ama aslında arkadasın üstüne basarak söylediği ve hepimizin sanki inatla eşine ve arkadasına odaklanarak bunu göz ardı ettiğimiz bişi var.
1.sorun arkadasından darbe yemesi değil.cünkü böyle bişeyi arkadasına kondurdugu için samimi ve gerçekden arkadas olmamaları lazım. ben sahsen arkadasımla eşimi gözlerimlee birebir sevişirken görmeden inanmazdım.arkadasıma asla bu lekeyi yakıstırmazdım.
2.eşinede sanırım bircok duyguyu yitirmiş.cunku basmak değil dior amacım. yani sahsen ben köpekler gibi sevdiğim nişanlımı öyle bi ortamda bassam serrfsizim kanını emerdim oracıkda. sevgim kadar güçlü bi intikam alırdım ondan.
sedef bence bir takıntı yapmıs kafasında.bunu hepimiz yasamısızdır.rüzgar bankaya dogru esse bile artık ister istemez o ona göre bi işaret olacaktır.
belkide bu düşünceleri içinde biriktirip.eşin akşam eve geldiinde ona suclayıcı bakıslar atıyorsundur farkında olmadan.belki eşin bu anlamsız suclayıcı bakıslardan dolayı senden soğuyodur.uzaklasıyodur.
bence kesinlikle aralarında bişey yok.eger gerçekden olsa emin ol lag diye herşey ortaya serilir.bu kadar düşünmene gerek kalmaz.bunu kelimelerle acıklayamıcam ama ben bu gibi bikaç durum yasadım.ama hakketen yalanlar er gec ortaya dökülüyor.sen bile sasıyorsun. kırk yıl düşünsem bu sekilde öğreneceğim aklıma gelmezdi diye.
lütfenn içini rahatlat. bu korkunc şüphelerle aileni kaybedebilirsin
eşine zaten temiz duygularının cogunu şüphelerin yüzünden kaybettiğini düşünüyorum. lütfen onları geri kazanmaya calıs.eşine ilk zamanlardaki gibi yaklaş bakalım biraz.hala mı senden cooooookk uzaklarda olucak bakısları??
tum bunlardan sonra eger cevabın.şüphesiz Evet! se onları düşünmeyi bırak ve kendi hayatın ile ilgili planlar yapmaya basla.bu arastırma performansını kendi hayatın için olumlu hale getir derim ben