kadın yüzünden ayrıldım nişanlımdan dahi demiş.
Kesinlikle eşinize söyleyin. Bu şuursuz eşinize birşey söyler,farklı şekilde anlatır,eşiniz yanınizdayken başka numaradan adınızla sanınızla sacmasapan bir mesaj atar aranızı bozmak için, sizde saklıyor pozisyonuna düşer, zor durumda kalırsınız.

eşin durumu anlamış zaten
bişey demeyin
konu açılırsa sana böyle diyen adamdan huylandım
senin öyle tepki verdiğin için şaka demiştir diyin

Başına bu tür şeyler gelenlerin hepsi de nedense eşime anlatamam, aileme anlatamam kan çıkar bahanesine sıkı sıkı yapışıyorlar. Muhtemelen savcılığa filan da gitmezsin duyulur diye. Eee biz ne yapalım o zaman? Bir psikopat sapıkla, kendini çaresiz zanneden gözü yaşlı kadının sonu belirsiz aksiyon dolu maceralarını okumaya devam ederiz ancak. Cidden deli ediyor beni böyle şeyler okumak. Yapacağın şey çok basit, eşine anlatacaksın, abine, babana, arkadaşına, güvendiğin herkese anlatacaksın, savcılığa gideceksin. O manyak da görecek hanyayı konyayı.

Merhaba arkadaslar...

Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.

Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.

Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.

Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.

Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.

Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.

Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )

Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.

O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.

S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.

Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.

Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.

Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.

Iki ucu b*klu degnek, ne yapacağım ben?
Esinize söyleyemeyecek bir durumda olduğunuzu bildiği için bu kadar rahat o şer...siz!
Sizi sahipsiz sandı adi..onu korkutup sizi rahatsız etmesini engellemek için belkide engeli kaldırıp bidaha ki arayışında sizi taciz ettiğini polise şikayet edeceğinizi hatta onun ailesini bulup onu herkese rezil edeceğinizi ve eşinize de bunu söylemekten cekinmeyeceginizi anlatın. .
Allah korusun bu adam sapık ve gözü kara bir yapıda belli ki..size iftira bile atabilir asla sessiz kalmayın. .

Merhaba arkadaslar...

Canim cok sikkin ve ne yapacagimi bilmiyorum. Esim isi dolayisi ile ayni ilin farkli ilcesinde gorev yapiyor. Onceden ayni ilcedeydik ama, 18 kisi diger ilcedeki kisiler yetersiz gelince mecburi o ilceye verildi.

Ben ve cocuklar halen ayni ilcedeyiz. Esimin isi geregi bazen 2-3 gun haber alamiyoruz, telefonuna ulasilamiyor. Bu durumdan dolayi esim, acil bir durumda ulasabilmemiz icin ona en kisa yoldan ulasabilecek samimi oldugu bir arkadasinin telefonunu vermisti, cok acil anlarda aramam icin.

Gecen zamanda oglumun kolu kirilmisti ve diger cocukla beraber acil hastaneye gitmis, oglumun baska bir hastaneye sevk edilecegi ve acil ameliyata alinmasi gerektigini soylemislerdi. Ben de esimi aradim ve gorevde oldugundan dolayi ulasamayinca, o arkadasini aradim ve durumu izah ettim o kiside esime kendi iletisim yollari ile haber vermisti.

Bir zaman sonra erkek kardesim ve esi ile beraber, esmini alip bir yere gitmek icin, esimin calistigi yere gittik. Ben esimin arkadasini seklen bilmem bile ama, o da oradaymis. Esim, kahve ikram etti ve icip ciktik. Adamla 1 cumle konusmadim bile.

Bir kac gun once esim yine gorevdeyken telefonum caldi, baktim o arkadasi ariyor ve korkarak actim bir sey mi oldu diye.

Adama sordum hayirdir kotu bir durum mu var diye. Adam da yok hayir konusmak icin aradim dedi. Ben de ne konusmasi? Neyi konusacaktik? dedim.

Gecen geldiginizde sizi ilk defa gordum, cok alimli dikkat ceken birisiniz. Esin cok sansli senin gibi guzel biri onun gibi itici birine nasip olmus, o gunden beri siz aklimdan cikmiyorsunuz, sizi gordum goreli sarhos gibi oldum ve nisanlim cirkin biri diye kiyas ederek ondan bile ayrildim sizin icin dedi. (Gercektende esim nisan attigini ve neden olduguna anlam veremedigini kizin cok iyi, hanim hanimcik biri oldugundan bahsetmisti )

Benimde kan beynime cikti ve Siz nasil bir karaktersizsiniz? Sizi tanimam, bilmem diyalogumiz bile olmadi ne cesaretle bunlari konusabiliyorsunuz? Esime soylememden korkmuyor musunuz? Siz beni ne sandiniz? Kocama ihanet edecek kadar namussuz muyum? Bu konusmayi ne siz konustunuz ne de ben duydum. Nasil yaparsaniz yapin ama, azcik serefiniz varsa esimlede muhattap olmayin dedim.

