- Konu Sahibi sedef_80
kızlar çıkıyorum ve dualarınızı bekliyorum .içim içime sığmıyor ,ne ile karşılaşacağım allahım yardım et ne olur ..
amanın. gidiyor musunuz. Allah yardımcınız olsun. inşallah düşündüğünüz şeyler olmaz....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çıkıyorum ve dualarınızı bekliyorum .içim içime sığmıyor ,ne ile karşılaşacağım allahım yardım et ne olur ..
Canım bence eşini karşına al ve .......... ile seni aldattığından şüphelendiğini söyle. Eğer böyle birşey varsa ayrılalım de. De çünkü eşin eminim o kadını sadece cinsellik olarak seviyo. Seni boşamayı asla göze alamaz o kadın için. Çünkü o kadına o da güvenmez. Ve böylelikle ondan ayrılmak zorunda kalır. Ve o kadının artık bizden uzak olmasını istiyorum de. Açık açık söyleki eşinin gözü korksun. Böyle bir şeyi anladığım anda bu evde bir dakika durmam benim yüzümü aasla göremezsin bir daha de. Ben aklıma sadece bu geliyo. Hem böylelikle eşine 2. ve son şansı verdiğini anlatmış olursun, bence kesinlikle gözünün korkması gerek. :1no2: Ayrıca evet böule birşey yaptım demez eminim ama o kadından ancak böyle uzaklaşır. kötükedihüso
bu akşam dürüst olmuş olabilir arkadaşlar adam.sadece bir güne sığdırmamalı bu takibi bence.he bir de ya evlilikte ajan vardı hani eşlerden biri aldatıyor mu aldatmıyormu diye ortaja döküyordu 1 haftada herşeyi adam tuvalete bile ne zaman gittiyse o kadar iyi yapıyordu işini tv de çıkmıştı o ajan.aslında bence öyle birini tut gerçekten bak,ve sana 1 haftada döker herşeyi.
YOK DAHA NELER