O da bana, senin icin her yol mubah, basima ne gelirse gelsin, denemekten vazgecmem dedi.

S**** git serefsiz haysiyetsiz dedim ve telefonu kapadim, engelledim. Bu kez whatsaaptan yazdi orayida engelledim. Bu kez yeni numara almis oyle aradi baktim o, o.c dedim ve kapattim. Simdi kayitsiz numaralarida acmiyorum.

Simdi ben bu serefsizi engelledim vs. Ama, bu adi esimle halen gorusuyor ve esimde olandan habersiz onunla konusuyor. Dun esime " Ben aslinda nisani evli bir kadina carpildigim icin attim" demis esimde "Sen ne karaktersizsin eger gercekten boyle birsey varsa senle arkadaslik etmem" demis adamda, "saka yaptim, seni kizdirmak icin" demis.

Esimin icine sinmemis ki gelip bana xxxx kisiyi acil bir sey olsa bile arama bana bunlari anlatti saka yapmis ama sakasi bile kotu dedi. Ben de her sakanin altinda bir ciddiyet vardir, bosver muhattap olma dedim.

Bu serefsiz dalga gecer gibi esimlede salakca muhabbete giriyor. Simdi ben bunu esime soylesem kan cikar cunku ikiside silahli kisiler. Soylemesem esimin o insanla is geregi bile muhattap olmasi kanima dokunuyor.

Eğer evli bir kadına bukadar kolay yaklaşabiliyorsa ve eşinle de hala konuşmaya yüzü varsa sana da çamur atabilir. Birbirimizi seviyoruz diye yalan uydurabilir. Bana kalırsa eşine olayları anlat haberi olsun birdaha da görüşmesin o şerefsiz adamla.

Merhaba öncelikle çok üzüldüm gerçekten. Ama bencede eşinize güzel bir dille anlatmalısınız durumlar nedir nasıl olur bilemiyorum ama orda çalışmamasını sağlayın eşinizin huyunu sız daha iyi bilirsiniz. O kişi belli boş durmuycak o yüzden eşiniz sizden duysan ilerde birgün patlak verirse eşinizle sizin aranız açılır en başında neden anlatmadın benden sakladın diye

Benimde eşim silahlı ve çok sinirli ana sonradan duysa o zaman bana çok kızar ve bana çok güvendiği için ben olsam ilk önce birşey yapmayacağına söz ver deyip herşeyi anlatırdım ve o da bana ınanıp arkadaşlığını bitirir ve diğer arkadaşlarına da bu olayı anlatıp onu rezil ederdi

Merhaba arkadaslar...

Benxe sesini kaydetmek icin program indir ses kaydi olsun elinde yarin bigun seni kafaya takmaktan iftira da atablr

Öyle mi demiş ki ? oha !

Evet. Bakın bu konusu sahibinin bir yorumu:

Esimin boyle bir sey yaptirmasi icin, benim bir falsomu gormesi gerek ve cok sukur ki oyle bir kadin degilim. Esim kendisi zaten bana, helal olsun bu kadar hos bir bayansin ama, baska birine bir bakisini bile gormedim der. Ben de zaten oyleyim iyi ya da kotu onun soyismini tasirken oyle bir seyim olmaz. Esimle sorunlarim bile olsa evli bir bayan olarak bu bana yakismaz, aile terbiyem izin vermez. Cok ucuk bir ihtimalle bunu esim yaptirsa bu isin duyulmasini goze alamaz.

Hayal dünyası geniş bir hatun demek ki ! Kafada kurup gelip burda hikayeleştiriyor. İl görüşte aşık olmuş eee sonra aramışmış eee nişanı atmışmış onu beğenmişmiş mişmiş te muşmuşmuş :KK53:

Konu sahibi eşine ulaşamadığı için arkadaşını arıyor buna tamam. Fakat bir zaman sonra gidiyor eşinin yanına öyle demiş yani üzerinden zaman geçiyor ve bu adam nasıl bir sapık ki o zaman zarfında hiç görmediği kadının telefon numarasını kaydetsin. Belki güzeldir numarayı kaydedeyim görünce güzelse etkilenirsem ararım düşüncesiyle mi?

Adam bu kadar pervasızsa eşinden uzak durmalı,evet.bence numaranı değiştirebilirsin.ama bekle eğer devam ederse şikayet et savcılığa.

Ya bi de garip ama çirkin diye nişanlımdan ayrıldım demiş ya,ya bu karaktersizden o kadını çirkin oluşu korumuş.belki de beni de Allah koruyordur ya hu.çünkü bu kadar iyi kalpli olup bu kadar ışıksız olmak..

Su mantığı anlamıyorum. Gözü döner kan çıkar. Kimlerin eline silah veriyorlar allahim ya. Bir tanesi sapık kadına musallat olmuş. Kaldı ki sana değil de normal halktan bir evli kadına musallat olsa kim bilir kadincagiz nasıl ugrasacak. Kocasını mi tehdit eder yoksa amir mi inanmaz. Sen bile nasıl geriliyorsun.

Kocan aklı başında evli ve çocuk sahibi sorumluluklarının bilincinde bir adam olmalı diye ümit ediyorum. Çözümün şiddet olmadığını anlayıp ona göre kalıcı çözümler üretecek kapasitede olmalı.

Ne olacak yani gidip adamı öldürecek mi? Adam boş mu duracak. Bunları düşünemiyor mu? Biri mezera biri hapse.

Sana cozum alternatiflerim
- Kocan eve geldiğinde kocana anlat.
- Senin yaşadığın ilçedeki amire git anlat. Ondan yardım işte.
- adam devlet memuru ise BİMER e şikayet et.
Erkek kardesimle konusup Mudure bildirecegim. Kardesimin refakatinde esimle konusacagim

konu banada gerçek gibi gelmedi
arkadaşı o cesareti nerden almış
ama gerçekse kocanıza hemen anlatın vakit kaybetmeyin

yokkk artık :KK57::KK57::KK57: eşine bunu nasıl söylemezsin ya o_O eşinin silahını al en kısa zamanda eve geldiğinde bulamayacağı bir yere gizle ve anlat derhal. tahminim asker yada polis olduğu yönünde. konuşmaları silmeseydin keşke üstlerine bildirirdin durumu. yüz kızartıcı suç değil mi buo_O

eşin adamla arkadaşlık ediyor hala şaka gibisinn:KK57:

Ya bi şi dicem. Eşine işi gereği 2-3 gün ulaşamıyorsan aynı işi yapan iş arkadaşının telini niye sana veriyor?
edit:tamam samimi arkadaşı demişsin. Bence de konu fake, gerçek olamayacak kadar kusursuz anlatmışsın zira.
Yorumlarimda neden telefon verdigini anlattim. Poh lar goreve gidince butun ilcenin veya ilin poloslerini goreve gondermezler. Bazilari haber merkezinde kalir. Bu kiside orada yani esimle ayni yerde ama ayni gorevde degil ve bazi zamanlarda eslerimizden haber alamayiz ve haber merkezi telsizle vs. Muhakkak ulasir. Simdi anladiniz mi? Gecmis yorumlarda bahsetmistim bu durumdan.

Aynen bana da öyle geldi. Konu sahibi konuyu anlatırken ve başka yorumlarında da güzelliğinden, alımlılığından bahsetmiş. Hatta bir yorumunda eşinin güzel bir kadın olmasına rağmen kimseye bakmadığını filan söylediğini yazmış. Allah aşkına hangi erkek eşine (eşi dünyanın en güzel kadını dahi olsa) bu kadar güzel olmana rağmen benden başka kimseye bakmıyorsun bir yanlışını görmedim der ki.

Esine soyle T...cell'e gecsin..
operatorle alakali degil ic isleri bakanliginin egm avea hatti. Bazi zamanlar ulasabilinse bile ulasilamiyor gorevdeyken.

Öyle mi demiş ki ? oha !
Arkadas konuyu saptirmis! Uyelerden birisi bana soru sordu " Gercekten nasil bir guzelliktesiniz merak ettim" diye ben de normal standartlardan boyum uzun ve sarisinim dedim ama, dunya gzeli bile olsam evli bir insana boyle bir seyin yapilmasinin mantiksizligindan bahsettim. Isteyen istedigi yerden cimbizliyor iste

keske hayal dunyasi olsa...

Başına bu tür şeyler gelenlerin hepsi de nedense eşime anlatamam, aileme anlatamam kan çıkar bahanesine sıkı sıkı yapışıyorlar. Muhtemelen savcılığa filan da gitmezsin duyulur diye. Eee biz ne yapalım o zaman? Bir psikopat sapıkla, kendini çaresiz zanneden gözü yaşlı kadının sonu belirsiz aksiyon dolu maceralarını okumaya devam ederiz ancak. Cidden deli ediyor beni böyle şeyler okumak. Yapacağın şey çok basit, eşine anlatacaksın, abine, babana, arkadaşına, güvendiğin herkese anlatacaksın, savcılığa gideceksin. O manyak da görecek hanyayı konyayı.
Arkadasim buraya gelip fikir almak istedim ve aklimda olan yontemi bazi arkadaslarin destegi ile de netlestirdim. Erkek kardesimle beraber Mudure gidecegimi belirttim. Elbette sessiz kalmayacagim ama, en zararsiz yoldan nasil hallederimi bulmaya calistim.

Back
X